![]() |
Nie pomyślałem w ten sposób :)
Masz racje Temat do zamknięcia :) |
mialem poodbny porblem, ale znalazlem rozwiazanie:
00:53 You see a nightmare shield (Def:37). It weighs 32.00 oz. It was crafted by the ancient order of the nightmare knights. |
gl dzieciaku kup sobie nightmare shielda bedziesz kozak B)
|
A co do kupna pacca za gp, to jak myslicie, czemu cipsoft wprowadzil latwiejsza opcje kupowania komus premiuma? Kiedys trzeba bylo podac acc czy tam pass i ludzie kupowali za gp niechetnie, a teraz wystarczy tylko nick. Czysta strategia ;)
|
ALLEGRO !!!
59 facc paladin z full setem (ciekawe skad) na neranie i jeszcze ma kase zeby sobie cos kupic:baby::baby::baby: |
Do autora tematu, nie lepiej założyć eq w stylu b robe,bohy,c helmet,p legi?? Z takim eq napewno będziesz mieć lepszą obronę niż w tym co ci podałem ale zauważ ,że nie jesteś knightem i nie masz bliskiej styczności z potworem (przeważnie) więc mimo wszystko poradziłbym ci lżejsze eq na siebie założyć, a jeżeli naprawdę nie masz co z kasą zrobić to jak poprzednicy napisali nakupuj amunicji i idź gdzieś ją porządnie powaścić.;)
|
Cytuj:
|
Odejdźcie z tym Allegro dzieci Tibii.
Jak sami tam kupujecie to se kupujcie a ode mnie sie odpier..... A eq zdobyłem legalnie :D |
Cytuj:
Nie no co mi do tego mm... tak jak wiekszosc wejdz na www.tibiasoft.com i sobie qp pacc :P wbijasz szybko 80 i ass stary :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Ten pan oszukuje noobów w tz. "zaufanie" |
Cytuj:
Jak nie wiesz co dalej to masz pojęcie o Tibii jak moja 2-letnia kuzynka. Proponuję: 1) oddać eq noobkom i uzbierać je jeszcze raz 2) wyrzucić do wody i uzbierać jeszcze raz 3) zostawić je sobie, a nadmiar pieniędzy wykorzystać na szybsze expienie. |
Jesuu co za forum, napisalem juz cos na temat tego typka, ale przegladarke niechacy wylaczylem i nie chcialo mi sie pisac od nowa :) Przyjdzie byle glupie dziecko cos na sciemnia, a inni i tak beda ciagle pisac
"aa sciemniasz" "wcale nie" "kup se xxx" "no co ty xxx jest gupie" "ale lepsze od xyy" "ale sciemniasz" "wcale nie" I tak zrobi sie 3 strony, zaloze sie, ze dojdzie do 5... DLACZEGO MODERATORZY NIE ZAMYKAJĄ TAKICH TEMATÓW?!?! |
Skupuj rare itemy. Avengery, arbalesty, softy...
|
Cytuj:
|
rare to to nie jest
poza tym po co mi Avenger ;p Cytuj:
|
kupuj rzeczy w sklepie i sprzedawaj je tez w sklepie a kasa pojdzie jak iskraB)
|
Cytuj:
Zamknąć ten temat, please... |
jeśłi nerana jest pvp to all robimy tam chary ;d potem będziesz mógł wydawać klase na aole/blessy...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Kup kase na allegro i wykup sobie pacca na 10 lat:cup::cup::cup::cup: po czym hakną Ci postać a następnie uderzysz mame krzesłem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
jeśli nie allegro to zdradź nam tajemnice jak zarobiłeś tyle kasy....
ceny na harmonii: Demon Helmet- 220k Magic Plate Armor- 250k Golden Legs- 110k Boh- 35k Aol- 50k Mastermind Shield- 105k razem: 770k :D nie wydaje mi się aby na nerenie były takie same ceny więc 1kk to minimum za ten set. |
Cytuj:
Jakieś dziwne ceny u mnie: Demon Helmet- 220k Magic Plate Armor- 430k Golden Legs- 240k Boh- 50k Aol- 50k Mastermind Shield- 220k razem: 1,210k Uzbierałem a bo co :) to że ty nie umisz to nie znaczy że inni nie umią :D |
Sądzę, że nie masz takiego sprzętu. Ciekaw jesteś tylko naszej reakcji. Wtedy zastanowisz się nad ewentualnym zakupem (allegro).
Nie odskakując od tematu, następna rzeczą jaką powinieneś sobie kupić to więcej RAM-u. To pomoże Ci wymyślać lepsze bajki. A i jeszcze jedno. Takie eq dla paladina to głupota na skalę światową. Wybierając ekwipunek nie kierowałeś się za pewne korzyściami jakie przyniesie Ci użytkowanie a szpanem, który jest w dzisiejszych czasach dosyć popularnym zjawiskiem wśród dzieci wieku przedszkolnego. Pozdrawiam, Wolf-j3 |
Cytuj:
PS. ceny dziwne ale prawdziwe |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
tą wypowiedzią udowodniłeś że kupiłeś tą kase na allegro... zal pozdro. PS. poszukaj poradników co robić z kasą, może znajdziesz :D |
Cytuj:
|
Eeech... I wszyscy zaczęli się kłócić... takie EQ da się zdobyć, nie wiem jak z pallem, ale knightem policzyłem, ze gdyby chciało mi się ciągle loot nosić to na 50 lvl'u mogę tak śmigać... Ale jak policzyłem, ile tego loota trzeba znieść, to prawie się porzygałem... ;S Nie wiem, jak to zrobiłeś...
|
Cierpliwość i tyle. Ciesze się że chociaż ty to rozumisz :) Inni tylko allegro allegro ;p
|
No wiesz... policzyłem, że z mojego ulubionego miejsca bym musiał zrobić jeszcze ~80 lootbagów... Oo
|
To jest 80 dni :) Do wykonania moja postać ma 7 miechów
|
To nie jest temat o tym skąd on ma to eq-.-
Kij wam do tego, czy ma z allegro, czy wyżebrał u froda w thais, czy okradał 10 lvle z p setów etc etc. różnych opcji padło wiele, myśle że coś autorowi tematu przypadnie do gustu, z tematu robi się śmietnik więc.. |
Cytuj:
|
Kup tak: Pacca/Domek/i skupuj rare itemy albo skupuj itemy do djina i sprzedawaj drożej. Na razie nie wykorzystuj kasy. Na wyższym lvlu ci się bardziej przyda na addony/questy itd. na mfy i ass stary
@temat Co wy od*********ie, typ się zapytał to odpowiedzcie na pytanie a nie pier***cie że allegro. Co wam do tego? Nawet jak kupił na allegro to źle zrobił ale TO JEGO SPRAWA @down Pomyśl o frozen starlight (zajeb***a) Rots też się przyda. A jak wolisz się bawić bez pacca to i tak kupuj djin items można w miesiąć zarobić 400k+- @Piranezi Podnieciłeś się ze napisałeś tamtego posta? @Rail Dobra, pytaj się ale nie przesadzaj bo za to warn pewnie poleci albo coś gorszego. post można edytować |
Dzięki za odpowiedź...
Co do Pacca to narazie wole grać bez :) Chyba zaczne skupywać Addon items. Zastanawiam się nad Soft Bootsami, Bp of Holding, Key Ring, Ring of the sky czy to mi się opłaca kupić?? |
Cytuj:
@down czytanie ze zrozumieniem :D? Choju pomijajac to czym jestes czyli wiadomo :D to co tu mozna wniesc? Masz jakis wybor ? Kup se pacca , softy , wszystkie outfity i jakies rary i nie wiem , na bota se mozesz kase wydac jeszcze , nic innego Ci juz tu nie powiedza , beda sie tylko powtarzac. |
Cytuj:
@up Czy twoja wypowiedź coś wniosła???? Pytałem się czy pisze czysto ortograficznie? Nie? To wyp****** ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |