![]() |
Wow, wypasiste :)
PS. Co to za muza na tibiaclip*****, wiem ze znane ale tytułu nie moge skojarzyć ;) |
spooko filmik mi tam sie ściągnął jeden w 10 minut ;] I wcale niemam neostrady :) :) B)
|
Sorry , niezauwazylem ze to plastus
|
Cytuj:
|
Plastus a czemu tutaj nie przedstawiles tibia rewolucji 3 z twoim palkiem? :)
|
Lozz
e no za***iste te Filmiki :)) More plx :P
podobalo mi sie naprawde sciagly mi sie w 6 minutek oby dwa i gites :)) aby tego wiencej, nie ma to jak spoko muza i tibia. |
Trensfer??!!
Sorki, niektórzy się tutaj chwalili swoim transferkiem przy ściąganiu filmików. Ja muszę przyznać że Neostrada ma rzeczywiście wolne serwery. Mi ściągnęło się w aż 3,5 minuty. Na początku było 300KB/s ale później gdy uruchomiłem drugi transfer zaczęło zwalniać do 55... chyba zadzwonie do mojego administratora! :p
Mam nadzieje że się otworzą... :o Edycja dnia 4-01-2005 Yeah, ŚWIETNE!! Naprawde niezłe... i muzyczka taka kilmatyczna ;) Podoba mi się i nie zwracam uwagi na takie zbędne szczegóły jak stare przedmioty. Dajcie znać jak będzie jakiś nowy teledysk na Forum. B) |
@Vilentrenterenemerth
Chopie forum nie jest do tego żebyś mógł tutaj pisać w hi / fajny/ yes / bye w odzielnych postach ... są odpowiednie opcje żeby tego uniknąć @Topic Nie działa mi link do 1 filmiku No i czekamy na Plastusia kiedy wrzuci 3 cześć... Pozdro ! Lusi /// Atlas de'Ath |
Chlopie! Zarabisty poczatek 2 flimiku! "...Dark... , So dark!" Zadziubiste... Mieli tu wczesniej racje , Daj to Na Tibia.com czy tibianews.net! A bedziesz znany i lubiany w calym Tibia Word :) Sporubuj co Ci szkoda :P
Tak wogole wielkie gratki! |
!
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Filmy wy***iste i wiem jak się takie robi bo sam sobie zrobiłem !!! :) :)
Mogę zdradzić tajemnicę jeśli chcecie, ale to do mnie niepodobne że ktoś się stara, a ja mówię jak to się robi! Jeśli naprawdę chcecie wiedzieć to tylko na GG albo wysłać prywatną wiadomość do mnie. B) B) |
HA!!! grtz
Ja mam transfer ponad 150!!!!! :D tylko pod koniec cosik spadl:) sciagne i zobacze czy warto bylo
|
o co chodzi??
Siemka !!
ej dlaczego mi nie dziala :(( jak sie sciągnie to jest tam główny ekran tibi piszesz accout i password i .. :((( wyłancza sie |
Help!!!!
co mam zrobic???? ja niewiem wlanczam ani nie sciaga ani nic co mam robic a chcialbym ogladnac :(:(;(;(
|
hehe a ja nie mam problemow ze sciaganieb bo sieee z transferem 200kb/s
|
Ziomek to było zaje***** daj wiecej :D MORE MORE MORE
|
Smierdzi mi tu goownem...
heh ktos wczesniej sie pytal jakim progiem...ten program nazywa sie CAMstudio chyba ze on robil na czyms innym:p ale mi sie wydaje ze CAMstudio :P. :cup:
|
No chciałem lekko odświeżyć temat moim 1 filmem
>>>LINK<<<. Nie oceniajcie ze do doopy itd bo to moj 1 film. |
Plz
Plz jezeli umiecie zrobic taki teledysk to zrobcie mi do: KoRn - Y'all want a single
Name: General Pathon :Ork: lvl: 9 :baby: Skille: Nie bede podawal bo wloka sie jak cholera Serwer: Pacera :flaga_pl: |
Ściąga sie....Transfer 10Kb/s ... ale ja mam neosrtade (opcja 128). Czyż nie powinien być większy ? Ocenię jak zobaczę.....
--edit-- Fajnie to zrobiłeś, muzyka też ciekawa. 8o :cup: Powiem jedno: MORE !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |