![]() |
heh, też zauważyłem tą modę więc i ja ubrałem czapeczkę ...
<-- mimo braku głowy :D Ps. A Hoomik rzucał we mnie śnieżkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( :baby: |
Cytuj:
To nie byly sniezki, tylko pociski z baretty z tlumikiem, w dodatku w dyskretnym kamuflazu. |
kichakichakicha
|
Super. Ja raczej na swoim avacie nie mogłemtego zrobić to wróciłem do poprzedniego, trochę nie wyszedł:(
Konkurs na najładniejszą czapkę!!! |
No to ja też czapeczke wmontowałem ale przez chwile wyskakiwał brak strony:(jak chciałem zmienić:D
|
@Djkuter, postaram bys sie bardziej... -.-""
A co do topicu to tez postanowilem cos zrobic :baby:. Tzn pierwsza wersje zrobil Superman (uklony w jego strone). I to on mnie naklonil do zmiany avata :) |
Zgadnijcie co Dobo ma w worku?(NIE, ten miś to pic, tam są bany i ostrzeżenia;) )
@Topic Ciekawe czy nie-mikołajów będą dyskryminować i wytykać palcami:) |
PixelArtystą to ja nie jestem, ale ponieważ czapeczki są małe, to tak żle to nie wygląda:D
10 minut w Paintcie Paint Rox |
to ja też ;)
|
Za piekne moze nie jest, ale nie mam humoru -.- dlatego taki avatar -.-
|
Jak wszyscy to wszyscy ^^
|
no kurde widze ze moj temacik dal poczatek paru innym typu konkurs na avatarek :D
<edit> Cytuj:
p.s. to moj pierwszy taki dobry temat :D |
Wszyscy mają czapkę - mam i ja!:D
|
a ja niemam czapeczki i tez sie ciesze
|
Ja tak tylko 'jak wszyscy to wszyscy' :D.
|
A ja poza czapką mam też worek. A w nim "Baruk Khazâd".:P
|
niezly pomysl z tymi czapeczkami ^^
|
eeeeeh
czapeczki.... na wielu forach juz to od kilku lat widac ;) A ja bede oryginalny i czapeczki nie wrzuce, tylko w swoim czasie dam moj swiateczny avatar z ubieglego roku- sithclone :P:P:P Ale jeszcze za wczesnie.....
|
Wprawdzie elfy nie obchodzą tego święta (spoko, JA obchodzę) to uszanuję ten zwyczaj. I w dodatku zmienię swoją podobiznę. A czapkę zdejmę po Świętach. :)
PS Podoba wam się nowy avatar? :) |
czapki na prezydenta :D
|
Wszyscy maja czapki, a Dobo worek z upomnieniami, banami, wibratorami(gejowo.pl?)... rozgami chcialem powiedziec.
|
Co wy ludziska chcecie od czapeczkow. Sa świeta :D :D :D
|
Czapki sa fajne ;]
|
<---------- Jak wszyscy to wszyscy =P Tez musialem se czapke zalatwic ;p Przy okazji spadl snieg i jest mróz :D
|
aa jak czapki roX !
Ja tesh już zmieniłem na evul misia w czopeczce ;p!! |
juz opracowuje w paincie nowy bajeer dotyczacy swiat i oczywiscie ROXowych czapeczek :)
wiecej juz jutro moze... |
A ja mam Mikołajowy kaptur ;-)) i co wy na to ?? =]
@lama....................laaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Hyh. Trochę za wcześnie, ale jak wszyscy to i babcia... :P
|
Zmiana
Cytuj:
|
nie
<limit sux> |
djkuter nie będę otwierał żadnych twoich tematów, bo nie mogę patrzeć na takiego avatara:/
|
Cytuj:
|
Myśle, że chodzi tu o symbol niż o wygląd, ale czeba to zrobić ładnie a nie jak djkuter.
|
Odczepcie się od Avataru Kutera! Każdy ma avatar według jego gustu.
A co do czapek... CHAPKI ROXOR! I wiecie co? MAM NAJGORSZĄ CZAPKĘ NA FORUM! Nareszcie jestem w czymś lepszy od innych. |
<----------- ja zmienilem swoj avatar wogole.. i przy okazji zrobilem czapeczke ;) Sam robilem avatara ;) Mueheh..
|
Cytuj:
|
Heh teraz bedzie gadka 'Czy nastepna czapa djkutera bedzie jeszcze bardziej ch..owa od tej co ma teraz?':) Kuter, ja nic do ciebie nie mam, avek mi nie przeszkadza, ale cos mi sie wydaje ze dysqsja zmierza w takim wlasnie kierunku 0_o
A ja NIE MAM czapy i miec NIE ZAMIERZAM:P:P:P:P I am EVUL... A poza tym czas was uswiadomic-Mikolaj nie istnieje ^^ |
ccccoo???aa...ale jak to Mkolaj nie istnieje?????to kto przynosi prezenty?
|
"jak wszyscy to wszyscy i babcia tez" jak kto nie wie o co chodzi to moze kiedys nbapisze tutaj ten kawał :P ... mi to tam srednio wyszlobo nei za dobzre tego kroolika widac, ale poczekajcie do wielkanocy ;) (nie chce mi sie avatara zmieniac ) a ja bede oryginalny CZOPKI RuleZ :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |