![]() |
Scroopy ma takie PvP, że z macą to do teraz biega xDD <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Żebym to ja go miał xD Kupiłem mace na rooku za 45 gp! XD Mogę Ci ją w sumie oddać, bo nie mogę patrzeć jak się męczysz z knife'm :/ Pzdr ;* I dobranoc xDD |
Podsumuje to tak;
po co wy tak latacie? Combo bot nie działa na tak wielkie odległości.. trzymajcie sie w grupie i powoli kasujcie jednego po drugim;/ na co wam bieganie gonienie sie po calej pustyni jak nie ma wystarczajacego Combo żeby zdjać wroga? polecam Open battle CF vs Alliance gdy w 2 min padlo 11 fragow.. a przez to ze krzyczalem na forum abyscie sie trzymali blisko siebie i blisko combo leadera a nie latali kazdy za kazdym. o ile rozumiem taki balagan miedzy heat, cf oni sie nie znaja to taki bajzel po stronie IW?:P rofl |
A ja mam katane : D
|
Cytuj:
Dzięki :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dlaczego klamiesz?;/ |
Oj przepraszam :'( Teraz to ja współczuję tych których sfragowałeś... Ci to dopiero muszą mieć płaskie ryje od tej łopaty :S xD
Nie no ale ten OB w wykonaniu HEAT był o wiele lepszy niż ten poprzedni xDDDD Podobał mi się pomysł z tym podzieleniem się na 2 chyba grupy. ;) Pzdr chłopcy ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
12:39 Koniu palladyn [110]: arrow
12:39 Koniu palladyn [110]: dawaj kase 12:39 Koniu palladyn [110]: na blesy 12:40 Arrow Sparrowhawk [102]: lol 12:40 Arrow Sparrowhawk [102]: sam nie mam;p 12:40 Koniu palladyn [110]: pffff 12:40 Koniu palladyn [110]: no to koluj |
[CHAR]Latimerid [/CHAR]
Mar 02 2008, 14:49:01 CET Killed at Level 82 by [CHAR]Dodorion[/CHAR] and by [CHAR]Mefisto The Master[/CHAR] |
22:10 Sathorina The Brood [89]: powalczone haHAHA
22:10 Sathorina The Brood [89]: xDDDD |
bo skonam ;p
|
Na Bank mnie moja Gildia nie dedla XD
Mar 03 2008, 22:04:13 CET Killed at Level 141 by Okmon and by Mefisto The Master |
Co jest ? XD
|
panowie dobrze było!! huj tam zawsze lepiej przegrać z fragiem niż bez :D :*
|
Saperowa
Mar 03 2008, 22:04:17 CET Killed at Level 106 by Demi Azikaim and by Okmon Ancient bolter Mar 03 2008, 22:04:13 CET Killed at Level 141 by Okmon and by Mefisto The Master Hahahahaha :D:D Okmon: "Muszę coś zrobić, bo inaczej mnie zabiją!" Ancient Bolter- paraliż, Saperowa- paraliż. Utani gran hur ziummmmm..... :D I nie ma Okmona :cup: Uważajcie, bo wbijecie bany na swoich kolegach z gildii xDDD :baby: |
No to już jest fajnie...
GL |
Ciekawy sposób na wygranie opena, strzelanie do swoich :O
Proponuję zapisać sobie dobre ustawienia combo bota i potem je po prostu ładować, bo to wygląda tak jakbyście wszystko ustawiali od początku do każdego opena... Co, jak widać, czasem boli :O Jestem zaskoczony - od kiedy Partyzanci weszli do Waszego teamu, właściwie nic nie robicie poza umieraniem :O Nie tego się spodziewałem chyba :P |
jeszcze walimy gruche :)
|
Cytuj:
Wole pasc od swoich niz od tych lamusow z vitality ktorzy poprostu wykorzystuja to ze my dop zaczelismy razem walczyc w 1 grupie z paryzantami. |
Cytuj:
|
Ehh oczekiwalem duzo, duzo wiecej po partyzantach. Nie wiem czemu tak kiepsko wam idzie a wlasciwei to dramatycznie.
Moze to kara za cos... |
Cytuj:
To moze nie o tej wojnie mowisz ;/ |
Vers pomijajac fakt ze bez tych nobow z beryli,novy,morgany i huj wie skad jeszcze byl by open bardziej fer (wiecej miejsca, mniejsze lagi bo wiecej fps) to zrozum to ze mimo iz mamy 2 teamy to musimy tez dobrze wspopracowac by sie nie blokowac i aby odniesc sukces. A tego w 5 sekund sie nie osiaga, poza tym jest wieliu ludzi w naszej gildi bojacych sie wykonac pewne ruchy bo przejmuja sie ta gra i postacia bardziej niz wlasnym zyciem. I zamiast pomyslec co zrobicby pomoc temu za mna leca jak debile sami i pada ten za nim a potem on,ale oni nie potrafia tego zrozumiec.
|
Może nam za dobrze nie idze,ale mysle ze to sie wkrotce zmieni, co do openow no to proponuje wyjsc bez noobow z Morgany i innych serverow. Wtedy sie okaze jakie to kozaki jestescie... X(
|
1. tak wygrywalismy wczesniej, bo:
a) to my moglismy expic bez wiekszych problemow b) to my wygralismy z 7-8 ostatnich openow (z partyzantami dopiero 3) 2. nie idzie wam i szukacie jakis durnych wymowek. a) ok moze i musicie sie 'zgrac'. mi tam to nie przeszkadza. im dluzej tym lepiej dla mnie. chociaz nie wiem, czy musisz mnie przy tym wyzywac za wykorzystywanie tego faktu. powinnismy sie wam podlozyc na openie, bo jestescie niezgrani? b) taaaak cala morgana/valoria/nova/antica etc graja na naszych charach. jaaaaaaasne. max dwie osoby z novy na openie gralo i to wszystko. oczywiscie wlasnie te dwie osoby zawazyly, ze bylo 17-3 nie 3-17 nie? c) noobchary. dajcie se na wstrzymanie. durniejszej wymowki nie slyszalem. a jak mnie ubijecie noobcharami to jest ok? czy mam marudzic, ze za malo fpsow przez to mam? poza tym od nas noobchary to byl rozowy team z morgany. fakt w duzej mierze przyczynili sie do deada latuza, a reszta to nam tak samo przeszkadza jak i wam. myslisz, ze grajac na lagujacym necie na laptopie nie przeszkadzaja mi nooby? Lubia nas ludzie i nam pomagaja. zaden z nich nie byl z nami nawet na vent. |
Cytuj:
10 znaków |
Cytuj:
Szkoda że jak padleś na quarach to nie grał nikt z novy XD może by był 1 ded mniej pozdro @ Vilum nie odpisałem na jego stwierdzenie" tak to jest być z Polakami w team" Z tego co teraz myślę to wole być z nimi mimo że niektorych nie nawidzilem (pogodzić się z nimi)niż być takim gównem jak ty który robi w huja kumpli którzy mu zawsze pomagali i to nie1 raz >.< ( nie musielismy robic aliance, nie musielismy nic, przyszla nam mysl by walczyc razem żeby właśnie ludzi jak ty i hiszpance zgnębić i sądze że kiedyś do tego dojdziemy).Może nie szybko ale ja się nie poddam jak i stary Oven. |
Cytuj:
|
O kurna, Sathorina osiemnaście lat... ._.
Happy birthday xD |
wkoncu doczekalismy sie powrotu Unitu, tylko teraz kto z kim bedzie ?
unit,heat, illiade vs iw ? |
Cytuj:
<dziesiec znakuff> |
ja tam bede strzelal z esdekow
edit: jak poprawie matme ofkors hahahah xD |
|
yyy...
fajnie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |