Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   !!! Uzaleznienie Od Skilowania !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169090)

Juhhhhy 25-03-2008 16:09

Poprostu dobrze wyskilujesz postac ,a pozniej nie musisz tego robic wogole i cieszysz sie fajnymi i duzymi hitami w potwory. Skilowanie to inwestycja w przyszlosc:)

Pan Jordi 25-03-2008 20:05

Więc na Starcie pokaże moje skille.

Stan postaci na 21.03.2008r
http://img169.imageshack.us/img169/2010/mastahod9.jpg

Stan postaci na 24.03.2008r
http://img132.imageshack.us/img132/1308/charqj4.jpg

Co do autora postu.
I bardzo dobrze że skillujesz :) I Skilluj puki możesz bo nie będziesz jak melepety które na 100lvl maja 81Axe... Koło skilla 85 ci się znudzi więc idź expić. A poza tym tibia ma ci sprawiać przyjemność jeśli ci przyjemność sprawia skillowanie to rób to! :)

@Juhhhhy:
najgorsze jest to że mając 8lvl skille po 80/80 i tak się kiepskie hity zadaje... kiedyś to D lance w łape i lecisz na coś lepszego :) a teraz to nie ma różnicy czy masz na 8lvl 80.80 czy 40.40 i tak hity na początku dużo nie odbiegają...

Amorekboy 26-03-2008 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juhhhhy (Post 1971465)
Poprostu dobrze wyskilujesz postac ,a pozniej nie musisz tego robic wogole i cieszysz sie fajnymi i duzymi hitami w potwory. Skilowanie to inwestycja w przyszlosc:)

tez mi sie wydaje ze to b. dobra inwestycja ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi (Post 1971976)
Co do autora postu.
I bardzo dobrze że skillujesz :) I Skilluj puki możesz bo nie będziesz jak melepety które na 100lvl maja 81Axe... Koło skilla 85 ci się znudzi więc idź expić. A poza tym tibia ma ci sprawiać przyjemność jeśli ci przyjemność sprawia skillowanie to rób to! :)

@Juhhhhy:
najgorsze jest to że mając 8lvl skille po 80/80 i tak się kiepskie hity zadaje... kiedyś to D lance w łape i lecisz na coś lepszego :) a teraz to nie ma różnicy czy masz na 8lvl 80.80 czy 40.40 i tak hity na początku dużo nie odbiegają...

w 3 dni 28 lvli hihiih

teraz to normalnie jestem w szoku 8 lvl i takie skile RZEŹNIA :D musisz miec dobrego znajomego ktory Ci na tyle czasu monka postawil :D
Pogatulowac ;)
teraz tez szukam kogos zeby mi monka postawil, ale nie umie znalez bo sie nikomu stac niechce, ale z checia bym zaplacil za to...

pozdrawiam

Alcata 26-03-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amorekboy (Post 1972637)
musisz miec dobrego znajomego ktory Ci na tyle czasu monka postawil :D

Poprostu mial 27 druida/sorca na innym koncie i stawial sobie na mc, tak jak wiekszosc ludzi xd
Zrob sobie 27 druida, znajdz jakies bardzo dobre miejsce do afk (np gleboko w podziemiach jakundaf desert) i skilluj non-stop.
Przynajmniej ja tak robie :D

Amorekboy 26-03-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alcata (Post 1972639)
Poprostu mial 27 druida/sorca na innym koncie i stawial sobie na mc, tak jak wiekszosc ludzi xd
Zrob sobie 27 druida, znajdz jakies bardzo dobre miejsce do afk (np gleboko w podziemiach jakundaf desert) i skilluj non-stop.
Przynajmniej ja tak robie :D

mam juz druta na 11 lvlu ;p wczoraj zaczalem ;p

Krajzel 26-03-2008 12:23

Taak i co mu po tych skilach jak dostanie laga/freeza/kicka (ostatnio bardzo częste na wszystkich serverach) i paredziesiat h skilowania pójdzie na marne, zważywszy że nie ma pacc, blesów i nie tak dużo hp to
bardzo prawdopodobne. pozdro <to tylko moje zdanie>
ps jeszcze pk, nie wiem czy to świat pvp
Co do skilowania na mc to n/c (jeszcze ludzie zachęcają do tego, żal)

mc200 26-03-2008 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 1972653)
Taak i co mu po tych skilach jak dostanie laga/freeza/kicka (ostatnio bardzo częste na wszystkich serverach) i paredziesiat h skilowania pójdzie na marne, zważywszy że nie ma pacc, blesów i nie tak dużo hp to

Wiadomo, ze to jest zue, ale chyba nie powiesz, ze sprawia ci przyjemnosc jak patrzysz kiedy twoja postac przez kilka godzin dziennie wali w jakiegos potworka po 2 i wbija 50% skilla...

Paciuch 26-03-2008 17:03

[quote=Amorekboy;1961216]nie jest mozliwe zrobienie takich skili na tym lvlu ;p a to dlatego ze przy takim skilowaniu zabijasz duzo wiecej potworkow i lvl tez leci, przy zrobieniu jednego skila z 69 na 70 spokojnie nabijasz 2 lvl przy tak niskim poziomie, o ile nie wiecej, bo trzba troche tych potworkow zabic zeby tyle naskilowac :) pozdrawiam

Tylko szkoda ze on pewnie na slimie im jak matka summnela dziecko to on je wtedy bil a za nie niema expa ;(

Davi 26-03-2008 17:19

Moim zdaniem oplaca sie poskilowac do skili 80/80 a pozniej tylko expisz i bedziesz mogl na lepsze stwory a co z tym idzie mozesz chodzic na lepsze stwory :)Mam respekt dla tych ktorzy na niskich levlach wbili 80/80....

Pozdrawiam :]

Pan Jordi 26-03-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 1972653)

Jeśli to do mnie to.

"I co mu po tych skillach"
A to ze nie bije Trolli na 8lvl tylko siedzie w Tar :)

"Jak dostanie laga/freeza/kicka"
To po co expisz jak możesz dostać w.w?

"zważywszy że nie ma pacc, blesów i nie tak dużo hp to bardzo prawdopodobne"
Pacc to ja mam :), Blesski w drodze a co do hp to nie gram w tibie od 2 tygodni i wiem na co mnie stać :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 1973043)
nie jest mozliwe zrobienie takich skili na tym lvlu ;p a to dlatego ze przy takim skilowaniu zabijasz duzo wiecej potworkow i lvl tez leci, przy zrobieniu jednego skila z 69 na 70 spokojnie nabijasz 2 lvl przy tak niskim poziomie...

To zobacz na mojego sska 8lvl i 80/80.

"No Risik No Fun" czy jakoś tak :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57.