![]() |
Cytuj:
1. Czesc sie wylogowala odrazu poniewaz nie wbili PZ, bo knight padl po uderzeniu ok.50% charow. 2.Tylko 1 osoba dostaje "15stke". 3.Film byl przyspieszony. |
I Tak ja robie lepsze magebomby na Selenie ! :(
@Filmik Nice frag, mnie rozbrajają najbardziej te chmurki, wygląda jakby "craw craw" na początku :O |
Rotfl, sporo tych klientów odpalił agresor : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do typa co gada że to OTS
1. Malo ludzi bo byla to 3 w nocy 2. Dali loga wszyscy oprócz tego co miał pz (na filmie widac to ale w przyspieszonym tępie) Name: Awerden Sex: male Profession: Knight Level: 104 World: Pandoria Residence: Venore Guild membership: Ghost of the Sorrow Last login: Feb 23 2008, 08:16:38 CET Account Status: Free Account Feb 06 2008, 03:45:29 CET Killed at Level 104 by Ariziye and by Tatan Sorcerer 3. To nie było Hmm Combo tylko Hmm+SD combo na filmie widać jak SD leca http://img84.imageshack.us/img84/9958/sdoa7.jpg Tyle w temacie. |
Jak byś znał angielski to byś wiedział -.-
"Magebomb Pandoria. 104 EK hits the floor. Hmm characters with support from a few sd chars.." @edit tylko, że poprostu ludzie z sdkami szybciej walneli.. |
Cytuj:
to nie rl tibia bo chyba nigdy tak pustego depo w venore nie było ? chyba że na premii ale to inna bajka |
niezły hardkor xD musiał sie zdziwic ^^
|
Cytuj:
and by Tatan Sorcerer MÓWI CI COS TA GODZINA?! -.- |
Kris
Impossible
Zresztą nie ingeruje sie, ale takiego "zonka" dostałem. Za dużo rozkminy, ale nie będę jej tu przytaczał... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |