![]() |
Gremlin a gdzie te DSy tlukles? :]
|
Cytuj:
Rekord - 600k w jeden dzień |
hmm moze teraz low-lvl: sam na ghulach pomiędzy 15 - 23 lvlem jak mialem strzaly to robilo się nawet 15kexp na godzine a rekord z blokerem to 10k exp w 20 minut na guardach... (a potem mi strzal zabraklo) -> na 22lvl PALADYNEM
|
Hmmm rekord na dzień -> 80k (8 godzin na cyckach - chyba na 35 lvl knight)
Teraz guardy - 20k/h ale nie mam siły siedzieć dłużej niż 2 godziny, więc słabiutki rekord z cycków pozostaje xD |
Exp
Ja wyciagnolem 45k sorcem gdy mialem 28lvl bez summonow na scorpionach i szkieletach w okolo 6 godzin
|
u must be nice!
Cytuj:
|
Cytuj:
|
U mnie dość lipnie jeżeli chodzi o exp :/
A co do 100-120k /h ...Osobiście uważam ze to odrobinke zawyżyłeś :P Bardzo trudno ( o ile wogóle ) szło by zrobić tyle expa :/ Swego czasu próbowałem swoich sił na OF. Fakt zrobiłem 60 k w godzine , ale czy to sie opłaca ? Moj rekord : z 70 lvl na 72 w jeden dzień. |
Z tym 120k /h w Of to dość poważna przesada....
Tak samo z expieniem na Gsach na pohu (przy 80+dista 60+lv wyciąga sie max 30-50k). Tak sam na guardach. Niemożliwe jest zrobienie wiecej niż 50k na godzine. |
40K na godzinę - guardy.
od levelu 30 - do levelu 37 - 385K przez 10 godzin - również guardy. Wszystko zależy od ilości ludzi w jaskini i wyboru miejsca. ;) |
ja w kilka godzin okolo 100k expa na guardach nabilem 37 master sorcem :evul:
|
HeHe dziś umieszczam rekordzik mojego kumpla E. Knight 62lvl 190k expa na dragach
|
Cytuj:
|
Nowy rekord- 210k expa w cylopolis 9-10 h.
|
Ja slabo....
Moim 12 lvl knightem w amazon camp obok venore, z 12 do 14 leva exp.
Coś expa było ze 8 K. |
~18k na cycach w 2h. W tibie nie gram wiecej niz 2h.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |