![]() |
ja dla mnie to już cyrk sie robi powoli nie zapomnę tibi 7.6 tam sie coś działo a powiedzcie sami co im uchy przeszkadzały? sorc leczył sie za cale hp prawie druid to samo palek tez złe nie miał knight w trapie czasami mógł sie potrzymać a teraz?? dla czego one dają każdemu tyle samo leczenia teraz będą kosztować pewnie drogo i do tego będą h*ja leczyć.
|
No cóż mamy już po 16:00 i dalej Tibia nie działa. Ciekawe do której się to przeciągnie.
|
czy oni nie mogliby chociaz raz zrobic czegos profesjonalnie, bez opoznien i "niespodziewanych klopotow techninczych"? ehh
|
Cytuj:
leczenie: knight: 600HP, 100MP na rundę pal: 300HP, 200MP na rundę src/drd: 100HP, 300MP na rundę Fakt, że sorc teraz rzuca 2 exury i ma full hp, ale mi się podoba :) |
nie wiem jak wy ale ja już w nowej wersji straciłem troche punktów zycia:) ale zyskalem tez nową zbroję:)
|
11:38 You see an ultimate health potion. It weighs 2.20 oz. This potion can only be consumed by knights of level 130 or higher.
a ghp za bp 3.8k |
co oni znowu odpie*dalają z tymi potinami >< żal
|
Cytuj:
* Strong Health Potion: 100 gp (before 110 gp) * Great Health Potion: 190 gp (before 250 gp, however, also the average healing of this potion was slightly reduced from 600 to 500) Ultimate Health Potion for knights of level 130 or higher costs: 310 gp restores on average: 750 hit points Great Spirit Potion for paladins of level 80 or higher costs: 190 gp restores on average: 300 hit points & 150 mana Finally, we have adjusted several creatures concerning loot, hit and experience points, armor, speed, attacks etc., e.g. all djinns yield more experience points and loot now, the hit and experience points of vampires were raised. |
I jeszcze jakies great spirit potion czy coś takiego , zupełnie nie wiadomo po co to komu ... Punkty ducha ? to chyba miał być taki "manasowy" odpowiednik ultimate mana potion tylko dali inną nazwę pewnie tak dla hecy jak zwykle :D Przeciez jakby to było gdyby CipSoft zrobił coś po ludzku.
|
Mam pytanie... Dlacego nie ma linków do New Clienta 8.11 ?
X(X(X( |
Cytuj:
&up a szukanie na www.tibia.com gryzie? |
Uruchom starego klienta i spróbuj się zalogować i sam się zupdatuje ... a link pewnie będzie pod wieczór na oficjalnej stronie.
|
Great Spirit Potion to chyba jakiś żart -.-... Tym bardziej ze Great Health Potion z 600hp leczy po 500hp to już są wolne żarty... To może niech w ogóle usuną profesje jaką są Knight'ci? Bo po co jak i tak Palladin wymiata wszystkich...
|
Cytuj:
|
nie wiem jak wy ale ja nie mogę jeszcze wejść(new graphics) skąd wiecie o tych potionach? ja na tutor board nic nie znalazłem;/
|
Cytuj:
po co palowi taki potion na leczenie many i zycia naraz?-.- |
Jest nowy potionek dla magow tylko neiw eim ile daje ;P
|
nowy potion dla palka to jakis smiech xD daje az 300hp
brawo:cup: |
te nowe potiony po 750 lecza?no zal ;s no smiechu warte normalnie myslalem, ze wiecej beda leczyc ;p
|
sry za offtop ale trochę mnie rozśmieszyło "leczenie many" -.- n/c
jak już to "przywrócenie many" albo "regeneracja many", leczyć to możesz sie na mózg... &down www.tibia.com i ściągasz klienta ;) |
@question
Mam pytanie, czy wam się też nie mogą pobrać grafic objects? Mi na tym staje i nie wiem co robić.
|
Jezeli nie idzie zupdatować: http://download.tibia.com/tibia811.e x e klient 8.11
|
poto zebys sie uleczyl za 300 i dostal mane na exure san :)
|
Wogle głupio dali, że trza wbijać ten 130 lvl na potiona... czemu nie dali ze np. od 60lvl? Sami se popatrzcie np na Iridi, nie ma tam dużo 130lvl+ i jak je teraz z tymi potionkami killnąć?
|
zajefajny update!!!!
narescie cos w strone postepu thz cip :) teraz wiem ze jak wbije lvl to bede miec czym sie leczyc xD szkoda tlyko ze potiony po 750 hp sa od 130 lvl ;/
Ale i tak jak dla mnie update na 5 ;p |
Heh tylko szkoda ze te potionki nie lecza z 1k hp ;<
|
W tym momencie jedyne co przychodzi mi na myśl to sytuacja taka:
100 knight robiący annihilatora z potionami leczącymi za 550 hp 8o Nawet nie skomentuje:) |
@ up
Byc moze mu sie uda ale ja wole poczekac do 130 lvla ;] |
No teraz 130 lvl kina raczej anni da rade bez wiekszego trudu. Co do tych potow dla palkow - mi sie podoba :)
|
potiony dla palow: 1 wielki zal -.- tibia t onei diablo, tu takie mikstury nie beda spelniac swojej roli
|
Znowu trzeba będzie wydac kilkadziesiąt k na nowe zapasy, ehh ;p
Spodziewałem się jednak lepszego rozwiązania, jeśli chodzi o health potiony... Co z tego, że leczą 150 hp więcej? Wątpię, żeby robiło to dla kogoś z 250-300 lvl wielką różnicę. Tak na oko, to gdzieś na 150 lvl uhy leczyły za 750... Zawsze to coś w porównaniu do ghp, ale jednak nadal zbyt mało. Jeśli chodzi o te GSP to może niezbyt wiele, ale teraz przynajmniej RP ma większe szanse, żeby wykonac anni... Co do zmian w loocie, mam nadzieje, że naprawili przynajmniej dl i hydry ;f |
Jak zaktualizować tibie 8,1 bo nie wiem
Jak zaktualizować tibie 8,1 bo nie wiem. Uruchamiam tibie ładuje się nowa wersja i nic.....nie wiem co dalej....;( prosze o wskazówki xDxD
|
Co tam gadacie o anni.. Na anni ghp szło sie uleczyć, zrobiłem w niedziele w nocy..
I jeszcze dodam, że robiłem to ja i 122ek, 130~ ek mial kicka jak tylko pociagnął za dźwignię, a 102ek padł z minute po nim.. Miałem 19 might ringow, 3bp avalanche, 30bp ghp.. Zostało mi : chyba 12 ringów, 1.5bp avalanche i 6 bp ghp : P |
Zalosne,
Vampy zapierniczaja ze 2x szybciej... i juz nie pudłują w sorca z full eqp na full defie... tylko co chwile hit. A jak 2 vampy to masakraaaa.. lecisz przez pół tomba nim ubijesz... |
nie widze zadnej zmiany co wtym "updacie" mialo byc?
|
fajne są gs wala z daleka trucizna która nie pozostawia fleda hity 45+ best dostalem 110 koniec z expieniem na gs jedynie z exana pox (palek)
|
Zmniejszono loot (ilość kasy) z małp. Uściślę, około 3krotnie zmniejszono.
;/ |
Warlock +300hp ;)
|
Troche o zmianach w health potionach:
* Normal Health Potion: 45 gp (poprzednio 50 gp) * Strong Health Potion: 100 gp (poprzednio 110 gp) * Great Health Potion: 190 gp (poprzednio 250 gp, średni healing tego potionu został zmniejszony z 600 na 500) Dodano także 2 nowe potiony: * Ultimate Health Potion dla knightów 130+ lvl koszt: 310 gp za jeden średnie leczenie: 750gp * Great Spirit Potion dla paladynów 80+ lvl koszt: 190 gp średnie leczenie: 300 hp & 150 many Zmiany w potworkach (przynajmniej mi wiadome): * Frost dragony: raz paraliżują, a raz dają utani gran hura. Same też włączają sobie utani hur. * Vampiry: zadają większe obrażenia i dają więcej expa. * Djinny: dostajemy za nie więcej expa i spada z nich więcej loota. * Hydry: strzelają z dystansu (z exori frigo). Podobno: * Hydry: lepiej się leczą. * Warlocki: leczą się dużo lepiej, nawet po 300+ hp. * Małpy: leci z nich mniej kasy. |
VAMPY NIE SA SZYbsze tylko dostaly haste, dodatkowo uciekaja na glebokim redzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |