Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   War stats -=- La Revolution vs Interregnum + Coa + DF + Support (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167022)

MisuShady 28-02-2008 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1928205)
Cadleron obawiam się że nie wygracie

I to mówi osoba która przegrała więcej wojen niż wygrała?? xD

Poll 28-02-2008 15:27

Ja wyznaje zasadę "Skopac tyłki w dobrej sprawie";D

no faktycznie przegrałem 3,a wygrałem 2,muahahaha

Pozatym każda z tych wojen mimo wszystko była dla nas zwycięska,ez bo były hacki i nie czulismy się gorsi ze przegraliśmy.

sb bo sami biliśmy się z połową servera.

sk faktycznie było do dupy;)

Vercef 28-02-2008 16:16

Ehhh

Zapewne polowa z was lub nawet wieksza czesc nazwie mnie noobem albo powie cos w stylu 10 latka z pod dp "ty k&%fa noobie padles 2 x " ale nie wiem jak dla was ale moje odczucia sa takie ze niezliczona horda Supportu Inter~~ Nawet nie zrobila pz i biegala w waszych outach myslac ze sa fajni albo ze po wojnie beda kims ...:baby: Wiec niestety to ze padlem 2 x razy polowa LR odebrala jako strate fragow i nazywaja mnie noobem itp ... Moge byc i noobem ;d ale napewno wiecej im nie pomoge o.O ... Dzieki Medivh .... Wasz kochany Noob Kloone :*

Koszyk 28-02-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vercef (Post 1928435)
Zapewne polowa z was lub nawet wieksza czesc nazwie mnie noobem albo powie cos w stylu 10 latka z pod dp "ty k&%fa noobie padles 2 x " ale nie wiem jak dla was ale moje odczucia sa takie ze niezliczona horda Supportu Inter~~ Nawet nie zrobila pz i biegala w waszych outach myslac ze sa fajni albo ze po wojnie beda kims ...:baby: Wiec niestety to ze padlem 2 x razy polowa LR odebrala jako strate fragow i nazywaja mnie noobem itp ... Moge byc i noobem ;d ale napewno wiecej im nie pomoge o.O ... Dzieki Medivh .... Wasz kochany Noob Kloone :*

Hmm z tego co slyszalem padles 1 sqm przed tample... i to zpowodu ze blokowaly je nooby... wiec Ty noobem nie jestes... ale nie spieszyles sie z blessami...

Cytuj:

ale moje odczucia sa takie ze niezliczona horda Supportu Inter~~ Nawet nie zrobila pz i biegala w waszych outach myslac ze sa fajni albo ze po wojnie beda kims
No niestety tak myslą... ale jesli biegaja i nie wbijaja pz to to nie sa supporterzy. A jak padna to LR i tak liczy ich sobie do fragow ;|. Zle ze czlonek LR zajmuje sie war statami...

MisuShady 28-02-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1928497)

No niestety tak myslą... ale jesli biegaja i nie wbijaja pz to to nie sa supporterzy. A jak padna to LR i tak liczy ich sobie do fragow ;|. Zle ze czlonek LR zajmuje sie war statami...

wątpie że to jest złe ale kazdy ma swoje racje :P

Vercef 28-02-2008 17:00

No niestety mialem zamiar isc po blessy i dalej walczyc ....

Wracajac do fragow .... no niestety latanie trapowanie itp to zawsze pomoc i skoro taki koles padnie to czemu ma nie byc fragiem ? tak samo moglo by w gildi zostac tylko 5 osob a reszta niby support i By sie nie liczyli bo nie gildia . Zasada - Walczy -Pada- Frag a , jesli mi wiadomo wojna to nie fragi to tylko marny obraz poczynan gildi i jesli ktos sie tym sugeruje to daleko nie zajdzie ..... Wiadomo wygraja Ci Co maja wiecej kasy ..... lub Ci co maja jaja walczyc do konca z przekonaniem nie wyplacania sie 2 stronie . Tyle

Doom Terror 28-02-2008 17:10

sprzeczac sie bedziecie o liczbe cyferek w jakis smiesznych statystykach? One tylko komunikuja ile osob po ktorej stronie padlo,co nie ma wplywu na to kto siedzi w pz/jest wylogowany w danym momencie wiec nie wiem o co ten szumik :p

Eti 29-02-2008 03:15

jutro dam aktualizacje fragusiow :D:D

btw. gz thouri chyba padles najladniej ze wszystkich u was :D

gigoro 29-02-2008 09:02

I nie ma to jak wyjebac sie w RS w full secie (mpa, mms, dh, g legi, sca, softy itd) - points @ [CHAR]Ice Dark Knight[/CHAR] o_O

notop 29-02-2008 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1929801)
I nie ma to jak wyjebac sie w RS w full secie (mpa, mms, dh, g legi, sca, softy itd) - points @ [CHAR]Ice Dark Knight[/CHAR] o_O

wez go niedobijaj,chlopak do szkoly dzis nieposzedl bo plakal cala noc;/

bemo 29-02-2008 09:46

co za idiota bierze softy na OB?

skarabeusz323 29-02-2008 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1929801)

moze axe softy by mi bylo szkoda a reszta to huj no i mpa
(jeden dzien grania z glowol)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 1929854)

co za idiota idze na wojne z full setem

Picinhoxs 29-02-2008 11:20

Co za wbija rs na openence w full secie :S ja bym jak wiedzial ze mam 2 fragi wolal pasc niz jebnac 3 albo spierdolic do miasta i parcel kupic :S

Gidekab 29-02-2008 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1929915)
Co za wbija rs na openence w full secie :S ja bym jak wiedzial ze mam 2 fragi wolal pasc niz jebnac 3 albo spierdolic do miasta i parcel kupic :S

Próbował zwiać do miasta no ale nie udało mu się. Ale jak dla mnie najlepsza scena jest moment w którym Luki Tharion chowa sie do dziury :P z tego to uśmiałem sie najbardziej :)

MisuShady 29-02-2008 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 1929928)
Próbował zwiać do miasta no ale nie udało mu się. Ale jak dla mnie najlepsza scena jest moment w którym Luki Tharion chowa sie do dziury :P z tego to uśmiałem sie najbardziej :)

Luki aka kret xDD

Viste 29-02-2008 15:03

Film jaki by sie zdał :d ale z perspektywy kogos z lr, moze ktoś nagrywał.

skarabeusz323 29-02-2008 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viste (Post 1930073)
Film jaki by sie zdał :d ale z perspektywy kogos z lr, moze ktoś nagrywał.

film napewno jest tylko to pokaze

bo rzadko kiedy widuje filmy przegranych ludzi (w sensie wojny gildie)

Koszyk 29-02-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1930091)
film napewno jest tylko to pokaze

bo rzadko kiedy widuje filmy przegranych ludzi (w sensie wojny gildie)

Filmy urywaja sie w prawie tym samym momencie.

jeden konczy siedebuggiem na schodach.
drugi koczy sie jego dedem na schodach.

innych filmow nie mam i nie pokaze.

Eti 29-02-2008 18:10

czemu inter nie daje filmikow ? od niech sobie wezcie teraz ...

Medivh Shady 29-02-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1930505)
czemu inter nie daje filmikow ? od niech sobie wezcie teraz ...

przeciez filmiki sa w dziale filmy i nawet jest z wczorajszego open

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167012

a tu dodatkowo z widoku xeno~~

http://www.***********.com/195309233.html << s p e e d y s h a r e

:) nie widzialem ze z suy taki lider :>

jacke 29-02-2008 21:00

sie ludzie zmieniaja nie? na kolejkach sie nauczyl dowodzic zwrotnicami to teraz mu sie w tibii udziela :)

Ciacho1920 29-02-2008 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1928572)
sprzeczac sie bedziecie o liczbe cyferek w jakis smiesznych statystykach? One tylko komunikuja ile osob po ktorej stronie padlo,co nie ma wplywu na to kto siedzi w pz/jest wylogowany w danym momencie wiec nie wiem o co ten szumik :p

Morale i fundusze na wojne. Zapomniales chyba tego napisac;p

Haselbanik 01-03-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 1929854)

Alunir tez mial softy i to na rs ;P

Picinhoxs 01-03-2008 13:40

Tylko Alunir nienosi mpa itd i niew*******a sie w trapa jak IDK

bemo 01-03-2008 15:17

kazdy wie ze alunir mial dobre pvp, pozatym pallkowi sie wiecej przydaja, chodzi mi ze ek wzial softy na open battle trzeba nie miec rozumu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48.