![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując, jesteś małym, niedowartościowanym bachorem, którego bawi wk*rwianie innych zza ekranika. Do pięt mi dzieciaczku nie dorastasz. Nie masz co mi nawet odpowiadać, bo na twoje posrane rozkminy znajdę odpowiedź, która cię zmiesza z błotem. |
Hahaha, smieszą mnie twoje durne posty bachorku,
ty pisząc te posty mieszasz sie z gównem. A i pozdrów kolegów jeśli takowych masz, chyba takich tylko zprzed monitora. Cytuj:
Cytuj:
Podsumowujac. ktoś ci chyba mózg wyprasował ty niewdzięczny zeofilu z Etiopii. |
o chłopaki, takiego offtopic jeszcze nie widziałem ;) temat o wklejaniu SS z update, a tutaj 3 strony non stop wyzywania sie ublizania sobie i mieszania CipkaSoft z błotem (czyli panów od obsrywania i liczenia kasy)
|
Chcesz SSów z teasera? Odsyłam do 2giej strony Newsa. Lepiej tutaj gadajmy o UPie i mieszajmy Cipsoft z błotem, przynajmniej nie będzie 1235666456 tematów na forum.
|
Cytuj:
Heehehe, xD :) |
Mimo tego offtopu doszliśmy do paru wniosków:
- Brak nowych terenów - kupa... bo expowiska są przepełnione - Mało GM, dużo boterów. - Przepełnione non-pvp serwery |
Nie chcę nowych misiaczków, koszatniczek, świnek morskich, demon krów i innych gówien. CHCĘ, ABY BYŁA JAKAKOLWIEK PROTEKCJA PRZED DEADEM W MOMENCIE KICKA. I więcej miejsc do expa.
|
@up. Haha poraz pierwszy sie z tobą zgodzę, niech cipy wprowadza takeigo protecta, że podczas kicka chara wybija z serva po 10 sec. ale działac to bedzie tylko na mobkach.
|
@up2
Taa, goni mnie gs na 10 lvl nie mam szans, wyciągam wtyke, kumpel pomaga... :P To samo z pk i było by pewnie jeszcze wiele innych kombinacji. @Up Jak rozróżnisz mooby, dla niektórych mooby to także dragi dla niektórych cyce i jagby ten skrypt musiał wyglądać :o. Jedyne co mogą Cipy zrobić to porządne serwery które nie wywalają grających a jak rozłączy cię twój net to masz pecha ;/ |
Fajne te nowe dekoracje. Nie mogę się doczekać przejażdżki wagonikiem :)
|
@up. Wielka mi atrakcja, to bedzie raczej polegac na tym, że naciskasz na wagonik i pokazujesz sie na drugim koncu toru.
|
Cytuj:
|
@Libacjan
Jęczysz że respy są zajęte i ty mega pro gracz nie masz gdzie expić? Jesteś zapewne p*zdą na serwerze i nie umiesz sobie respu załatwić, bo na takim lvlu już nie ma opcji, żeby każdy miał gdzie poexpić z racji tego, że server to jedna mapa, na której non stop jest około 500 graczy, a teraz naruchało sie 100 od ch*ja. Jęczysz ze knighty to boty, a niech botują, tylko po co komu taka postać ? Totalna zmuła, zaznaczasz potwora i co jakiś czas walisz exori. Mówię tutaj jak wygląda mass exp, bo zaraz mnie zjecie że nigdy knightem nie expiłem. Odnośnie palków: assassin stars? Dawno gówno i nie prawda. Teraz kompletnie sie nie opyla.. Jakbyś umiał grać swoją profesją to byś tu nie jęczał A tak swoją drogą dla Ciebie: HAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA Hhahahahah Jaki [ITEM]beton[/ITEM] robi wysokolvlowego sorca na non-pvp? To kompletnie mija się z celem i przeznaczeniem tej postaci. Nie zaczynaj mnie wyzywać od noobków i że gówno wiem o tej grze. Aktualnie gram 115rp, poprzednio troche pykałem 70msem. Obydwie postacie nigdy nie widziały bota, w 100% robione własnoręcznie (wraz ze skillowaniem) Knightem tez się bawiłem (130lv) tylko były to pojedyncze hunty z kumplem, ale wystarczyło mi to żeby zrazić się do tej postaci. A teraz co do tematu, ja się w ogóle cieszę, że działają, coś robią, cały czas coś się zmienia. Gra jest za łatwa dlatego robi się źle. Tyle Pozdro |
Moja postać zna wszystkie ostatnie updaty. Wyexpiłem ją w najgorszym okresie. Niech RP mnie nie uczy, jak mam grać sorkiem.
|
Cytuj:
|
Chyba, że RP lepiej zna sie na twojej profesji.
|
Cytuj:
2) Skoro ta gra jest taka denna według ciebie: a) Po co się w ogóle logujesz ? b) Po co siedzisz na forum o tej dennej grze ? c) Po co masz ją zainstalowaną na kompie, zostaw sobie to miejsce na np. mp3 ? 3) Zmieniają grafikę na ładniejszą ale nie, dalej komuś się to nie podoba. Nikomu nie można nigdy dogodzić, żałosne. 4) Sorc najdroższą profesją OMG ... widocznie nie umiesz grać kolego ... poczytaj trochę poradników to być może przestaniesz drogo expić i często padać 5) Expowiska wiecznie zajęte ? To świadczy o przynajmniej dwóch rzeczach: a) Dużo ludzi znowu powróciło do gry lub dużo nowych ludzi zaczęło grać (Update był odpowiedni ?) b) Fajnie, że można swobodnie huncić Wrl/Hydry/Demce itd. w parach/teamach ? Naprawdę nie qmam takich ludzi jak ty narzekających po to, by po prostu ponarzekać. Nie podoba się - nie gram. Mi się nie podobał, któryś tam update i nie grałem z dobre pół roku. Teraz mi się podoba ostatnio to gram - banalne ? Pozdro^^ |
@up
Cytuj:
Poza tym kocham EK i RP, którzy mówią mi, że nie potrafię grać swoją profesją. To nie jest do końca tak, że jak sie umie grać, to można to robić, że będzie się to fajnie robiło. Trzeba być no liferem. |
Nie wyzywajcie się tylko piszcie na temat ;)
|
Libacjan, jeszcze jeden post nie na temat to wyślę reporta, to samo dotyczy tych, którzy będą kontynuowali kłótnie.
@topic Ciekawe, wagoniki w Kazo to wreszcie coś nowego, co nie zmienia faktu, że nowe miejsca expa by się przydały. |
Cytuj:
|
@Libacjan
Powiem to, chociaż nie powinienem. Jesteś głupi. Zajęte expowiska na non-pvp? Zrób setnego mastera na PvP i będą wolne. Znudzi Ci się na ~120lvlu expienie, to idziesz do wara i jest fun =). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A więc nie "Idziesz do Wara" tylko "Idziesz na wojnę" lub "Idziesz na War". Ja cię błagam, bez takich przekształceń...
|
Jak już jesteś taki głupi że nie możesz sam sobie przetłumaczyć "Idziesz do War", to do widzenia -^!
|
zalled
Aż nie idzie uwierzyć, ile tu siedzi botów wyzywających się nawzajem,
zamiast normalnie komentować zdjęcia dotyczące letniego update... Nie potrzebnie jeden drugiemu dogaduje, bo robią się potem 15-stronne tematy, których nie idzie czytać X_x! #topic Ciekawe te zdjęcia, ale wg mnie CipSoft nie ma już pomysłów na wewnętrzne zmienianie tibii (czary,rzeczy,etc.). Zamiast tego coraz bardziej upiększają oni grafikę. |
Non-pvp i pozajmowane spawny? Żartujesz chyba :)) Zawsze się coś znajdzie:
Hydra Island, Formagor Mines, Calassa, Gs Island, Quara Hell, PoI Dragon Lair, Behemoths, Forbiden Land, Edron Dragon Lair, Lich Hell, Deeper Banuta, Tomby najniższe poziomy, Frosty, Warlocki, Goroma Demons, Banshee i tak dalej można wymieniać miejsca gdzie możesz sam magiem chodzić i gdzie można wyjść na +. DDoS |
screena byscie dali a nie sie klucicie:baby:
Cytuj:
a tak wogule to wg mnie nieh juz nic niezmieniaja z czarami itp bo juz jest dobrze :) niech zostawia tibie taka jaka jest i dadza grac ludziom xD |
Hmm. Ja bym se troszkę podyskutował na temat screenów.
Zmiany na Darashii - świetne, choć to Liberty Bay według poprzednich (starych) zapowiedzi miało być miastem bogatych, że niby będą piękne ściany, okna itp. a CipSoft już chyba o tym zapomniał i na Darashii próbują zróbić "drugie Liberty Bay". Kazordoon - przezajebiste, aczkolwiek nie podobają mi się te długie "wodospady" z lawą, szczególnie w depo, ale reszta także prześliczna :D ten sposób dojeżdżania wagonikami to też jest nawet dobry, ponieważ już nie chodzi o to, że czasem można się w mieście pogubić, ale najgorsze jest to, że nikomu nie chce się do tego miasta włazić i iść aż pod depo lub wyłazić, żeby iść poexpić (dlatego ludzie expią na dwarfach w mieście) AmaCamp - podziemia świetne, szczególnie te nowe przejście (AmaCamp będzie powiększone? :cup: ). Niestety STRASZNIE nie podoba mi się nausilne wstawianie grafiki na zewnątrz (żeby na trawie se leżała skóra niedźwiedzia to już chyba lekka przesada :p) i nie podobają mi się ściany nowe. Femor Hills - nareszcie powstały nowe "skały" bo wszędzie są te z kamienia, szare i nudne, a tu będzie brązowe. Jednak nie wiem czy będzie to się zlewało z otoczeniem i do niego pasowało :( Wnętrze jaskini jest jednak zajebiste i ludzik nie będzie już wysokości ściany (ściana została w tym miejscu zwiększona podwójnie) Podwodne lokacje - w/w nigdy mi się nie podobały i chyba nie będą :D Mój pierwszy i jednocześnie chyba najdłuższy post. :P |
@Makuki
Ja tylko staję w obronie języka ojczystego, mój drogi. @Kinydrut Odsyłam do 2giej strony newsa. |
a pir*olicie :D zajebisto gra,mie sie podobo, bo to cza szukac dobrej godziny o kerej idze kaj poexpic najlepi se pierdolni kolo czwortej do siodmej wtedy je najlepi najmyni ludzi ;p yno ze to tak tocha do dupy bo wtey sie najlepi spi,
a co do nowego upadte to mie sie zdo ze bydzie git, bo te screeny som nawet szfarne :D serwus i pozdro |
@up
kiepska prowokacja :) |
Cytuj:
LB jak widać teraz jest najbiedniejszym miastem... (szczury, domki kryte strzechą itp) więc nie wiem po co mieli to zmieniać... Co do tej skóry niedzwiedzia na ziemi to jak najbardziej daje klimatu... Amazonki musza cos jesc wiec poluja ;) A te brazowe sciany górskie na FH bardziej pasuja niz szare i proste... Co do lokacji to są świetne. Terenów nie ma ale są now grafiki, który umilą nam expienie :) |
Cytuj:
ALE (!) chodziło mi o to, że jak na to patrzę to mnie w oczy razi połączenie brązu z zielenią. Poza tym te schody nie są zbyt trafione. Jakieś takie kiepsko widoczne. Reszta UJDZIE a nawet SUX. |
Cytuj:
tlumaczenie na slaski: to nima prowokacja tak sie godo u nas na ślonsku pozdro |
Cytuj:
#topic A tam, według mnie Kazordoon było i mam nadzieję że będzie jednym ze spokojniejszych miast. Fakt, minęły czasy kiedy miasto to było pełne tajemnic, dojście tam dla większości było problemem, teraz jest tam pełno noobów :(. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To tylko LOW DETAIL. @down Wiesz co? Wolę, aby wprowadzili taką jebitnie biedną wizualnie mapę jak ta moja, niż żeby móc się cieszyć nowymi koszatniczkami i pierdółkami do domku. @down A ty, w********aj podziwiać nowe rodzaje koszatniczek w Tibii. |
Tibia już się zmienia w wielkie jedno gówno, nie pogarszaj jeszcze tego. Jak ci się nie podoba to zrób se otsa lub przyjdź na pvp.
#up To wy*******aj na ots. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17. |