![]() |
Cytuj:
|
Ja wyznaje zasadę "Skopac tyłki w dobrej sprawie";D
no faktycznie przegrałem 3,a wygrałem 2,muahahaha Pozatym każda z tych wojen mimo wszystko była dla nas zwycięska,ez bo były hacki i nie czulismy się gorsi ze przegraliśmy. sb bo sami biliśmy się z połową servera. sk faktycznie było do dupy;) |
Ehhh
Zapewne polowa z was lub nawet wieksza czesc nazwie mnie noobem albo powie cos w stylu 10 latka z pod dp "ty k&%fa noobie padles 2 x " ale nie wiem jak dla was ale moje odczucia sa takie ze niezliczona horda Supportu Inter~~ Nawet nie zrobila pz i biegala w waszych outach myslac ze sa fajni albo ze po wojnie beda kims ...:baby: Wiec niestety to ze padlem 2 x razy polowa LR odebrala jako strate fragow i nazywaja mnie noobem itp ... Moge byc i noobem ;d ale napewno wiecej im nie pomoge o.O ... Dzieki Medivh .... Wasz kochany Noob Kloone :*
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No niestety mialem zamiar isc po blessy i dalej walczyc ....
Wracajac do fragow .... no niestety latanie trapowanie itp to zawsze pomoc i skoro taki koles padnie to czemu ma nie byc fragiem ? tak samo moglo by w gildi zostac tylko 5 osob a reszta niby support i By sie nie liczyli bo nie gildia . Zasada - Walczy -Pada- Frag a , jesli mi wiadomo wojna to nie fragi to tylko marny obraz poczynan gildi i jesli ktos sie tym sugeruje to daleko nie zajdzie ..... Wiadomo wygraja Ci Co maja wiecej kasy ..... lub Ci co maja jaja walczyc do konca z przekonaniem nie wyplacania sie 2 stronie . Tyle |
sprzeczac sie bedziecie o liczbe cyferek w jakis smiesznych statystykach? One tylko komunikuja ile osob po ktorej stronie padlo,co nie ma wplywu na to kto siedzi w pz/jest wylogowany w danym momencie wiec nie wiem o co ten szumik :p
|
jutro dam aktualizacje fragusiow :D:D
btw. gz thouri chyba padles najladniej ze wszystkich u was :D |
I nie ma to jak wyjebac sie w RS w full secie (mpa, mms, dh, g legi, sca, softy itd) - points @ [CHAR]Ice Dark Knight[/CHAR] o_O
|
Cytuj:
|
co za idiota bierze softy na OB?
|
Cytuj:
(jeden dzien grania z glowol) Cytuj:
|
Co za wbija rs na openence w full secie :S ja bym jak wiedzial ze mam 2 fragi wolal pasc niz jebnac 3 albo spierdolic do miasta i parcel kupic :S
|
Cytuj:
Próbował zwiać do miasta no ale nie udało mu się. Ale jak dla mnie najlepsza scena jest moment w którym Luki Tharion chowa sie do dziury :P z tego to uśmiałem sie najbardziej :) |
Cytuj:
Luki aka kret xDD |
Film jaki by sie zdał :d ale z perspektywy kogos z lr, moze ktoś nagrywał.
|
Cytuj:
bo rzadko kiedy widuje filmy przegranych ludzi (w sensie wojny gildie) |
Cytuj:
jeden konczy siedebuggiem na schodach. drugi koczy sie jego dedem na schodach. innych filmow nie mam i nie pokaze. |
czemu inter nie daje filmikow ? od niech sobie wezcie teraz ...
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167012 a tu dodatkowo z widoku xeno~~ http://www.***********.com/195309233.html << s p e e d y s h a r e :) nie widzialem ze z suy taki lider :> |
sie ludzie zmieniaja nie? na kolejkach sie nauczyl dowodzic zwrotnicami to teraz mu sie w tibii udziela :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Alunir tez mial softy i to na rs ;P |
Tylko Alunir nienosi mpa itd i niew*******a sie w trapa jak IDK
|
kazdy wie ze alunir mial dobre pvp, pozatym pallkowi sie wiecej przydaja, chodzi mi ze ek wzial softy na open battle trzeba nie miec rozumu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |