![]() |
Czemu fak fajny, rób wiecej i z niecierpliwoscia czekam na 3 cześć!
New weapons plx!! |
Eee, to nie przeze mnie jesteś chory :P,
co do fake'a ten jest gorszy niż poprzedni... mniej zabawny i taki "na siłę" zrobiony, technicznie dobrze, ale pomysł do bani :( |
Pomysł do bani?
"FRI ITANZ DOWN THERE" - to mnie zabiło zwyczajnie! :) Moim zdaniem, Incredible N00b Killer powinien być bardziej Incredible... Skorzystaj z modelu Hero i ubierz go w czarną pelerynę, czarne butki, czerwone spodnie i koszulę, będzie bardziej stereotypowym Super hero, heh. A na koszulce jakiś emblemat z napisem "INK", ROTFL... (Sprawdźcie, co oznacza "ink" po angielsku...) |
Czemu, fajny jest, ale bardziej rozwinales fabule niz grafike, ale duszenie ladne ;) noktowizor plx
|
Jest za***iście!! Dodaj troche więcej pomysłów z ciekawymi przedmiotami śmierci!! (jak w częsci 1 "Stonkuter Aks" czy jakos tak:P)
|
Zaj*****e! Chciałbym mieć koszulkę z Incredible N00b Killer'em... i kubek też!!! :D Jestem fanem. ;)
|
e w trzecim odcinku zrob wejscie z ostra garota jak leb odpada 8o
1 odc. RUUUUULLLLLLLEEEEEEEEEZZZZZZ 2 odc. RUUUUULLLLLLLEEEEEEEEEZZZZZZ (ale pierwszy był lepszy) hehe N00b Warrior fajne byly ale w nastepnym odcinku zrob z N00b Mage , N00b Archer , N00b Guard i N00b Soldier 8o |
Czekamy na więcej.
Ale extra te "fajki" :) Spadłem z krzesła i se nabiłem siniaka na dupie :D MY CHCEMY WIĘCEJ! |
POPIERAM!!!
a i w miare mozliwosci zrob wieksze troche te fejki plz :) "free itans plx" :D |
Poprostu... WYPAS!
HIHO!
Fajny comixiok :D:D:D podoba mi sie chyba sam zaczne robic takie zeczy hehe nprawde mi sie spodobalo nara pozdro dla AUTORA EDIT: Wiecej takich Comixow :D gratz wykonania jezeli mialbym to ocenic 9,5/10 :D |
Doslownie fajowe :D :D :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Zrob jeszcze jak Noob killer czai sie na Nooba w kiblu! 8o 8o8o8o8o8o8o8o albo jak noob killer udaje robin hooda zaluzmy noob killer podstawia jakas puapke np mpa albo demon set i gdy noob podchodzi z grupka kolegow killer udaje (tą panne ze shreka, nie wiem czy ogladaliscie) i robi rozrobe :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Bardzo fajne i wreszcie coś z morałem......
|
Drugi odcinek też wypasiony ;)
more, more, more!!! |
Dzieki wszystkim za miłe słowa :) Następny odcinek pojawi się gdzieś za tydzień jak dobrze pojdzie (oficjalnie to ja nadal mam szlaban :p )
@Yazon Jestem chory przez ciebie, gadaj se co chcesz :p @Ghost Nieudany Na poczatku Aval'yah mial byc faktycznie takim super hero.. ale juz w trakcie tworzenia wyszedl z niego taki bardziej tajny agent czy platny morderca. Nie chce teraz tego zmieniac. @Prawo Kruka Noktowizor juz byl.. nie chce powtarzac tych samych pomyslow @Kredi Mam nadzieje ze już cie dupa nie boli ;p Mysle ze odcinek 3 bedzie zarazem ostatnim.. zaczne tworzyc inne serie, a takze pojedycze fake'i. A zresztą zobaczy sie jeszcze. |
Lol. Fake 2 część lepsza niż pierwsza. A poza tym czekam na więcej...
|
Omg Zaje...Fajne Fake'i :D stary oby tak dalej :D
|
;) ju spoxix nie boli ;)
|
Hehs coool fakes ja niedługo zrobię prace supernoob pogromca inkredible'a :P
|
:cup: :sword: czekam na 3 odzineek to jest zaje ...
|
za***iste fejkki :P
a ten 17. To wyczepist...chyba to w dragon bulu widzialem :P |
Gratz:D
MUhahaha nie moge brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecej fakeow plx!!!!!1 |
:d
pomysl fajny wykonanie dobre :D innymi slowy podoba mi sie :D
|
:d
pomysl fajny wykonanie dobre :D innymi slowy podoba mi sie :D rob wiecej to chetnie ogladne :D
|
re UP: a edit to nie łaska...
INCREDIBLE NOOB KILLER RULEZ :] z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki :] |
Ta, a ja zadalem pytanie na 2/3 stronie na ktore nikt mi nie odpowiedzial ;(
a mianowicie, jaki lv ma n00b killer? |
1000 ??? :D
Kiedy next odcinek? More pls! Ja chcę kolejną część! Jak jej nie dostane to sie zabije! Nie moge bez tego żyć :P ! |
Za***iste :)
Pomysl:10/10 Wykonanie:10/10 |
Cytuj:
|
Jupi w końcu zobaczymy 3 część :)
|
Ciekawy pomysł ^^ ludzie włączamy painta i do roboty :p
|
Jeszcze mnie nigdy tak nic nie ubawilo, rób więcej, plx
Severon-> knight->36 lvl-> 74/70 rosna-> aurea rox :crusader: |
1 i 2 odcinek eleganckie http://forum.tibia.pl/images/smilies/winkx.gif Publiczność już jest i to znaczna, głodnym chlebek na myśli, a pomyśl jaki smutek im sprawisz kończąc z tym agentem służb porządkowych(ahh żeby Polska policja była taka skuteczna...). Możesz zrobić odcinek jak rozpracowywujesz szajkę n00bów przemycających z rooka coaty i inne śmieci w celu zanieczyszczania środowiska http://forum.tibia.pl/images/smilies/tonguex.gif No myślę, że jak jest weekend to będziesz miał dostęp do kompa (oby?..)http://forum.tibia.pl/images/smilies/tonguex.gif
Aha, i ocenię: 1- wykonanie: 9/10*2 pomysł: 6/10 2- wykonanie 8/10*2 pomysł: 7/10* *- pomysł zupełnie oklepany, ale te super itemki..:) *2- Nie podobało mi się za bardzo to, że jedne obrazki były dość duże i były przejżyste, a zaraz od razu malutkie na których ledwo co się mieści postać krzycząca jakąś formułkę. |
Dobre
Mi isę podoba... Może jeszcze jakieś??? |
Wypas faczkinsy. Dawaj ich więcej. Są naprawde super.
Ale się uśmiałem! |
HUuhu !!
Nom chłopie masz talent !
Widzialem tylko jeden post z takimi spox fakami Czekam na dalszy ciąg z niecierpliwoscią -------- Name : XxXxXxX World : Aldora Profesion : Knight Axe Fighting : 34+ Shielding :30+ Mlvl :3 -------- Wie ktoś może kiedy ten new update Skill bar plxplxplx :baby: :baby: :baby: :baby: 8o 8o :) :) ;) :p B) :( :D :D ---------------------- Może mi ktoś powiedziec co zrobic żeby tam na lewo było można wstawic obrazeczek tak jak inni mają ?^^ |
GITES FAKES!:D nie moge sie juz doczekac kiedy ||| odcinek bedzie:D
|
naprawde nice one ;) czekamy na next!! :] :] :]
|
Lol zarypiste! Rób dalej!
Ocena : Wykonanie : 8 Pomysł : 7 Całość 15/20 To i tyak dobrze :D |
Fake Super, zwłaszcza pomysł choć wykonanie też dobre.
Cytuj:
|
Nice
Fajne ... bardzo fajne ;) teraz tylko czekam na nastepna dawke :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |