![]() |
|
|
@up
raczej bot style lub też noob style lub obydwa |
|
Cytuj:
bota używasz żeby się nie męczyĆ? jesteś oszustem , nieważne dlaczego mam prawo komentowaĆ ile mi się podoba , bot razi. arene też zrobił za ciebie bot , jedyne co robisz ty to uruchamiasz i wyłączasz tibie i bota . nic nie osiągnąłeś sam i nie umywasz się do 100+ leveli którzy nie botują. P.S jesteś oszustem |
Cytuj:
P.S idz se na wrl bez bota na 85 ciekawe co zrobisz jak zniknie |
Pierdolone jebany nooby
|
masz cos jeszcze ciekawego do powiedzenia?
|
Cytuj:
|
Dajcie jakieś skriny.....
|
omg kurde bocisz i tyle twoje usprawiedliwienie mam bota bo jak mi wrl zniknie to sobie nie poradze to jest zal;/ kurde masz zamaly lvl na wrl nie idziesz i tyle inni sie meczą na tombie czy cos bo chcą uczciwie a ty sobie bocisz na wrl kurde i sie jeszcze cieszysz w bicia 100 lvl?? i zrobienia arenki? zrob arenke na 90 lvl bez bota okey bedzie respekt i nie mow mi ze sie nie da bo sie da. I te twoje 80 cc nie robia zadnego wrazenia bo sa zarobione na bocie. Lepsze jest zarobic hmm z 30-40k na dragach niz wchuj cc na botach pewnie bociles od 20 lvl na rotach albo cos bo poprostu ci sie nie chce i grasz tylko dla lvl nie dla fajnej zabawy itp...
wiem ze zaraz zaczniesz mnie tyrac itp ale mnie to chuj obchodzi powiedzialem co sadze jak chcesz usun post i tyle ale wiem ze kilka osob przyzna mi racje;/ |
Cytuj:
@Aran Wrzuć coś z ass'ka ; > |
Nie umiesz przyjąć krytyki i fatku, że grasz na bocie. Lepiej grać bez bota i mieć 80 lvl niż grać z botem i mieć 150 lvl. Sam niczego nie osiągnołeś, tylko pratkycznie chodzisz i hotkeye se klikasz. Pozdro.
|
Cytuj:
a co ty 'osiągnołeś'? |
Cytuj:
Topic: Ladne ss More plax :pp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |