![]() |
szczegoly plis
wymienie typa znanego aby nei bylo offtopu TYRYTYTYTY CALIS FLAM //thuygioshok aka ekipa pogromcuw musz i oceanuw |
Cytuj:
ap* uprzedziles mnie lapsie topic* łar trfa :cup: edit ! rotfl of day 22:40 Amos Gazno [21]: co bys chcial za ubicie 60 lvl Leon Zawodowiec WANNABE! |
Uhmmmmm nie wyszlo, szkoda,moze next time
Guys mozecie podziekowac stwórcy tego Elf bota, bez niego nic byscie nie zdzialali :) |
Fuc***ing OWNAGE...xD
Gz. |
Huh :D Fajna akcja
17:1 Dla interr~ btw. Leszczu _/ |
;P i znowu becki xD , tak to rozumiem biegnanie po ank bez noobcharow , i nie mowcie ze nie macie elfa bo 1000+ w bugisa to nie wiem skad sie wziolo ( napewno nie wasze zgranie )
nastepnym razme nie chwalcie sie na vencie o ktorej macie massa i niech leszczu z ranca nie ustawia kazdego sorca na massa bo to perfidnie widac ;P jak pokolei sie kazdy sorc loguje i wylogowuje a na koncu leszczu |
ze tak powiem,
<- ;( *hint dla nie kumatych - avatar* |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli mieli by elf bota to by bylo po was, Jest cos takiego jak spam hotkey, damoon caly czas pierdolil zeby zaznaczy tego i tego i trzymac hotkey czy to az tak ciezko? z jednej strony wiem ze probowalismy ustawic NG combo na damoona , niektorzy byc moze ustawili i wyszlo to combo 1000+ ale to przez NG bot a nie Jakis elf.:) |
Cytuj:
|
szacun dla suy, ze sie nie zachowuje tak jak ten caly smokuu i potrafi przyjac porazke z usmiechem na twarzy a nie plakac i zwalac na boty i chuj wie co jeszcze
|
wygraliscie przez elf bota, orc bota, ng bota, fbi bota... a nastepnym razem sie odegramy, gates juz robi vista bot'a specjalnie dla lr :X
lol |
Tak czytam i nikt suli buli po ortografi nie pojechal O.o
E czaicie gram sobie przed chwila i mnie wylogowalo ;s |
Co ja widze Co sie dzieje La Revolution NIE ISTNIEJE ? hAHUAHUAHUAHHAUHAHUAHUA :D
|
Cytuj:
07:59 Boil [120]: NA DOL JEWS'Y Następnym razem zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz Medi: to nie tyle brak noob charów sprawił ze dostaliśmy takie lanie co brak organizacji nie udało nam sie zebrać teamu w jednym miejscu większość z nas wyłapaliście pojedynczo a jak sam zapewne wiesz w pojedynkę nic nie zwojujesz ja sam spadłem w 1 sekundę no może 1,5(noob char który wypchnął mnie ze schodów). Gratki za ładną i sprawną akcję z waszej strony |
heh chlopaki z nexuss wczoraj pokazali klase ehh 5 dedów za 1 :D pzdr
|
Nexuss to najwieksze retardy jakich znam
|
Cytuj:
|
e tam to tylko gra po co sie wczowac i wyzywac jak niektorzy,bezsens.Akcja jak akcja na wojnie zawsze ktos pzregrywa ,zawsze ktos wygrywa;)
a tak pozatematem zastanwaiam sie czemu na tibia.com jakis noob dodaje fragi z nexusow i jakis VD do nas ,poowinien tez dodac w takim razie ormo fragi;) |
o/ Interr~~
o/ Wiglaseek o/ LR o/ noobchar Tylik Elane o/ Arcania @tylik Tylik Junior wpada mi dzisiaj na tower efa ... pisze "?" a ten zaczyna mnie pizgac mowie wtf man leave now... chuja pizga dalej ! zostalem zmuszony do ewakuacji ;/ @Wiglaseek chlopaczeq nie ma kasy na war i zaczyna huncic 30 lvle jush !!111one !! jebne se zdjecie z Wiglasiekiem !!11oneraz http://i90.photobucket.com/albums/k2...ras/wiglas.jpg http://i90.photobucket.com/albums/k2...as/wiglas2.jpg poprostu szkoda mi troche wiglaska ;s i on chce wojne wygrac ;| juz widze jak to po wojnie bedize :P jebac Inter~~ jebac La Rev~ ... |
Cytuj:
|
no to co sie robi to przesada ;] ludzie nie rozumieja ze tibia to pixele, kloca sie i wyzywaja oszukuja sie nawzajem i jezdza po rodzicach
stfu. |
tylik ty niedobry chlopczyku...
zreszta wiglas po tylika tez pozniej przyszedl i tez ch*a zdzialal... :))) |
Cytuj:
|
Name: Khah Yarkan
Apr 29 2008, 17:06:12 CEST Died at Level 39 by fire |
Cytuj:
|
Re:
Hehe x]
Czasem fajnie przeczytać forum i pośmiać sie z innych. Co do botów gdybyśmy mieli bota to byście padli zanim byście wyszli z dp. Chyba zaczynanie robić postępy coraz lepiej wam idzie rzucanie czarów z za ekranu we mnie tyle że i to było ostatnio za mało. A tak prawdę mówiąc myślałem że padnę już na pustyni zanim tam dobiegnę. No ale sie wam nie udało. Med~ ty akurat powinieneś tak mi się wydaje byś ostatnią osobą która ma coś śmiesznego do powiedzenia na tym forum nie sądzisz? Bany, hack, bot itp. ułatwia granie ale nie czyni gry honorowej. Takich gier już nie ma a skończyły sie już na I wojnie światowej albo i wcześniej jak zaczęto używa nie honorowych broni typu gazy, trucizny, szpiedzy (czy kiedykolwiek wojny były honorowe skoro już w średniowieczu używano np. kiedy to użyto katapult do rzucania padliny [rozkładające się ciała] na wroga ) itp. Dlaczego? Bo to ułatwia ale nie od wzorowy wuje prawdziwych umiejętności osoby a jedynie jej spryt. |
Cytuj:
a co do strzelania z za ekranu to zapytaj damoona jak to sie robi bo on tez potrafi ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nom tylko szkoda rze mana i hape nie rosnie bo takto nie mukbys runuw robici
|
pewnego razu na open battle na hibernie,
raul here, im recording.. i w pewnym momencie wtf? 18:03 Zahes [7]: can u be on 19: 30 on LA vent ? 18:03 Zahes [7]: Shavenis here :confused: |
Apr 29 2008, 17:12:47 CEST Killed Demon Palld at Level 106 unjustified
Mniam. Wojna trwa. |
Medivh Shady
Banished: until May 24 2008, 23:15:13 CEST because of hacking moze mi to ktos sproscic (pewnie linki jakies na trad wysylal) :D8o:cup: |
@UP
Bellish to huj. @topic http://youtube.com/watch?v=YfygmQQVnq0 - dla tych ktorzy są ciekawi fragow z ostatniej bitwy a nie chce im sie ogladac 90 minut filmiku ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no patrz akurat w moje urodziny sie lali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111oneoenoneoneo \m/
dzis wojna nadal trwa, |
Cytuj:
Med~ no mi było by trochę szkoda postaci którą grałeś kilka lat. No ale to już moje zdanie twoje jest inne. |
zanim byscie wyszli z dp no to musza stac chyba w dp nie?
zreszta nei bede si eklocil o,o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |