Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Dominacja Memetno... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168536)

Pepe1990 22-03-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder (Post 1964060)
Jak juz pisalem wyzej i co slusznie zauwazyl Mispex ciolki sie powoli kluca, niedlugo sami sie powyzynaja, co my polaczki sprytnie wykorzystamy... Czekac na odpowiedni moment i walczyc o swoje panowie, bez sciemy nie bac sie o lvl tylko jebac te szwedzkie dzi*ki!

Ja tutaj nie widze sensu walczyc:) teraz RL life panowie koniec z tibia:P Juz wiekszosc osob z Camorry ma wyjebane na ta gierke tak ze i ja wiec teraz czas na osoby ktore byly neutral pod czas wojny zeby sie wykazalay na nowej :P

Unholy_Elder 22-03-2008 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1964874)
a co do wojenki chce walczyc bo zamulaaaaa:D

Ta, nudy w ch*j.

krzysheak 22-03-2008 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepe1990 (Post 1965091)
Ja tutaj nie widze sensu walczyc:) teraz RL life panowie koniec z tibia:P Juz wiekszosc osob z Camorry ma wyjebane na ta gierke tak ze i ja wiec teraz czas na osoby ktore byly neutral pod czas wojny zeby sie wykazalay na nowej :P

Mimo ze cie tak srednio lubie to przyznaje ci calkowita racje, ja tez mam wyjebane na tibie, nawet czasem lapie mnie cos zeby zaczac gdzies grac ale jak patrze na ilosc h lvli noobkow to mi sie niedobrze robi...

sTILss 22-03-2008 17:55

Boje sie pomyslec co to bedzie jak zrobia nowy pvp

Unholy_Elder 22-03-2008 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sTILss (Post 1965433)
Boje sie pomyslec co to bedzie jak zrobia nowy pvp

Znowu bedzie sieka pl vs. swe, mozliwe ze sie brazyle dolacza. Swe beda napewno bo w koncu po to sie rodza, zeby tepic polakow. ;)

PawlinhoSDZ 22-03-2008 22:04

Ja wiem, że idę na nowy serw jak będzie pvp. Id± moi koledzy z Solera, Nebula, Harmonia i Candia ;P Będziemy cisn±ć stamine;]

krzysheak 23-03-2008 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PawlinhoSDZ (Post 1965958)
Ja wiem, że idę na nowy serw jak będzie pvp. Id± moi koledzy z Solera, Nebula, Harmonia i Candia ;P Będziemy cisn±ć stamine;]

rowniez ide... pojda moi koledzy z novy , rubery, askary , xereny, nebuli, lunary, nerany, jamery, furory, iridii, isary, honery i pewnie z innych ... :P

Btw nie wyjdzie nowy pvp, szczerze watpie :)

Asho 23-03-2008 02:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1966421)
rowniez ide... pojda moi koledzy z novy , rubery, askary , xereny, nebuli, lunary, nerany, jamery, furory, iridii, isary, honery i pewnie z innych ... :P

Popieram..wiele wolnych serverow pvp jest wiec watpie rowniez aby wyszedl nowy server =D

PawlinhoSDZ 23-03-2008 02:28

Ale nowy serwer pvp może też pomóc Xerenie:) Znaj±c życie wielu szwedów z Xereny też pójdzie na nowy serw:p A wtedy Polaczki mog± wkroczyć nie?:D

Unholy_Elder 23-03-2008 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1966421)

Ja mysle ze wyjdzie, ale jeszcze nie teraz... moze za jakies 2 lata ;)
Beda robic non-pvp bo maja one wieksze wziecie. :confused:

Maciasty 23-03-2008 11:13

nie trzeba byc wróżk± zeby domyslic sie kiedy powastana nowe serwery pvp. wystarczy spojrzec ile osob gralo rok temu w soboty niedziele wieczorem a ile gra teraz. Ponad rok temu jak dobrze pamietam rekord osob online na tibi byl 52.500 okolo teraz jest to 60000 nie patrze na podwojny exp 64... 67k ludzi to praktycznie all serwery full czyli za jakies poltora roku bo temu wzrostu ludzi grajocyh w tibie w ostatnim czasi troche jest spowolnione mozliwe ze wyjda nowe swiaty podejzewam ze ze 4 bo bedzie zajebka. W tym czasi powinny powsta 2-4 serwery non pvp na ktore zapotrzebowanie jest duzo bo sa ciagle kolejki na pozostalych tyle w temacie:)

krzysheak 23-03-2008 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciasty (Post 1966806)
nie trzeba byc wróżk± zeby domyslic sie kiedy powastana nowe serwery pvp. wystarczy spojrzec ile osob gralo rok temu w soboty niedziele wieczorem a ile gra teraz. Ponad rok temu jak dobrze pamietam rekord osob online na tibi byl 52.500 okolo teraz jest to 60000 nie patrze na podwojny exp 64... 67k ludzi to praktycznie all serwery full czyli za jakies poltora roku bo temu wzrostu ludzi grajocyh w tibie w ostatnim czasi troche jest spowolnione mozliwe ze wyjda nowe swiaty podejzewam ze ze 4 bo bedzie zajebka. W tym czasi powinny powsta 2-4 serwery non pvp na ktore zapotrzebowanie jest duzo bo sa ciagle kolejki na pozostalych tyle w temacie:)

po 1. nie masz racji bo wg mnie ludzi grajacych w tibie raczej ubywa niz przybywa a to ze w godzinach szczytu jest po 60k graczy online spowodowane jest balansem profesji
po 2. we wrzesniu 2005 roku rekordem bylo 52 k ludzi wiec zle pamietasz...

po 3. watpie zeby wyszly nowe servery zreszta jesli nie wyjda do czerwca to leje na tibie bo wyjdzie battlefield heroes (free2play)

po 4. tibia i tak sie stacza, i generalnie teraz to jest tylko rownia pochyla, wg mnie dobrym pomyslem byloby zrobienie 3x wiekszej mapy i zwiekszenie limitu graczy do 3-4 tys. na serverze, do tego znaczne utrudnienie gry (poziom gry zeby byl taki jak 4 lata temu). Mnie naprzyklad jaraloby granie na servie z community, eventami itp. Teraz jak popatrzysz sobie na galane czy saphire to po miechu intensywnego grania znasz kazdego, bo w godzinach szczytu mozesz liczyc na to ze bedzie max 400 ppl online.

Btw, co to za server pvp jak nie moge ruszyc 40 lvla bo jest kumplem kumpla mojego kumpla? takie cos jest chuja warte tak jak cala tibia...

Do tego nie podoba mi sie ze teraz nie licza sie umiejetnosci tylko to ile kto gra albo ile ma typow do sharowania.

Ogolnie jeblem takiego troche offtopa przynajmniej czesciowo ale ponioslo mnie i chcialem napisac co mnie gryzie jesli chodzi o tibie :P

Maciasty 23-03-2008 17:48

no ok 52000 bylo 2 i pol roku temu teraz jest 60000 nie mow ze ludzi ubywa, co by nie bylo ludzi przybywa wolno ale przybywa szczegolnie wkrajach ameryki poludniowej no przesadzilem ale za 3 lata jak dobrze pojdzie moze jakie nowe serwery powstana

Unholy_Elder 23-03-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1967358)
po 1. nie masz racji bo wg mnie ludzi grajacych w tibie raczej ubywa niz przybywa a to ze w godzinach szczytu jest po 60k graczy online spowodowane jest balansem profesji
po 2. we wrzesniu 2005 roku rekordem bylo 52 k ludzi wiec zle pamietasz...

po 3. watpie zeby wyszly nowe servery zreszta jesli nie wyjda do czerwca to leje na tibie bo wyjdzie battlefield heroes (free2play)

po 4. tibia i tak sie stacza, i generalnie teraz to jest tylko rownia pochyla, wg mnie dobrym pomyslem byloby zrobienie 3x wiekszej mapy i zwiekszenie limitu graczy do 3-4 tys. na serverze, do tego znaczne utrudnienie gry (poziom gry zeby byl taki jak 4 lata temu). Mnie naprzyklad jaraloby granie na servie z community, eventami itp. Teraz jak popatrzysz sobie na galane czy saphire to po miechu intensywnego grania znasz kazdego, bo w godzinach szczytu mozesz liczyc na to ze bedzie max 400 ppl online.

Btw, co to za server pvp jak nie moge ruszyc 40 lvla bo jest kumplem kumpla mojego kumpla? takie cos jest chuja warte tak jak cala tibia...

Do tego nie podoba mi sie ze teraz nie licza sie umiejetnosci tylko to ile kto gra albo ile ma typow do sharowania.

Ogolnie jeblem takiego troche offtopa przynajmniej czesciowo ale ponioslo mnie i chcialem napisac co mnie gryzie jesli chodzi o tibie :P

Jebles offtopa jak ch*j ale przynajmniej powiedziales co sie "gryzie". Ja osobiscie mam podobne poglady na temat tibii. Tibia powinna byc nieco trudniejsza a nie zrobiona po to zeby wczesniej czy pozniej kupic premium od "cip'ek". Kiedys, to byly czasy nie chodzi mi o "grafike" tzn. interface i wielkosc mapy ale o to ze kazdy musial znalezc wlasny sposob na gre. Teraz nupek gra 10h dziennie i sadzi ze jest najlepszy i ma "umiejetnosci". Ogolnie mowiac "Tibia schodzi na psy". Dziekuje za uwage. B)

Nie wiem co sie dzieje, ale cos ostatnio za czesto tu pisze... ;]

Btw. Jak to bylo krzysheak, sprzedales chara ale zrobiles jakis walek czy co?

krzysheak 23-03-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder (Post 1967489)
Jebles offtopa jak ch*j ale przynajmniej powiedziales co sie "gryzie". Ja osobiscie mam podobne poglady na temat tibii. Tibia powinna byc nieco trudniejsza a nie zrobiona po to zeby wczesniej czy pozniej kupic premium od "cip'ek". Kiedys, to byly czasy nie chodzi mi o "grafike" tzn. interface i wielkosc mapy ale o to ze kazdy musial znalezc wlasny sposob na gre. Teraz nupek gra 10h dziennie i sadzi ze jest najlepszy i ma "umiejetnosci". Ogolnie mowiac "Tibia schodzi na psy". Dziekuje za uwage. B)

Nie wiem co sie dzieje, ale cos ostatnio za czesto tu pisze... ;]

Btw. Jak to bylo krzysheak, sprzedales chara ale zrobiles jakis walek czy co?

Lako'mako gra charem, dalem sie wydymac jakiemus brazolowi na chara ale ogolnie jest loozno, nadal mam w miare spoko lvl, nadal mam tyle kasy ile trzeba, wszystko co stracilem to 7 lvli w sumie :)

@2up

Nie kumasz o co mi chodzi, te rekordy sa przez to ze ludzie graja wiecej , a nie ze jest ich wiecej

Jak zaczynalem grac w tibie w 2005 roku bylo malo pg... pamietam ze Kimura Avatar z rubery zostal uznany za sharera i takie tam bo wbijal 200k expa dziennie, dzis jak wbijasz 200k expa to na top300 nie bedziesz szedl w gore tylko w dol...

Powiem ci szczerze ze nie znam zadnej osoby ktora by mi powiedziala np: gram od stycznia 2008. Jest generalnie tak ze ci co graja maja juz staz po 3-6 lat.

I nadal sie trzymam tego ze tibia zejdzie na psy calkowicie i wasze 300 lvlki beda chuja warte jak zlikwiduja wszystkie servery ;)

sTILss 23-03-2008 23:06

Jedno jest pewne: Na nowym serwie pvp, by nie stracili.

Mispex 24-03-2008 01:24

bububububu

Unholy_Elder 24-03-2008 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1968185)
bububububu

Twoj post bardzo wiele wnosi do tematu. :)
Moj z reszta tez. B)

Mispex 24-03-2008 09:03

it's begin:PP

krzysheak 24-03-2008 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1968320)
it's begin:PP

niepoprawnie to napisales , mogloby byc its beginning, it begins, its begun ale nie its begin ;p

Mispex 24-03-2008 12:06

chuj cie to ja pisze jak chce isi inglisz

krzysheak 24-03-2008 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1968653)
chuj cie to ja pisze jak chce isi inglisz

Tylko cie poprawiam ^.-

PawlinhoSDZ 24-03-2008 13:52

troche nie w temacie piszecie ;dd

Mispex 24-03-2008 14:16

jeden chuj

sTILss 24-03-2008 23:27

Na furorce ostatnio na temat sie pisze.. Maja wiecej stron spamu niz my rozmowy ; d

PawlinhoSDZ 24-03-2008 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sTILss (Post 1970092)
Na furorce ostatnio na temat sie pisze.. Maja wiecej stron spamu niz my rozmowy ; d

"Fuora" i wszystko jasne;) A poza tym już sie robi gorsza niż harmonia:D Znacie kogo¶ kto sela pacc'a na Xerena?B)

Mispex 25-03-2008 07:51

nie wiem czy publiczne forum jest dobre do szUkania takich osob:P

Aquanito 25-03-2008 12:11

Oj Krzysiek

Tylko PIERDOLISZ GLUPOTY taka prawda...
Jakby Falcon mnie nie wyjebal z gildi i Sarendiala i nie zabnowal na VT to znajac zycie bylbym z wami do teraz.

co do Maxa, Zalosny jest rozjebalem dobry sklad ;)[CHAR]Falcon Morales[/CHAR] nie jest lepszy zostawil was i ma w dupie jak wiekszosc... nie powiem kto najczesciej byl AFk na Vt bo robilem co sie dalo zeby wam pomóc az do czasssuuu

krzysheak 25-03-2008 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aquanito (Post 1970918)
Tylko PIERDOLISZ GLUPOTY taka prawda...
Jakby Falcon mnie nie wyjebal z gildi i Sarendiala i nie zabnowal na VT to znajac zycie bylbym z wami do teraz.

co do Maxa, Zalosny jest rozjebalem dobry sklad ;)[CHAR]Falcon Morales[/CHAR] nie jest lepszy zostawil was i ma w dupie jak wiekszosc... nie powiem kto najczesciej byl AFk na Vt bo robilem co sie dalo zeby wam pomóc az do czasssuuu

nie wiem jak bylo z sarendialem ale przez to ze ciebie nie bylo w naszym teamie, akurat zyskalismy a nie stracilismy bo bys tylko nabijal fragi meemento swoja osoba i swoim "zabojczym" pvp...

powiem ci ze zajebiscie cie nie lubie bo okradles mojego kumpla na rl hajs a do tego na askarze masz podobna reputacje jak bekas na xerenie...

ogolnie patrzac na ciebie widze acc buyera, zdrajce i frajera, ale moze to tylko subiektywne spojrzenie...

co do maxa to uwazam ze wybral jak wybral - po prostu nie chcial ciagnac czegos co i tak nas jeszcze bardziej pograzy...

Woojt14 25-03-2008 20:52

Szkoda, że dzisiejsza akcja nie wypaliła ;<

Pepe1990 25-03-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Woojt14 (Post 1972088)
Szkoda, że dzisiejsza akcja nie wypaliła ;<

O jakiej akcji mowisz ?

Mispex 25-03-2008 21:56

jeszcze czas;d:P

PawlinhoSDZ 25-03-2008 22:03

E ziomy jaka akcja bo ja cos nie kumam B)

Mispex 25-03-2008 22:58

mielismy do wyboru albo raty albo chickeny ale nie zebralismy ekipy zbyt duzej i nie pobieglismy

PawlinhoSDZ 25-03-2008 23:58

A może na Orki Spidermany zbierzemy ekipe około 50 osób? Trzeba pokonać zło w największym wydaniu! :baby:

Sir-Babolek 26-03-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1971196)
nie wiem jak bylo z sarendialem ale przez to ze ciebie nie bylo w naszym teamie, akurat zyskalismy a nie stracilismy bo bys tylko nabijal fragi meemento swoja osoba i swoim "zabojczym" pvp...

powiem ci ze zajebiscie cie nie lubie bo okradles mojego kumpla na rl hajs a do tego na askarze masz podobna reputacje jak bekas na xerenie...

ogolnie patrzac na ciebie widze acc buyera, zdrajce i frajera, ale moze to tylko subiektywne spojrzenie...

co do maxa to uwazam ze wybral jak wybral - po prostu nie chcial ciagnac czegos co i tak nas jeszcze bardziej pograzy...

Walczyc bym walczyl, problem lezal w tym iz spy na spyu byl bo ludzie sie srali o ich chary... Niestety juz zabardzo sie przejechalem na wiekszosci polakow na Xerenie, i w nowej wojnie jesli bedzie udzialu brac najprawdopodbniej nie bede, poczekam az ludzie ktorzy nas wysmyrali po dupskach aby ponownie placili paymenty i prosili o pomoc. Obecenie mam dobra sytuacje na Galanie i mam wyjebane na Xerene, wiec jesli cos ciekawego sie dzialo mozecie napisac chetnie sie dowiem " Ciekawostek ".

Maxu

Mispex 26-03-2008 22:59

Polska rzeczywistosc:D

Sir-Babolek 27-03-2008 00:16

Ta niestety, polacy podchoda do tej gry zarobkowo a nie przyjemnosciowo Xd, dlatego latwo ulegaja mozliwosci bycia wojny poprzez sprzedanie wlasnego czarnego dupska za pol darmo, byle zeby im bylo dobrze " na chwile " ;). Ja tylko czekam na moment jak ich reale wbija 100 szczegolnie te MSy i EDeki, i rozpierdola tych ktorzy byli wrzodami na dupie [ Spy & Tenguski ] i wdupia im takie pejmenty ze im sie odechce wszystkiego, a ja bede sobie to obserowowal i smial sie znich mowiac " A NIE MOWILEM ?! ... ".

candy 27-03-2008 13:12

Widze, ze Maxu sie nie orientujesz, bo od dawna nie ma cie na xerenie. Spy byl tylko 1 i to jest juz wiadome, chyba ze szwedzi klamia, ale spyow sie przewaznie nie broni.
Spyem byl tylko phanis, przynajmniej do czasu gdy zadna ze stron mocno nie przewazala. Ale sporo osob, glownie Maxu i Adi, twierdzili ze prowadzic wojne nie ma sensu bo mamy duzo spyow. Mocnego dowodu na to, ze byl spy nie bylo, byly jedynie Wasze przypuszczenia. To, ze Memento wracalo z expowisk przed naszymi masslogami bylo oczwiste, bo ponad polowa osob sie zawsze logowala przed masslogiem. Tak samo z innymi akcjami, to normalne ze wiedziei ze cos szykujemy bo maja vipy i przez jakis czas mieli ip venta.
Niestety okazalo sie ze spyow nie bylo, a wszystko nakrecil Adi rozwalajac gildie i piszac glupie posty na forum.

Moral z tego taki, ze jak rozpoczyna sie wojne to walczy sie do konca.

Mispex 27-03-2008 15:24

w dupie byles gowno widziales..za free ludzie freedom dostaja:D?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41.