![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
baj de łej wisz w ogóle co to jest mineta? :o |
Nie opowiadaj baj co to się tam z twymi ziomami nie działo tylko pomyśl zanim założysz inny temat B)
|
Hah. xD
No ale niech Pan przyzna, Panie Hudy_Pogromco, że Pana wymyślona opowieść nie trzyma się kupy.? To jest dosyć dziwne. Proponuję wykazać się w nauce, jeżeli Pan nie potrafi wykazać się w Tibii. Bądź przeklęty. Bez poważania. Perfect*Doll |
Ale mam fuksa że admini to cioty że mi bana nie dali;p
|
zachowam zimną krew.
Po pierwsze. Takich tematów było 927483578423573249578 i nikt się na następny nie nabierze. Po drugie. Z tego co pamiętam, CipSoft już kilka lat temu zaprzeczył w istnienie questa (nie jestem pewny na 100%) Po trzecie. To jest pewne że tego questa nie można wykonać od tibii 7.6 w górę. A najprawdopodobniej nigdy nie można było (patrz punkt 2) Po czwarte. Do userów: Albo admini nie mają co robić albo to jest prowokacja przez nich napisana. |
Cytuj:
Do autora tematu to o dziwo ta prowokacja nawet ci wyszła :o Już 3 strony! Moderatorzy, usuńcie to wreszcie... @down Wcale nie! Nigdy nie mówili, że cokolwiek w questach zmienili! |
Emh.. Cipy nigdy nie mowily ze quest istnieje lub nie. Powiedzieli tylko ze jesli jakis qs istnial, to zostal tak zmieniony by NIE DALO sie go zrobic, poniewaz nagrody byly za drobre i/lub qs byl za trudny.
@Topic Usuncie to, dajcie mi warna i wszystkim ktorzy sie tu wypowiadali za karmienie trolla. |
Ciekawe :o
|
Fajna historyjka 10/10 pish dalej.
Cytuj:
|
1. Temat CAŁKOWICIE beznadziejny -.- większych bzdur nigdy nie czytałem
2. Cytuj:
|
Aha.
I sugeruję co niektórym trochę przyłożyć się do języka polskiego. Chociaż trochę. Bo jak widzę posty typu: "pish dalej" to, aż się słabo robi. To jest Polska czy jakiś "zangliczony kraj debili".? A co do Pana Hudy_Pogromca: Wiesz... Marna ta Twoja prowokacja. A moderatorzy i tak dadzą Panu bana, jeśli Pan będzie się tak dalej starał. Powodzenia Panu życzę. Aha.! I jeszcze jedno! Może zostanie Pan bajkopisarzem.? Jak na razie jest Pan na dobrej drodze. |
Na koncu obudziles sie i zaczelezsc turlacv po ziemie po 3 minutach zobaczyles ze padles na [MONSTER]Twoja Stara[/MONSTER]
i ze straciles [MONSTER]Gigarago Molenta Depiero Mace+ 48[/MONSTER] i na tym skonczyles |
Tak Drogi Panie Carbonie.
To by było ciekawe zakończenie. |
Cytuj:
|
A Czesio NIE miał Spike Sworda tylko Sword of Fury ... ale mu GM zabrał jak lotbagował ... ;(
Dla mnie Questy na Rooku to nie zadania ... To sztuka ... :D |
A najzabawniejsze było jego tłumaczenie
( nie znam do konca cytatu xd "costam minotaur mage popiół....") rzal mi kcie ciesko wes ty f rehe suofik i poshukaej so ti dznaszy a jak snajdciesz to mapish mi pyfate mesedż okie?1?!11!!11?! |
Lol! Baniak na IP nic nie da. Jak ma Neo, to wylaczy i wlaczy i dostanie inne IP. No i c***. Et, robie miejsce w podpisie ;P
|
sóper:cup::cup::cup: czadofo:cup: iesteś mojim mistrzemB)B):cup:;)
selnji mii spejk słorda za 7giepe dopra? proszem;(;(;(:evul::baby: CLOSE TOPIC PLAX! |
Cytuj:
@topic: oczywiscie autor wniosl bardzo duzo do tematu o spike swordzie ;p |
Fajna historia, ale i tak bujna
|
Tak.
Po pierwsze: Język angielski jest pięknym językiem, ale chodzi o kaleczenie ojczystego słownictwa wyrazami "pish", "jush" itp. Po drugie: Jestem dziewczyną. Po trzecie: Nieraz można, a nawet trzeba wejść na profile innych użytkowników w celu sprawdzenia informacji o danej osobie. |
1. Sory zle zrozumialem
2. Yyyyyy zapamietam 3. Po co utrudniac sobie zycie? 4. Offtop |
lol trzeba było zrobić screen'y tego tajemniczego pokoju i klucza!!!!
lol myślisz że ktoś uwierzy bez mocnych dowodów to nawet nie uwierze że byłeś w katana room ;p :D:D |
Cytuj:
@topic KOGO TY CZŁOWIEKU PRZEKONASZ!? Jak takiś napalony to przeropuj całe katana room, zrób zdjęcie z kluczem(najlepiej filmik) i udostępnij -.- |
Nie "se" tylko "sobie".
|
Coś pan Hudy_Pogromca się nie wypowiada ostatnio czyżby się speszył i dał nam za wygraną że była to tylko głupia bajka ? :cup:
|
@Up
Raczej się obraził po tym jak go całe forum wyśmiało (oj jacyś my nie dobrzy). @TOPIC CLOSE TOPIC PLZ :> |
Oh biedny.
Ale niech Pan przyzna, Panie Rooker, że Pan Hudy_Pogromca sam zasłużył sobie na taką falę krytyki. |
Proszę nie offtopowac tylko wypowiadac sie z godnie z tematem :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To co zobaczyłem dziś na youtube...jak to jest możliwe?!?!
http://pl.youtube.com/watch?v=-WGZ5t...eature=related |
Cytuj:
|
ta ja tez mialem golden keya i walnolem nim mino maga wypadl silver key zamienil sie w hydre padlem a ciala odrazu zniikly wiezysz w to?? no wlasniie to samo sadze o tym poscie
|
Zabilo mnie "by Shadow Rex" xD
@topic: ten pan ma racje trzeba to oblac... |
Cytuj:
uamhuahmhuamhuamhuam opowiesc o mino magu - zalosna , tlumaczenie - niemoge , chyba nikt nie byl na tyle mily zeby temu @!#$@ 10latkowi wytlumaczyc ze to so on przetlumaczyl tam na popiol cytowal... znaczy ze k.... mm uciekl z sekretnego pokoju xDi przestan wymyslac takie bajki:baby: i do admina - nie tylko prosze skasowac temat ale plz usunac uzytkownika |
Powiem raz jeszce nie offtopowac!!!
|
Gratulacje panowie.
Co za debile w ogóle odpowiadają tutaj "serio". Przecież widać odrazu, że to prowokacja i do tego nie trzeba mieć IQ 767. Wiernie mino mage cytował popiół z sekretnego pokoju! Rox. |
Po prostu zakończmy ten Temat , ponieważ jest bez sensu i itak nic nam nie pomoże ; )
|
Ja się nie speszyłem tylko nie miałem czasu pisac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |