![]() |
Jeśli chcesz Tibię 3D to proszę bardzo:
http://pl.youtube.com/watch?v=qtJvbVQgHMY lub: http://pl.youtube.com/watch?v=FW-X9IQGthE więc?? |
Jesli kiedys bedzie tibia 3d, przechodze na world of warcraft.
|
@up
Ja tak samo char na allegro i na WoW |
Ja mam nadzieje ze tibia stanie sie 3D :) moze wtedy dzieci wyjdą poza 4 sciany swojego domu :<
|
Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich, którzy nie chcą żeby Tibia splajtowała i stała się 3D :) |
Wedlug mnie, zmiana grafiki Tibi z 2D na 3D jest tak samo niemozliwa, jak zmiana grafiki WoW/Metin 2 z 3D na 2D. Skonczcie wiec bezsensownie postowac bo to nie dosc ze nikomu nic nie da to jeszcze zasmieca forum.
|
Tibia powinna zostać taka jaka jest! To jest jej klimat i nic tego nie zmieni!
A oprócz tego Lineage2 nie jest syfem (dla mnie) nie porównuje tych 2 gier bo to jest zupełnie co innego... Grałem w Tibie potem w L2 potem w Tibie potem w L2 i znów w Tibie! ;) |
Jest masach syfiastych MMORPG 3d, czemu tibia miałaby stać się jednym z nich? http://www.anemora.com/Windale/
|
Cytuj:
|
Wiem, że nie lubicie jak się gada o OTS'ach, ale jakaś grupa (nie pamiętam nazwy) już zaczęła prace nad klientem 3D do OTS'ów, mam nadzieję, że CipSoftowi to nie przyjdzie do głowy, bo widziałem jak to będzie wyglądać, i na 89% Tibia straci swój urok.
|
...
Tibia 3D Byla By Njawiekszym Syfem jaki mozna Bylo By Zrobic.. Ta Gra Ma Swoj Klimat i Dlatego Gra W Nia Tyle Osob..
|
w tibie gra wielu ludzi dlatego zze jest 2d i tym rozni sie od wielu gier. gdyby tibia byla 3d to wiekszosc ludzi przestalaby grac
|
Ludzie, pomyślcie co wy w ogóle piszecie O_o Klimatyczna Tibia? Super Tibia bo 2D?... Wy chyba nigdzie nie byliście na raidzie w Wow'ie/Lineage2 ....
|
@up
nom, ludzie bili bossa 14h, przy okazji padajac 200 razy kazdy, ale klimat ._. |
a co ma człowieku bicia bosa ileś tam czasu do klimatu?!?!?!
i bez przesady ... jakie 14h? ... |
tibia niebiędzie 3d :> pozatym kto chce grać w tibie i tak będzie w nia grał ja wole rozbudowane 3d dlatego gram w wow'a ;]
|
Cytuj:
Pomysl sobie ilu ludzi zginelo zanim Unit na Titanii znalazl sposob na farmienie ( bo to juz nawet nie jest uczciwa walka tylko farmienie ) Orshabaala. @temat: Tibii 3D nie bedzie, bo gra musialaby powstac zupelnie od zera (tak aby pozbyc sie wszystkich absurdalnych elementow jak np. strzelania do celu znajdujacego sie za plecami albo niemozliwosci przechodzenia przez niewielkie kamienie ), wiec nie bylaby juz Tibia. |
Cytuj:
Cytuj:
PS: nie żebym czepiał sie tak bardzo WoWa, bo porównywanie go z Tibią mija sie z celem z wiadomego powodu |
Teraz Tibia ma swój klimat, może i z każdym up'em maleje ale MA. Gram w Tibię, ponieważ jest czytelna grafika. NIE DLA TIBII 3D !X(
|
Heh prawda jest taka, że 2D zawsze jest czytelne, a 3D trzeba umieć robić. W MMORPG jest zawsze problem z czytelnością w 3D i z kosztami w sprzęcie po obu stronach by taką grafike obsłużyć. Myślę, że za 10-20 lat grafika pobije czy zrówna się z 2D w czytelności a przy tym będzie 100X bardziej klimatyczna i jeszcze lepsza. A do tego czasu niech tibia będzie w 2D :P
|
Jeśli Tibia 3D powstanie z rąk Cipsoftu to shadery i antyaliasing nie będą istnieć, wszystko będzie plastikowe, a oczywiście o optymalizacji zapomną i się będzie cięło. Wymagania oczywiście nie na kompy sprzed 4 lat. Ogólnie spaprają jak każdy up.
|
Niee,wtedy to nie bylaby juz tibia,wlasnie caly UROK(a nie klimat kurf to to juz dawno w tibii zdechlo) polega na tym ze jest w 2D
|
nie chciałbym zeby tibia była 3D kupilem kiedys world of warcraft ale po pewnym czasie wrocilem do tibi:] bo 2D ma urok:p
|
Jak zrobia TIBIE 3D i przestaniecie grac (jak wielu tu pisze) to rzućcie mi wczesniej iteamy do depo bede wdzieczny, wam sie juz to i tak w sumie nie przyda hihihi (taki maly joke)
a tak powaznie to troche smiesznie by to wyglondalo wyobraz sobie jak idzie demon na Ciebie na polowe ekranu, a poza tym niektore dieci mogly by sie wystraszyc ;p |
Zrobia 3d to zaczne grac, btw mysle ze wiecej ludzi zaczelo by grac niz by odeszlo, pokaz mi podobna gre (w 3d ) ktora ma opcje facc ?
|
Cytuj:
|
nie. bo tibia nie jest 3d jest xD
|
Bym zaczął grać na OTSach chyba już jak tibia by była 3d
|
@up
ja tez, na cholere mi kolejne szeregowe mmo w "czy-de" ~__~ |
Jedyne Co by było fajne to jak by dodali dźwięk i to wszystko bo widok z góry ułatwia orientowanie się, bo jak by to było jak z tyłu Ci Assasin wyskakuje i dedzior :]
|
Cytuj:
|
Tibia 3D To by była Największa Beznadzieja jaką by można było zrobić z tej gry To właśnie chodzi o taki klimat Po Uptade obraz jeszcze będzie bardziej urozmaicony 3D NP: Metin żałosna gra znudziła mi sie przez grafikę tw głupie chodzenie postaci grałem w to parę dni zrobiłem 46 lvl i Znudziło mi sie to ze hu.. :confused: Tibia Taka jest jaka jest i innej nie może być jak sie komu nie podoba to bye B) 8o
|
Zacznijmy od tego że Tibia jako gra już jest beznadziejna a jest w grafice 2D gdyż tak jest łatwiej i biedni ludzie z Polski których nie stać na dobre kompy grają w to "coś" zmiana grafiki była by teraz zbyt długa i nie ekonomiczna oni to tylko jeszcze prowadzą tylko dlatego że grają w to maniacy którzy kupują pacce odwiedzają ich strony i napełniają im kieszenie no i nie przymierzając mają cały CipSoft za bogów no ale cóż nie dla nas kwitnie ananas albo nie dla was :baby: pozdrawiam wszystkich tibijczyków oraz cały CipSoft hehe a grajcie sobie dzieci chociaż nic z tego nie macie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
popieram all wyżej
Widziałeś kiedyś gre mmorpg w 3D ? Ja widziałem kilka i w jedną grałem (Metin2) te gry są o wiele mniej wyraźne (nie chodzi mi o grafikę) pełno błyskow obrotów i różnych tym podobnych efektów. Gracze i potwory wchodzą na siebie co naprawdę brzydko wygląda.
Tibia wręcz przeciwnie ;] |
Tibia jest z tym fajna (o, przepraszam, że nie mówię po polsku - CIEKAWA), że jest w 2D, a jak chcesz 3D to poszukaj stron z takimi grami (google.pl zaprasza :D)
|
3d zal troche kurde, dla mnie najlepsza tibia to 7.92 i mogla taka zostac, teraz wprowadza te armory to zal bedzie konkret 100+ palek z takim armorem i assasinami jak bedzie wymiatal, kurde takim knightem co ja mam to za duzo nie zrobie
|
Nie było b to zbyt fajne ponieważ : Gra straciła by swój klimat,zwiększyła sie by liczba lagów,mniej osób by grało a także widzialem juz pare osob co mają procek 200 mhz tak więc .......
|
Jak to czytam az mi sie zachcialo wyslac email po nowe passy do forum. Od kiedy to Tibia jest w 2d? bo chyba gry w 2d nie widzielisciem wiecie co to jest rzut izometryczny? Mu online jest wykonane w ten sam sposob tylko w tibi uzyto bit map
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |