![]() |
Cytuj:
Cytuj:
@down Orzeł niewątpliwie. @edit No a co! |
To samo pytanie co Varra:
Co to do cholery jet to trzecie O.o?! I, jak wszyscy, uważam że ta wyróżniona praca powinna wygrać. @edit @up Z czerwoną głową? o.o #Bolerko! |
Lol To Były 1 Prace Jakie Im Sie Podobały Idom 1Strona nic 2 nic 3nic 4 oO Fajna Będzie 1 Miejsce Idom Dalej I Widzom ... A Do Tego Co ja Pamiętam To Nie Miała Być Żadna Korona Ino Jakiś Medal Albo Coś Takiego
Każda grafika musi być podobna stylistycznie do reszty tibijskich grafik Grafika musi posiadać nawiązanie do naszego ojczystego kraju (dla przypomnienia do Polski >>>To Jest Powiązane Z Polską ?? Elwin levarthul Grafika ma zastąpić Medal of Honor i ma do niego nawiązywać. Nie mogą być to misie ani rzeczy tego typu. Nie mogą to też być bronie, hełmy, ani ekwipunek. Ma to być unikalny przedmiot, nie służący walce. Poczytajcie Jakie Warunki Były A Jakie Prace Wygrały. X( Może Przejrzyjcie Jeszcze Raz Wszystkie Prace I Wyciągnijcie Z Tego Wnioski Że Źle Zrobiliście. |
Cytuj:
|
Taa Zawsze Jak Ktoś Ma Racje To Takie Odp. Się Dostaje Bo Wy Nic Innego Nie Umiecie.
Cytuj:
|
Taka luźna Propozycja Żebyś Nie Pisał Każdego Słowa Z Dużej Litery Bo To Niezgodne Z Regulaminem A I Używanie znaków Interpunkcyjnych Też By Było Fajne
|
Cytuj:
|
To moze ja zacznę.
Cytuj:
Cytuj:
2.Zdawało mi się, że idą a nie idom <btw. mozesz mi napisać, gdzie oni IDOM?> 3.Powtorzenia 4.Interpunkcja 5.Naprawdę, mogłbym tak długo wypisywać. @up w tym samym czasie Grats swycienscom <z pozdrowieniami dla Ulleriosa> |
"Wytyczne grafik:
Grafika ma zastąpić Medal of Honor i ma do niego nawiązywać. Nie mogą być to misie ani rzeczy tego typu. Nie mogą to też być bronie, hełmy, ani ekwipunek. Ma to być unikalny przedmiot, nie służący walce." Czy hełmem jest korona? Mnie się troche wydaje, że chyba tak. A może to taka korona, której nie można założyć - np, jest za duża i spada z głowy? Mam jedynie żal do komisji, że nie nakierowała trochę co będzie najbardziej oceniać - mam na myśli np. staranność, przedmiot w stylizacji tibijskiej czy oryginalność. Ale jakbym wiedział, że korona jakoś nawiązuje do przedmiotu Medal of Honor to pewnie też bym zrobił... :P Aha, ten "orzeł" mi przypomina raczej jakiegoś sępa czy jakąś figurke z wyznań indian ;p @down Ok, dzięki że mi to wyjaśniłeś ;p |
Cytuj:
|
X( Moje prace ładniejsze X(
;( BUUUUUUU chlip ;( Ale gratz dla zwycięzców :p |
Przyjżałem sie też pracom pod lupą moje wnioski:
Pierwsza praca ma niekompletna czarna obwódke, łamie więc regulamin Druga praca to ewidetnie pomniejszone zdjecie, a stylistyka kompletnie nie pasuje do grafk tibijskich. Trzecia praca totalnie nie wiadomo co przedstawia i jak poza barwami ma sie do polskości... Czwarta z kolei jest w porzadku, ale mimo to widzialem lepsze (nawet u samego autora) Może wyjde na samochwałe, ale nawet moje prace są lepsze od pierwszych trzech... http://img228.imageshack.us/img228/5906/zl2kopiaqj3.png http://img228.imageshack.us/img228/6844/orzeek4dh7.png I Rybucia nie mów mi tu o przegrywaniu, bo co innego przegrać z kretesem, a co innego zostac oszukanym przez opieszałość żuri... W krótce postaram sie przedstawić wam liste 5 najlepszych prac według mnie. |
up@
Zgadzam się z Tobą. Tibia.pl sie ostro poniżyła. Troche bardzo żałosne te prace X( Według mnie ŻADNA Z TYCH PRAC oprucz tej wyrużnionej nie jest tak dobra żeby wygrać -.-' |
No tak, tak, jakie by nie były wy i tak znajdziecie lepsze : o.
|
No tak, tak, tak jak gó***ane by nie były, tobie się i tak spodobają.
|
Cytuj:
|
Powiem tak... Praca która zajęła 1 miejsce jest wg. mojej opinii najgorsza (na przybliżeniu wygląda lepiej)
Druga nie ma powiązania z Polską ani trochę!! I gdzie w koronie honor! 3 to co... napakowany orzeł z gwiazdą betlejemską? :D A 4.. Jest najlepszy ale autor miał lepsze. Prace są po prostu średnie były dużo bardziej dobre! Wydaje mi się, że gdyby miały pójść do rl Tibii wybralibyście inne... Huh :/ @up Zgadzam się |
Jestem wielce zdziwiony, że te prace wygrały. Było kilka naprawdę ładnych prac, a na takie jak te nie zwróciłem nawet uwagi. Już sam Drakon zrobił o niebo lepsze. Pozdro :cygaro:
|
Cytuj:
H^% Tak Pi#r%^lisz że all z dużej litery pisze a K^%wa jak sam piszesz ? jaki cw$% a ryba od razu upomnienie o zal pisać będe jak mi sie chce i nikt nie ma prawa mi tego zabronić jak już to ino administrator jak chcesz ryba to zaczynaj z równymi sobie a odemnie się odczep! bo ja ci nic nie robie a ty że jesteś lepszy nie znaczy że do każdego prawie tak możesz. NARA JAK Chcesz to postaw mi bana bo i tak na 70% tak zrobisz bo tak się ino bronisz. |
Szkoda, że nie ma podane, co przedsatawia rysunek... ;p
|
tibia.pl przechodzi ostatnio kryzys z powodu odejscie z supported fansites
i kompletnie udezylo im na mozg wybierajac takie prace bo juz nie zalezy im na dobrej pracy skoro item i tak niewejdzie do gry.Wybrali pierwsze lepsz prace byle by nie anulowac konkursu |
Ehh
Ej przestańcie kur** nażekać bo to się probi nudne . Postawcię się na miejscu Ryby , który stara się utrzymać pożądek na forum a wy ciągle mu utrudniacie prace .
A tak na marinesie... To wiem co czujecie ... Też mi żal dupe ściska że takie (a nie leprze) prace zostały wybrane ale to już po fakcie . Nie da się cofnąć opini. |
OT: Zróbcie teraz konkurs na wymyślenie potworka ;< Drugą edycję Frankenstein Competition.
Topic: Najlepsze są 2 i 4 miejsce ;P |
Cytuj:
|
Sluchajcie, niektorym podoba sie nasz wybor, a tym innym nie. Zawsze tak bylo i tak bedzie. Po co sie wyzywacie i po co dyskusja na tak niskim poziomie.
Liczba zwyciezcow byla ograniczona. Przejzelismy wszystkie prace bardzo dokladnie zanim podjelismy decyzje. Bylo duzo inny dobrych prac, ale wybralismy naszym zdaniem najodpowiedniejsze. Zamykam dyskusje, ze wzgledu, na wyzwiska i klutnie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |