Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Oficjalny Temat Wojny DL,Mael ,SD & Reload [6] vs [36] Decessus & Divi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170801)

Xavius 30-04-2008 14:40

Gratz ;] Widze ze na eterni zaczyna wszystko wracac do normy.

DeGlord 02-05-2008 08:23

No no ; ] Ciekawe jak dlugo potrwa ta agonia dece ;]

Hoz 05-05-2008 23:44

Dece i Night postanowili zawrzec sojusz przeciwko DL&CO

pierwszy open Dece/Night V DL&CO - 15(?):2

Oj teraz bedzie ciezko :) No ale z drugiej strony jak sie podzwignie DL&CO z tego i zacznie wygrywac znowu openy (oby :/) to juz nic nie bedzie stalo na przeszkodzie do zwyciestwa ^^

Camy z bitwy mozna znalezc na forum tibia.de.

Xavius 06-05-2008 14:21

Dzisiaj tez ladnie bylo

VooDOO 06-05-2008 23:03

Krwawy Wilk został zabity na polu bitwy, po czym pobiegł od razu po blessy. Niestety dopadł go Spash w połowie drogi do świątyni błogosławieństw i stracił kolejne poziomy.
Poza tym nie rozumiem zachowania Aeldene Stonebridge. Co chwile zmienia zdanie. Raz jest przeciwko Deccessus, a raz walczy u ich boku po czym pisze na forum, że jej gildia nie ma sojuszu z nikim.
Więc nasuwają mi się pytania: O co tutaj w ogóle chodzi? Kto z kim walczy? Co będzie z Eternią jeżeli 'zła' strona wygra? W końcu muszą nadejść te lepsze dni jak za dawnych czasów!

Lord Wlodek 07-05-2008 15:04

@Up

Welcome to Eternia probably the best server on Tibia.

Safe 07-05-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VooDOO (Post 2043548)
Krwawy Wilk został zabity na polu bitwy, po czym pobiegł od razu po blessy. Niestety dopadł go Spash w połowie drogi do świątyni błogosławieństw i stracił kolejne poziomy.
Poza tym nie rozumiem zachowania Aeldene Stonebridge. Co chwile zmienia zdanie. Raz jest przeciwko Deccessus, a raz walczy u ich boku po czym pisze na forum, że jej gildia nie ma sojuszu z nikim.
Więc nasuwają mi się pytania: O co tutaj w ogóle chodzi? Kto z kim walczy? Co będzie z Eternią jeżeli 'zła' strona wygra? W końcu muszą nadejść te lepsze dni jak za dawnych czasów!

Nie mysl, walcz!

/GY~

VooDOO 07-05-2008 22:26

Walczymy, walczymy :) Gottri!? Witaj!

Safe 07-05-2008 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VooDOO (Post 2045326)

zlap mnie na Nebuli/eterni ;)

co by offtopa nie bylo;
Jerhyn, Bulu,Bastion detki, lipa ;<

Nerox 08-05-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VooDOO (Post 2045326)

Pajac z niego a nie Gottri, kolejny przydupas ktory podszywa sie pod Gottriego.

Mogl grac na Gottrim do 50 lvla lub od 122. Mozesz wybierac. Tylko zal mi takich ludzi chcacymi byc kims kim sie nigdy nie bylo i nigdy nie bedzie.

Safe 09-05-2008 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerox (Post 2045945)
Pajac z niego a nie Gottri, kolejny przydupas ktory podszywa sie pod Gottriego.

Mogl grac na Gottrim do 50 lvla lub od 122. Mozesz wybierac. Tylko zal mi takich ludzi chcacymi byc kims kim sie nigdy nie bylo i nigdy nie bedzie.

ehe, do 128 ;)
na poczatku z miskiem, pozniej sam, a na koncu sprzedalem chara.
Nie moja wina ze Gottri mial 6sciu ownerow, a za tamtych czasow wlasnie dobrze sie znalem z ludzmi takimi jak voniz, bysen, magchardzdza, nicole, co'ma, sanoxx i inni wiec nie pierdol, ciekawi mnie ktorym Ty jestes ownerem Gottriego. Tak wogole, idz lepiej na swojego pallka ktorym chu*a mozesz i sie uspokoj, bo wladzy na ZADNYM srvie miec nie bedziesz. No chyba, ze na Celescie.

pozdro&pocwicz

Nerox 09-05-2008 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2047301)
ciekawi mnie ktorym Ty jestes ownerem Gottriego.

Tym który grał najdłużej czyli od 50 do 122, a twoje komentarze na temat władzy na serwerze są zbędne, bo niestety w tym momencie ty możesz zrobić tyle samo co i ja.

Wracając do tych 6 ownerów, mnie się to nie tyczy, od 122 przewinęło się przez tą postać więcej niż myślisz, więc ty jesteś tylko jednym z tych pionków którzy pociągnęli ta postać na dno.

do tematu: wczoraj decc/night wygrało open battle 7 : 2 bodajże.

VooDOO 09-05-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerox (Post 2047352)
Tym który grał najdłużej czyli od 50 do 122, a twoje komentarze na temat władzy na serwerze są zbędne, bo niestety w tym momencie ty możesz zrobić tyle samo co i ja.

Wracając do tych 6 ownerów, mnie się to nie tyczy, od 122 przewinęło się przez tą postać więcej niż myślisz, więc ty jesteś tylko jednym z tych pionków którzy pociągnęli ta postać na dno.

Czyli znałem Ciebie Nerox :)
A co do wojny ... niestety DL przegrał kolejną bitwę. Wiele razy było tak, że na początku
ostro dostawali, a potem wygrywali ze znaczną przewagą ;)

Safe 09-05-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerox (Post 2047352)

Niestety, moge wiecej niz myslisz. Jak bedzie trzeba udowodnie ;>.
A czy pociagnelem na dno zabijajac wszystkie skulle ktore podwinely sie pod reke , padajac tylko raz i majac troszke fragow odpowiedz sobie sam, idz powalcz cos a nie forum fajter Ci sie wlaczyl. elo
bez odbioru

Nerox 10-05-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2048431)
Niestety, moge wiecej niz myslisz. Jak bedzie trzeba udowodnie ;>.
A czy pociagnelem na dno zabijajac wszystkie skulle ktore podwinely sie pod reke , padajac tylko raz i majac troszke fragow odpowiedz sobie sam, idz powalcz cos a nie forum fajter Ci sie wlaczyl. elo
bez odbioru

Na kazdego przyjdzie czas, a co do 'forum fajtera', wybacz ale nie mam ochoty patrzec jak ktos podpisuje sie nie w swoim imieniu, zreszta nie ufam ludziom ktorzy kupuja postacie.

Szczykus 11-05-2008 11:02

Walka na Helheim skończyła się wynikiem 10-0 dla Decc/Night.

Herej 17-08-2008 21:42

a to peszek : /

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09.