![]() |
Oj a tak trudno sobie nagrać z tv?
ja tam tego Urbańskiego nie lubie, wczoraj oglądałem to bo nie było nic innego gość gral o 125 tyś chyba, tak go cwanie prześwietlił, że facet przegrał ;p Pranie mózgu tam jest 8o |
http://rapidshare.com/files/10219048...erzy*****.html < oczywiście zamiast ***** r a r, sa to 2 pliki:
1. "dobry wieczor mowi hubert urbanski z milionerow, ze studia tvnu" 2. " Ma problem z pytaniem za 32 tys zł i własnie tutaj potrzebuje twojej pomocy, za chwile przeczyta ci pytanie, 4 mozliwe odpowiedzi, pamietaj tylko jedna jest poprawna 3 sa bledne, jestes przygotowany?" |
Dobra ;D Tylko jeszcze pasuje "Czy możemy zaczynać" ? - coś tego typu
Bo zadzwonię do kogoś puszczę te dwa no i jeszcze pasuje to czy jestes gotowy albo to co wyżej napisałem. ;D phhuu dobre jest xD |
nie moge nic takiego znalezc :| no ale mozesz odrazu czytac pytanie jak powie ze tak :P
|
Jezeli ktos mysli, to sie na to nie nabierze :P
Przed takim telefonem, musisz wyrazic zgode na bycie 1 z 3 osob, do ktorych moze zostac wykonany "telefon do przyjaciela", no chyba, ze ktos z zaskoczenia o tym zapomni, albo tego nie wie :) |
Cytuj:
File not found. Go back to try again. |
Mógłbyś się chociaż przyznać do tego, że chcesz to wysłać na ten konkurs do CDA :P
|
Cytuj:
Kod:
. r a r |
Noo i świetnie, zanim zdarzyłem to udostępnić ktoś mnie wyprzedził :<
|
Dałoby radę znaleźć też jakieś imiona? Najlepiej Maciek albo Dawid ; p (wiem, dużo wymagam, ale może ktoś zapamiętał [chodzi mi o samo imię, wypowiedziane w dowolnym momencie]).
Najgorsze, że on mówi "jesteś przygotowanY?". |
Źle wstawiony link.
|
Naucz się czytać ze zrozumieniem, to zauważysz, że działa.
|
Cytuj:
|
Dobry pomysł z tym telefonem od Huberta ;P trzeba będzie kiedyś wykorzystać. GZ i dzięki za linka:cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |