![]() |
@Up
Kiedyś nie było w ogóle icicle i było dobrze...;) I druidzi wcale nie są biedni jak mówisz... Plus to, że Cię nie stać na pacc to nie nasza wina... @Topic Według mnie nie ma znaczenia czy sd będzie dla pacc, czy nie. Teraz i tak jest mało opłacalne w porównaniu z tym co było po update :p |
Ale jak SD jest dla FACC to czemu takie Icycle nie X(
|
Bo na sd trzeba nabic 45 lev a na icicle tylko 28.
Przeciwdzialanie farmom. |
Większość osób na 45lvlu nie robi SD, więc jakby CipSot umożliwił robienie tychże run tylko dla pacc, praktycznie nic by się nie zmieniło. Z resztą osoby, które sie tu wypowiadają nawet nie mają tego 45lvlu.
|
mhm , pytanie...
Na co pojdzie sorc 45 lvl z sd na faccu? , na draga? m dla? , non sens nic sie nie stanie , tylko gorzej bedzie kogos ubic.... |
Cytuj:
k.... 1094710384732875928301 raz powtarzam ze grafika sie nie liczy @sonda bez sensu ;/ |
Nie wiem skąd przyszło ci do głowy że SD stanie się dla PACC nigdy tak nie było i nie będzie! Mi to i tak wisi bo mam zamiar kupić pacc
|
Jezus maria.... jak ja widzę niektóre wypowiedzi niektórych ludzi na temat pacca.... Bardzo kurwa dziwne,że ktoś jak kupi pacca dostanie więcej od kogoś kto nie ma takowego....A co do sd, to najlepiej jak to ktoś tam powiedział wcześniej(neopost coś tam),jak gdyby cała gra była płatna. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.A i pzdr dla tego, kto powiedział,że wow jest niepłatny:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topik to by mniej osob sprzedawalo, zreszta i tak wszyscy icicle kupuja |
Cytuj:
W praktyce jesli sie chce grac w WoWa to trzeba zarowno kupic gre jak i placic abonament. Inna sprawa ze w porownaniu do kosztow PACCa taki wydatek jest jak najbardziej sensowny. Przyzwyczajcie sie, ze za rozrywke sie placi - jakos nikt nie narzeka na to, ze bilety do kina czy na mecz reprezentacji nie sa bezplatne. |
Cytuj:
Cytuj:
|
ahh
Czary mary Hokus pokus nie wystarczy :O?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |