![]() |
Bo chce sie wiecej dowiedziec.
|
Cytuj:
LMAO XD Rozjebałeś mnie kolego :P |
Cytuj:
|
I co? Chuja sie dzieje na tej wojnie.. to nie to co za czasów ~ WBK , AIE ;/
|
Niestety pl to albo nooby albo spys...Widziałem akcje jak poszli w bardzo silnym składzie(np.Gamio,Mattrixo,Glowr) na jedna babe....bili ją tyle, że memento sie zebrało, przyszło i zabiło all naszych.Mówie o akcji koło Svargrond.
|
Cytuj:
|
idz pan whuj.
@ All co mówią ze przegramy... mnie to hoj obchodzi dude! wazne ze niezaplacilem i niezaplace i to mnie cieszy w miare, a na chara mam wyjebane;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BABE !!!!! LOL |
Widze troche was wczoraj popadało :> Nie wiedzieliście gdzie uciec -.^?
|
Ja tu czegoś nie rozumiem już w ogóle. Na forum tibia.com jedna wielka propaganda. Chris płacze i prosi o pomoc kogo może. Valour w PZ a i tak padają... Mispex, który nakręcał wojnę na tym forum (z tego co czytałem we wcześniejszych postach) jest w innej gildii, razem z Axel Xerenous. A wg mnie oni mogliby bardzo pomóc. Ja się bardzo cieszę, że ta wojna jest, bo może będzie szansa na zniszczenie Memento. Najbardziej bym chciał żeby padł Samek Emberius, zdrajca, PA, random PK itp. który od samego początku servera trzymał ze Szwedami z Tengu...
Ja osobiście mam niski level, nie będę nawet mówił nicku, ale jak kupie PACC, zrobię PG i do czasu aż wbiję 70 lvl wojna się nie skończy, to bardzo chętnie pomogę. Pozdrawiam i proszę o wyjaśnienie kwestii, które napisałem wyżej. O ile można oczywiście. A tak poza tym... Oput jest w wojnie czy nie? Bo też przydałaby się jego pomoc. Nie rozumiem dlaczego nie chcą walczyć, przecież między innymi po to jest Tibia. Wiadomo, ze jak się padnie to lipa i jest się wkur****nym ale cóż. ŻYCIE... Przynajmniej jakieś urozmaicenie w grze, a nie ciągle exp i exp. Można się zanudzić na śmierć siedząc cały czas na Warlockach, czy gdzie wy tam expicie. |
Beriah Alatin tak o nią chodzi...nie wiem o co wam chodzi ale miała addon baby :P( nie wiem czy w rl to chłop)
|
Cytuj:
|
@up
Lepiej późno niż wcale... |
ahhhhh pewnie pamietaja xD
|
Linki do filmikow zapozyczone z tematu slayton'a:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=174320 Venore http://www.uploadhyper.com/file/9ef1...venorefajt.cam Edron http://www.uploadhyper.com/file/622c...xedron9may.cam |
Cytuj:
|
Ludzie Marco Josefa z aldory moga za was wygrac ta wojne :P
|
@up
? o.0 @Dadinz Extraordinary~ chyba się wybija zbytnio nawet, bo pkują sobie jak chcą, gdzie chcą, kiedy chcą i kogo chcą, z wyjątkiem swoich PRO- Memento... Nie rozumiem tego wszystkiego. Chore jest to... No chyba, że trzymają postacie na Allegro... |
Eh, ludzie z aldory z gildii anima graja na postaciach innych z roznych swiatow, graja za nich bo maja dosc dobre ogarniecie. Osobiscie jestem za Eternal March no ale skoro Marco jest z wami to taka opcja by byla : )
|
no z tego co pamietam, na morganie kiedys Mevar bil sie jakas postacia i wymiatal zajebiscie. Teraz to Nemtor chyba, nie? bo dawno na aldorze nie byłem.
|
by mnie chyba pojebać musiało żebym passy dał komuś od marco ;O
|
Cytuj:
Cytuj:
Ah i narzekanie ile to złego memento wyrządzilo twojemu 30 lvlowi jest tez śmieszne :) |
nie mówię, że mi coś zrobili, chociaż jak grałem rok temu tutaj to właśnie Samek huntował mnie i dlatego chcę żeby padł. MIał wtedy jeszcze 65 lvl...
Teraz mnie w*****a memento, dzisiaj ujebali mojego kolege rl 79 lvl, ktorego miedzy innymi chcieli bic kolesie z twojej gildii tez. a poza tym zajmuja wsyztskie respy i kumple z rl nei maja gdzie expic. pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A w temacie Voorsting vs Opportunieties wiesz tak samo jak ja ze nie było mnie przez 7 dni w domu (bo bylem na wyciecze szkolnej) a kiedy wróciłem w gildii było 4 osoby, przy czym ty wypłaciłeś sie kilka dni wcześniej wiec don't pierdol :confused: I nie wiem skąd ci sie wzięło to ze wychodziłem z Venta czy nie przychodziłem na akcje bo żadnych akcji już nie było jak powiedziałem kiedy wróciłem to w gildii było 4 osoby. edit: Nie doczytałem do końca twojej jakże ciekawej wypowiedzi. Co do spotkania w Katowicach to nie widzę sensu tam jechać w związku z faktem że Ampa i Szafa planują przyjechać do mnie na wakacjach, a żadnych innych interesów tam nie mam. Jak chcesz to możesz wpaść do mnie. A tak ogólnie to aż strach sie bać rozmawiać z tobą ;( edit2: Widzę że nie udało ci sie pojąć jakże trudnej sztuki Multi-Cytowania wypowiedzi :) |
Lotiiz jest kozak...
na forum.tibia.com cfaniakuje, ale już coś goi uspokajają... edit: i odpadł z gildii ^.^ |
kto wygrywa w wojnie ze zapytam ;d?
|
Wynik jest 43:11 , więcej , dokładniej na forum ~ tibia.com , ale wynik jest moim zdaniem mało ważny ;)
|
Właśnie wykrylismy w naszej gildi spy'a którym okazał się Atrilo.
Miejmy nadzieje że w Valour nie ma już więcej spy'ów oraz że jeszcze wygramy tego wara. ;) |
@ up , wybacz napewno jest ich więcej , Swe nie umieją grać fair. Nie zrobiliście selekcji w ogóle na początku dlatego tak wyszło. Teraz dopiero widze zmiany. A co do wygranej to wątpie ,że się wam uda , bo jest ich znacznie więcej.. ;/
Optymiści ;) ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
można przyjechać na wakacje a nie na wakacjach tak jak ty napisałeś.Nie miałeś w podstawówce i w gimnazjum gramatyki?Myślisz, że robisz z siebie lepszego od innych jak użyjesz w swoich postach kilku słów zwykle nieużywa się w języku potocznym?Uważaj bo popadniesz w samozachwyt.
|
Cytuj:
Jestem pewien ze można użyć sformułowania "na wakacjach" (normalni ludzie interpretują to jako "podczas wakacji") btw. Czy wiesz że... Bolesław Prus napisał nowele o wdzięcznym tytule: "Na wakacjach" 8o |
hahahaa kretynie można powiedzieć "na wakacjach", ale nie można powiedzieć "przyjeżdżają na wakacjach".Co innego gdybyś napisał "przyjeżdżają na wakacje". Widzisz różnicę czy dalej będziesz się trzymał swojej wersji?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |