Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Przerwa w działaniu serwerów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17071)

Sadamq 15-11-2004 23:44

Ja chyba też jednak padlem... Jakis debil w ab ( Galana ) Rozpierd.... wszystkich z UE. Padlo ok. 5 osób z czego 3 to osoby na 50 + lvl. ( Poprostu jest wyje... z servera :/ ). Widzialem jak morderczy sorc wyciagal bp uhow z ich plecaków :P Nastepnie jakis 8 lvl Chu.... wypchnąl mnie z depo a ja dostalem kicka...

PS - Byle nie do 9 RANO! Wtedy jeszcze moim Druidem bylem na rooku kurf.a no!

Madi 15-11-2004 23:54

Moim zdaniem powinni cofnąć o 3 dni. Ponieważ wtedy zaczeły się kicki i wiele osób padło. Mam znajomego który padł 2 razy przez kicki na 75 lvlu. Zrujnował się przez to bo każdy dead = nowy aol i nowe blessy. Teraz ma 74 lvl i nic kasy. Inny znajomy padł na smokach, nie miał blessów ani aol, stracił 750k expa 2 skille i sprzęt wartości koło mlna gp. Te przypadki można by mnożyć, cipy jeśli szanują graczy powinni cofnąć.

PiXik 16-11-2004 08:36

Ja wczoraj gram na infernie 0 laga:|WTF:P nie wiem co się dzieje,na harmonii też 0 laga,ale wierze wam wierze bo ja gram max 30minut dziennie bo czekam na nowy serv.Jedno jest pewne servy cofną ale dokiedy nikt nie wie:P.Ktoś chyba totalne pierdoły gada face mogą wejść na te amerykańskie servery...jeżeli się mylę to hail cipsoft 20dni już mineło jak nie więcej:|
muahahha nadchodzący GRUDNIOWY update w listopadzie hahaha schowcie się ludzie i nie pokazujcie conajwyżej grudniowy update może być w lutym...to już prędzej ale w listopadzie...ehhh

Iris on Eternia 16-11-2004 08:53

Ej, no bez jaj. Zrobiłem od tego czasu 3bp hmmów i bp uhów. Niby nie tak dużo, ale jednak te 300strzałów z hmma by było =/

Btw: Save o ile wiem cofa tylko itemki.

Angel of Death 16-11-2004 12:03

Nie no tylko nie cofka :( ;( , dzisiaj zrobiłem bp uhów, bp hmm , mlvl mi wskoczył eh oby nie było . A tak wogóle to już jest 12:09 i dalej gram , czy to nie dziwne ??

lolik 16-11-2004 12:22

mnie dopiero o 12:20 kazali wyskoczyć. I sie nie dalo. :)

co za motyw

MayGyver 16-11-2004 12:47

bede usuwal wszystkie posty, w ktorych bedzie tylko informacja o tym, ze o godzinie blablabla serwer nie dziala

Pirokevik 16-11-2004 12:48

Nie no..

Spoko nie bać nic ostatnio jak było od 12:00 pół h to do 14:30 min byly offline servery :) .. licze ze nie bedzie cofki.. kurde 7h na robieniu bp SD w plecy... Moze cofka tylko na Niemieckich servarch ja na Julerze dzisiaj raz kickneło i wczoraj ze 2.. uff oby jakos to naprawili :P bo pupa z DS.. a ja chce guardian shielda :P :evul:

Pabak 16-11-2004 12:58

Miało być od 12 na około pół godziny :? Z tego co widze to już godzina minęła... A co do cofnięcia to oni chyba nie rozumieją że skrócą nas przez to o X dni życia :)

Fatevux 16-11-2004 12:58

no kiedy on zacznie działać
ja mam dziś do zrobienia 1,5bp UH (na Dragon Lance zbieram)

Cepek15 16-11-2004 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Demon
No cóz mi też pachnie to up datem, a wiecie czemu? Dlatego ze zostalo to zapowiedziane. Poprzedni up date tez byl zapowiedziany, wiec ten tez moze byc. A poza tym czy kiedykolwiek jakies probelmy techniczne były zapowiadane?? ;)

__________________________________________________ ___________

Ależ to nie jest prawda Ponieważ kiedyś były także wyłączane serwery Tibii i nie było ich nawet do 5-ciu godzin (czasami :tongue: ) I jak by to był update To by CipSoft nie przepraszał za to że serwery są wyłączone. :]
Tak po za tym to jeżeli to byłby update to by nie przepraszali bo my wtedy byśmy się cieszyli :) Że nareszcie update nastąpi. :] Ale i tak zawsze przepraszają :tongue:
Rantozi -> Antica -> 50 lvl -> (72/70) Antica Rulez :tongue: Yeah!

Shinjix 16-11-2004 13:03

Jak to bywa u CIPów przerwa, która miała trwać 30 minut trwa juz godzine i prawie na pewno potrwa dłużej...
:(

Leweracja 16-11-2004 13:03

wiadomo przeciez jaki jest cipsoft pamietam jak byl upgrade niby wmiare o czasie ale jak saczeli sie wszycy wbijac to daj spokoj 1h czekania az sie zupgraduje clien teraz jak sie wszyscy beda ładowac to taz lag bedzie okrutny

Aval'yah 16-11-2004 13:07

Kurde, nie mieli kiedy serwerow wylaczyc. Akurat jestem chory i do budy nie poszedlem :tongue: byle tylko nie cofneli serwerow, blagam, blagam, blagam ;(

Zicherka 16-11-2004 13:10

eeekstraa

Nie no spoko, nie dość, że wszytko trwa już godzine ponad do pogłoski o cofnięciu serva mnie o dreszcze przyprawiają :(:(:( Wczoraj nabiłem red skulla sobie i nie mogą cofnąc :(:(:(

Xetif 16-11-2004 13:13

ta i placzcie dalej na tym forum ze pol godziny minelo i wam gry nie wlaczyli....napewno to pomoze.. aha i jescze podajcie plan lekcji jak te dzieciaki na poczatku... to forum rzeczywiscie jest smieszne... jak nie slowa typu "JUSZ ,DZIENKUJE" itp to kazdy pisze to samo...

MayGyver 16-11-2004 13:13

ostrzegam
jeszcze raz ktos napisze, ze jest godzina taka i taka a serwery nie dzialaja
albo ze mialo byc 30 min a juz dluzej sa off-line to bedzie ban na 7 dni

Brodaty 16-11-2004 13:14

cofka ?

Ciekawe czy ktos widzial cofniecie postaci i kiedy ?

bo Ja nigdy ...

Xogih 16-11-2004 13:23

Mogli by cofnąćbo bykille znikły.

Ale z drugie j strony.....moje P-legsy

Leweracja 16-11-2004 13:23

hahaha bez kitu cicho chociaz to wkurzajace jest ;]

ALL WANT LOGIN TO TIBIA! FAST CIP's or Hunted :] :]

Fatevux 16-11-2004 13:23

Jak servery bedą online to daj ktos cynk na forum bo ja zaras walne głową o klawiature z nudów !!

ketsok 16-11-2004 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xogih
Mogli by cofnąćbo bykille znikły.

Ale z drugie j strony.....moje P-legsy

nieche byc nie mily..ale ..stfuuuuuu....ty bys sracil p-legi..nos uper, chyba bym sie zalamał, jak by teraz cofneli titanie to by poslzo sie mi ***ac 70k w cash i d-shield

Xetif 16-11-2004 13:29

łeeeee ja tez juz placze :( hahahaha LOL! juz 2 razy z krzesla spadlem taka polewa z dzieciakow heheheh!!

Angel of Death 16-11-2004 13:31

Nie no MayGyver zacznij w końcu banować bo tu bedzie jeszcze ze 100 postów typu : nie no jest już 13:** i dalej nie włączyli tibi ; miało być 30 minut... itd. ludzie przestańcie bo poleci pełno banów !

Dr.Demon 16-11-2004 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rafik123
X( siema wszystkim przyszłem ze szkoły o 13:27 i serwery nadal niedziałają może jeszcze tak bedzie że wieczorem je włączą a wtedy się wku...wie już mineła godzina a nie 30 min

Ja pierd*** To nie my nad tym panujemy tylko cip soft *****ie , przepraszam ze klne, ale takich ludzi jak on mam juz serdecznie dosyć!!

Fatevux 16-11-2004 13:31

Ludzie Dajcie Se Siana Z Tym KtÓra Jest Godzina I O KtÓrej MiaŁo Byc WŁĄczone Bo To WiedzĄ Chyba Wszyscy (no Morze Poza Tymi Co PiszĄ Te PierdoŁy W StyŁu Jest Godz.: Xx A MiaŁo DziaŁaĆ O Godz.: Yy) Piszcie Kiedy Bedzie DiaŁaĆ I Tyle A Nie Oczywiste Rzeczy

Xogih 16-11-2004 13:32

No tak ale ja na te P-legsy niezle musiałem zapracowac !!!!

Zresztą Cipsoft napewno nas czym (głupim) zaskoczy :P

---------------------------
Palladyn (22lev) -gram powoli dla relaksu
Knight (11lev) -do odreagowania po killach :)

kemek 16-11-2004 13:32

chamstwo

Plx zeby tylko nie cofneli bo bym stracil tych 11h skilowania i tylko na darmo
8 lvl 47\36 ;( :confused: :o :( :topic: :kon:

Pirokevik 16-11-2004 13:33

spoko

Nie bac nic.. Ten temat zapchany na "Kurde co sie stanie ja pierdziele" więc :P zróbcie nowy "Narzekanie na konserwacje, na CIPSoft, i na wszystko co z tibią związane" I bedziemy mogli spokojnie żyć a wy nie bedziecie po 5 postów o tym samym dawać . Pasuje?

MayGyver 16-11-2004 13:40

serwery juz dzialaja

p.s.
rozdalem 7 banow
chcecie wiecej?
mysle ze nie

szoopa 16-11-2004 16:24

Wtf?!

Wpisuje swój login, hasło, pokazuje mi liste postaci, klikam na postać na lunarze i wyskakuje mi: "charakter doesn't live on this world. Please login on the right world...
E.. O co chodzi?!

Hoo 16-11-2004 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milka
po trzecie wkoncu kazdy ma inne gry na komputerze :confused:

wiesz... tu bym sie z Tobą nie zgodził :P mam tylko 2 gry na kompie.. i tylko w jedna gram :P TIBIA!!!!:wiking: i soldat:confused:

Vegefa Ziom 16-11-2004 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szoopa
Wpisuje swój login, hasło, pokazuje mi liste postaci, klikam na postać na lunarze i wyskakuje mi: "charakter doesn't live on this world. Please login on the right world...
E.. O co chodzi?!

Radzę dto do Cipów wysłać bo nie wiem czy ci ktoś powie czemu twoja postać jest na "innym" świecie niż chcesz się zalogować może chcą jakieś innowacje wprowadzić w nowym update?;) Oni zawsz zaskakują... tą.. "innowacją"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoo
wiesz... tu bym sie z Tobą nie zgodził :P mam tylko 2 gry na kompie.. i tylko w jedna gram :P TIBIA!!!!:wiking: i soldat:confused:

Taa i stos płytek na biurko.

@May Gyver
Poprzeczka spokojnego forumowicza znacznie podniesiona, i bardzo dobrze, a ja się dziwiłem czemu tyle napisów "Zbanowany" mi się pojawiał, myślę sobie, że przyszłość przewiduję czy co...

245301 16-11-2004 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoo

KLAMCA!!! pasjansa napewno masz :P:P:P:Plol

Sadamq 16-11-2004 23:45

Noi chyba cofki nie będzie :] CIPsoft jeżeli mialby ją zrobić to zrobil by ja w trakcie niedzialania serverow a tu pupa :P Jak mialem bp hmm i uh tak mam :D

Dimitrishev 18-11-2004 16:32

A ja mówie, że powstanie pasek skilli zresztą saami sie przekonacie...

Pasorzytek 18-11-2004 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dimitrishev
A ja mówie, że powstanie pasek skilli zresztą saami sie przekonacie...

lol to chodzilo o chwilowy restart skillar czytak powstanie cjhociaz jestem przeciwko

Ishaan Ghul 19-11-2004 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
ostrzegam
jeszcze raz ktos napisze, ze jest godzina taka i taka a serwery nie dzialaja
albo ze mialo byc 30 min a juz dluzej sa off-line to bedzie ban na 7 dni

Hmmmmmm... No dobra, serwery już działają, ale ja nadal nie mogę wejść na tibia.com, a minęły już 3 dni chyba. Wszyscy mogą wejść na tę stronke, tylko ja nie ;( !!!!! Co do $#^*?!?!?!?!

Toomek 19-11-2004 09:48

Strona nie działa ponieważ chcą coś na niej zrobić. Skąd to wiem?? ostatnio dużo e-mailuje z jednym z cipów i oto krótki cytat
"However, we'll have to turn it down for practical reasons."

Pasorzytek 19-11-2004 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toomek
Strona nie działa ponieważ chcą coś na niej zrobić. Skąd to wiem?? ostatnio dużo e-mailuje z jednym z cipów i oto krótki cytat
"However, we'll have to turn it down for practical reasons."

ej niegadaj glupot noobie jeden !!!! patrz nizej
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ishaan Ghul
Hmmmmmm... No dobra, serwery już działają, ale ja nadal nie mogę wejść na tibia.com, a minęły już 3 dni chyba. Wszyscy mogą wejść na tę stronke, tylko ja nie ;( !!!!! Co do $#^*?!?!?!?!

musisz odswiezyc strone (F5) bo iezapisuje je w pamieci kompa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03.