Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sonda o SD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174811)

Utyszkodnik 03-06-2008 18:18

@Up
Kiedyś nie było w ogóle icicle i było dobrze...;)
I druidzi wcale nie są biedni jak mówisz...
Plus to, że Cię nie stać na pacc to nie nasza wina...
@Topic
Według mnie nie ma znaczenia czy sd będzie dla pacc, czy nie.
Teraz i tak jest mało opłacalne w porównaniu z tym co było po update :p

Frytasek 03-06-2008 20:24

Ale jak SD jest dla FACC to czemu takie Icycle nie X(

Decade 04-06-2008 01:17

Bo na sd trzeba nabic 45 lev a na icicle tylko 28.
Przeciwdzialanie farmom.

Alanus Lutinum 04-06-2008 14:34

Większość osób na 45lvlu nie robi SD, więc jakby CipSot umożliwił robienie tychże run tylko dla pacc, praktycznie nic by się nie zmieniło. Z resztą osoby, które sie tu wypowiadają nawet nie mają tego 45lvlu.

Boro_Moro 04-06-2008 16:38

mhm , pytanie...

Na co pojdzie sorc 45 lvl z sd na faccu? , na draga? m dla? , non sens nic sie nie stanie , tylko gorzej bedzie kogos ubic....

Theourus 09-06-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez babcia666 (Post 2057115)
Taa neo, ale dowaliłeś, gdzie tam tibi do wow'a... to jak maluch z porsche, pentium I do IV itd, gforce 5200 do 8800...
Popatrz na zaludnienie premium worlda. Jak chcesz grać bez "noob'ów bez pacc" to graj tam, zresztą wiele osób bez pacc jest lepszych od pacc'ów... mając pacc'a dzieciakom odwala szajba i myślą że mogą robić co chcą.

k.... 1094710384732875928301 raz powtarzam ze grafika sie nie liczy

@sonda bez sensu ;/

Banor 10-06-2008 08:10

Nie wiem skąd przyszło ci do głowy że SD stanie się dla PACC nigdy tak nie było i nie będzie! Mi to i tak wisi bo mam zamiar kupić pacc

Klawiatura 11-06-2008 11:19

Jezus maria.... jak ja widzę niektóre wypowiedzi niektórych ludzi na temat pacca.... Bardzo kurwa dziwne,że ktoś jak kupi pacca dostanie więcej od kogoś kto nie ma takowego....A co do sd, to najlepiej jak to ktoś tam powiedział wcześniej(neopost coś tam),jak gdyby cała gra była płatna. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.A i pzdr dla tego, kto powiedział,że wow jest niepłatny:p

WielkiSorc 11-06-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klawiatura (Post 2108156)
A i pzdr dla tego, kto powiedział,że wow jest niepłatny:p[/color]

Istnieja prywatne serwery wowa, cos w stylu tibijskiego OTS. Z tym, że takie prywatne serwery z WOW'a charakteryzuja sie tym, ze sa identyczne do orginalu z jednym malym szczegolem - sa wlasnie bezplatne.

Darkk'Horseman 11-06-2008 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielkiSorc (Post 2108447)
Istnieja prywatne serwery wowa, cos w stylu tibijskiego OTS. Z tym, że takie prywatne serwery z WOW'a charakteryzuja sie tym, ze sa identyczne do orginalu z jednym malym szczegolem - sa wlasnie bezplatne.

I maja w chuj bugow i graja na nich nuby ; o

Zamne 13-06-2008 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darkk'Horseman (Post 2108459)
I maja w chuj bugow i graja na nich nuby ; o

nom, widze w mojej klasce takich .____.

@topik
to by mniej osob sprzedawalo, zreszta i tak wszyscy icicle kupuja

Vil 14-06-2008 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielkiSorc (Post 2108447)
sa identyczne do orginalu z jednym malym szczegolem - sa wlasnie bezplatne.

nieporownywalna roznica w stopniu skomplikowania Tibii i WoWa powoduje, ze prywatne serwery WoWa, poza pojedynczymi wyjatkami sa tak zabugowane ze gra na nich nie ma najmniejszego sensu. To nie to co OTS ktory skonfigurowac do w miare poprawnej gry potrafi kazde dziecko.

W praktyce jesli sie chce grac w WoWa to trzeba zarowno kupic gre jak i placic abonament. Inna sprawa ze w porownaniu do kosztow PACCa taki wydatek jest jak najbardziej sensowny.

Przyzwyczajcie sie, ze za rozrywke sie placi - jakos nikt nie narzeka na to, ze bilety do kina czy na mecz reprezentacji nie sa bezplatne.

Kup.Se.Musk 14-06-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2056102)
To bybyło samobójstwo dla Cip Softu zrobić całą grę only for PACC.
Czemu?
Tibia na początku nie jest zbyt przyciągająca, żeby od razu wyłożyć 90zł na trzy miechy. FACC musi w jakimś stopniu pozostać, aby zachęcić do kupna PACC-a. Żadna inna opcja nie jest dla Cip-ów opłacalna. ;0

@topic
Kto wie...skoro UH-ów drutowi nie opłaca się robić to może sorcom też jakoś zabiorą SD...

Można wprowadzić podobny system tak jak w innych płatnych MMORPG - kilka dni masz na bezpłatne granie, a po określonym czasie(kilku dniach) wiesz czy warto wydać kilka groszy na daną grę, czy też nie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Utyszkodnik (Post 2093707)
@Up
Kiedyś nie było w ogóle icicle i było dobrze...;)
I druidzi wcale nie są biedni jak mówisz...
Plus to, że Cię nie stać na pacc to nie nasza wina...
@Topic
Według mnie nie ma znaczenia czy sd będzie dla pacc, czy nie.
Teraz i tak jest mało opłacalne w porównaniu z tym co było po update :p

Nie było icycle, ale były uh'y. Teraz są icycle, ale nie ma uhów.

Triplonq 21-06-2008 03:16

ahh

Czary mary Hokus pokus nie wystarczy :O?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41.