![]() |
Motyl - bo tak
matka- 0 expa i niezłe hity ma i tylko krzesłem ubić można ;/ nauczyciele - czasem 1 dają ale i tak waste Scarab - sra i trzeba omijać Larva - bo po ziemi na expowiskach wolno się chodzi Fire Elemental - za dobry na summona i 0 loota a hity jak daje jak matka mój dinomon - za mało w niego klikacie i mi wolno level rośnie ;/ noobki - jak idziesz trochę ich natłuc to dostajesz truskawkę Bear - bo nie lubię piwa Cyclops - stare ma gacie i śmierdzą Slime - szczególnie jak jem obiad bo mi gila przypomina MDW - szybko biega, ucieka na full HP, i nie da się atakować ;/ Quary - bo przeznie niepotrzebnie tabliczka jest koło pływalniska w LB i przez to kB na kompie zajmuje |
Stalkery i wszystko to czego nie mogę zatłuc bronią białą bądź inne potworki rzucające na siebie niewidzialność na dłużej niż 10 sekund...
|
zerka bo kiedys często na nim padalem i dwarfa guarda bo ostatnio 2 razy w jeden dzien padlem na nim ;(
|
DS & Zerk - mocne hity, i sux loot :)
Ghost - knightem trudno ubic ;) |
Cyclops Smith-bo ma downa,upija i na nim padłem
Cyclops-bo musiałem na nich expic od 13 lvla |
Aprentice Sheng - Tylko n00by w mino hell :/
|
Giant spider - ciezki do ubicia a jak wbije haste no to lepiej uciekac
Demon skeleton - mocne hity a loot kiczowy Hunter - chyba kazdy kiedys na nim padl mcne hity Fire devil - loot to pokaranie boskie (chociarz z 1 mi necrotic rod polecial:)) Ghost - przeszkadza w expieniu jak niejestes magiem |
Mino-jak ubijam mino guarda to on mi bloczy droge ;/
Old Widow-stawia je**** poison walle i poison bomby X( (tak tak gdzyby nie moj kumpel ED 40 lvl i jego ihy bylo by po mnie) |
Ghost, na tombach dla knighta to porażka.
|
Fire Elementaler (nie wiem jak się pisze).
|
Orc Berserker - spore hity a tylko czasami halberd poleci...
Fire Devil - wali ogniem po 60 a jakies hu**** grabki z niego lecą... |
Massive water elemental i minotaur z Warlord Areny
|
Slime, bo się za wolno respi jak skilluje ;p
|
1. knightem dwarf geo
2. pallem dl<0 loota> 3. drutem wszystkie ele<wate r mnie na combo sciagnal> |
Jakiekolwiek water ele~
DLe i dragi, hydry (dle- ja z kumplem 12h na ank d lair loot 0)(dragi-56 ed full hp na strzala 8.0)(hydra-7h na nich loot roh proba zsolowania 75 ed na strzala) A NAJBARDZIEJ NIE LUBIE NOOBOW NA EF :) |
Dragon Lord - już 2 razy na nim padłam na kicku.
|
Scorpion, Poison Spider, wszelkiego rodzaju elementale i Lost Soul =)
|
Spit Nettle. Jakoś tak zawsze mnie wnerwiał(o)
|
1Priestess, 2Water elementale i 3Horned Fox.
1Ssie mane jak moja znajoma pały, 2nabija nieziemskie hity z loota 0, 3bo stoje na tym cholernym respie od 30h i nie ma nic. |
Jaki potwór?
Wyva
Bo po 1.Wnerwia mniej jej zatruwanie X( Bo po 2.Bo jej małoX( Bo po 3.Bo po prostu mnie wnerwiaX( Dragon Bo duzo waliX( |
Ghost. Kiedy moim palem expie na tombie pod Mount Stetrum muszę zużywać na niego 4 Icesle bo za 3 hitem do deda brakuje -10 hp.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
~DS'y - mocne i sux loot ~Beho - potrafi dowalić ~Merkliny - 3,4 i trudno bo wieją w każdą stronę. ~Toady - Plują tym słabym gównem, blokują i przeskadzają Ogólnie te potwory są słabe ale tylko przeskadzają |
Cytuj:
Co z 10 leci tempest rod ; )).. dla knighta potwór ... przyjazny ^^ |
Mino Mag na małym lvlu żadko padałem a jak już to właśnie na nim. I jeszcze denerwuje mnie martwy Snake w nim.
|
1) Cyclops - bo ma malo życia i na skillu niezadlugo wytrzymuje
2) Corba - Tego gówna to już chyba nie musze opisywać 3) Wolfy - Bo jak lece do Hardka to 10x droge blokuja i mnie wku*wia |
Priestess, bo przeszkadza na hero. Stalker bo znika. Wszelkie drobne robactwo na tiquandzie typu bug, wasp itd. utrudniające dojście na hydry, małpy czy resp t. revenge. :s
|
Zerk
Zerk i Grorlam.
|
Ds,stalker,ghost - jak ide na nekro hell to mnei chce z nimi ch*j trafic
Gs - 2 razy na tym ciulu padlem |
beholder a raczej jego szkielety jak cie zblocza na lov level to beho ci tak sypnie ze sie podniesiesz
poison spider zatruwa i bloczy cat jak uciekasz w carlin przed PK to 2 takie ci zblocza droge i masz trapa-.-' |
Fire Elemental... hity za 120+i jeszcze 0 loota....pół biedy jak jest jeden....
|
undead jester
grrr.. nienawidze tego dziadostwa, na okrągło paralizują i opijają ;/ spotkałem dzisiaj na darashii 2 sztuki |
Botter - botuje
Ghazbaran - You are dead. |
Hum.. Nie lubie Smithów :/
a tak offtopic to uwielbiam huntery :) juz 3 razy sniper gloves lootnałem a to gówno schodzi na hita :D |
Cytuj:
@topic Cave rat bo to pierwszy potwór który mnie zabił : < zresztą expienie na nim dla chącego szybko wyjsć z rooka jest nieopłacalne :D a tak to fire devil, bo ma durny loot a potrafi zezrec 200 many : < |
Fire Debil-Sux loot, a czasem dowali,
Cyclop Smith-upija jak bym był w ruskim barze, Orc Berserker-(opis debila wyżej), Ghost-jestem knightem i wszystko jasne, Ds-niezła obrona,niezłe hity, Wyvernik-upija, Slime-na skilowaniu dostaje niezłe hity i wygląda jak glut z dupy, Scorpion-truje, Więcej mi nie przychodzi do głowy. Off Topic: Założycielu tematu (Hodal)-na kyrze grałem jako Kondziu W..... |
GS!! Jak ja tego nie cierpie...
A dragony akurat lubie, urozmaicają mi expa na pohu. :) |
Jest duzo wkurzajacych potworow takich jak priesstess, caly syf na tiquandzie, ale dla mnie najbardziej zjebanym i wkurzajacym potworem jest Massive Waterl Elemental i Water Elemental.....
Po prostu placz i zgrzytanie zebow ;D |
Mummy - na tombach, gdy rzuci paraliż, a mam na klacie różnego typu badziewia nie ma czasu na reakcje exury, tylko panika (ghoule w większej grupce potrafią zadać znaczne obrażenia zwykłemu ed ;p)
Hunter - pogromca 10-15 lvlców ;p Różne potworki używające magii (Witche, nekro, pri~, etc) to jest koszmar dla sorcków/ drutów... |
Ds - niezłe hity a guardianka mi jeszcze nie wypadla ;//
Beho - padlem na nim bo poszedlem do klopa a mi sie zrespil :P scorpion - jak takie gówno prawie mnie zabiło ;) A najgorszy jest LAG przez niego to najwęcej dedów jest :P Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |