Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Hydry by 101ed (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177275)

Grand.Rafix 04-06-2008 01:07

ewen usun to zdjecie bo szadek sie zezlosci i bedzie bil moje potwory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(

Even 04-06-2008 01:20

@up

To wielka strata dla ludzkości :/

paluch89 04-06-2008 08:34

pwnd

bueuehueheu

M@th 04-06-2008 09:17

Hahaha znaczek "Nike" kozacki xD!

Even 04-06-2008 19:43

No właśnie chodziło mi o ten "nike" jak pisałem na poprzedniej stronie "zdjęcie z twoją koszulką" xd!

RZal 04-06-2008 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@th (Post 2094785)
Hahaha znaczek "Nike" kozacki xD!

To jest kolekcja Like nie Nike -.-
Po więcej info zapraszam do tematu luminera.
@Film:
Rzondzish, pujdziesh ze mnom tesz na hanta?

Mercioleksy 05-06-2008 02:47

Ja chodzę do gimnazjum i jakoś sobie radze z pisaniem na temat. Tym pro evul hwdp życzę bandziorów w parku ;>

Siusiukupalele 05-06-2008 13:54

Uou ale gangsta nyga blek mamba.
Ehh te anty-policyjne pokolenie, ktore najczesciej bezpodstawnie wymysla jaka ta polska policja nie jest. Jezeli nawet w twoim otoczeniu nalezy wymyslac takie propagandowe haselka, tutaj na forum poprostu sie blaznisz.

KoXiS 05-06-2008 21:15

Kris

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thelolmaker (Post 2093875)
ale to, że trafiłeś na idiotów to nie znaczy, że trzeba pisać hwdp

jeśli w urzędzie są stare baby które nic nie potrafią zrobić tylko parzyć kawę i narzekać to też mam napisać hwdcośtam??

jeśli nauczyciel akurat mnie zapyta w szkole to hwdn?

nie wszyscy są idiotami, a bez policji to byście mogli sobie naskakać!

Okej. Umowmy sie tak pokazesz mi gdzie napisalem "hwdp", a dostaniesz 100 zipa. Jesli mi nie pokazesz, ze tak napisalem, bo teoretycznie tego nie zrobilem to Cie dopierdole z calej pizdy w glowe, a potem sie polozysz na ziemi i bede Cie kopac ok ;):) i jak z naszym ukladem B)

Dart~ 07-06-2008 00:03

HAHAHAAHAH!

Nie moge z was! Jestescie zajebisci! Prosze aby te forum sie nie zmienialo! Jak nie ma co ogladac to chociaz mozna sie z was posmiac! hHAHAHA kurwa pro evul gangsta razem ze swoja banda ! haha i cala reszta was oszolomow! Kurwa po prostu was lubie chociaz was nie znam! AHAHAHAHAHA piszcie cos jeszcze pls :> szadołedek pisz cos bo taki grozny jestes.. :D naucz mnie xDD haha !! dobra jest zbyty zajebiste sa z was to piszcie sobie dalej wyzywajcie sie i wogole. Jak na ulicy strach to chociaz na forum hehe pozdro; p ahhahaha xDD

Scofild 07-06-2008 09:30

Ale żal mi was :/

Po kiego tak najeźdzacie na tego dzieciaka??

Even-Shadowek może cię pozwać do sądu za rozpowszechnanie jego zdjęć
BEZ JEGO ZGODY! i Może to się skończyć bardzo wysoką grzywną.

Moderatorzy Zamknijcie ten temat bo tylko spam jest :P

ShadowEdek 07-06-2008 09:48

@Dart~

a to co się stało? bo zabardzo nie wiem ;)

muttikax 07-06-2008 10:09

filmu nie pobieram bo i tak zapewne jest taki jak jego autor

H.W.D.P I JAZDA JA TESZ IH NJE LUBJE BO MJE SPISALI GLOMBY JEDNE KURCZE!

Broni1990 07-06-2008 12:14

Film nudny tak jak i twoje teksty

Ok'rzes 07-06-2008 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2092484)
@even

nudna to jest twoja stara jak jej mówie szybciej baśka szybciej a ona wolniej....żal

Please dont stop the noobing !...Film taki jak i autor - zjebany.

...
To jedziem po całości
Shadowedek - fota kozacka stary żeś założy se lighting headbanga i co myślisz że cię matka teraz prądem nie kopnie i od kompa nie odgoni ? Bo słyszałem że tam piękne są kłutnie hah.
Jesteś w cudownej gildii - Poland Demons - do świadomości powinno być polish demons... no tak ale jeśli ty przedstawiasz polaka to demon tylko demon uhh.. blee.. i z pyska beama walisz. Ufff. i jest to "hahahaha" ? Oo

Even 07-06-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scofild (Post 2099986)

bo to kretyn, a takich trzeba tępić ^^

Cytuj:

aaaaaaahahahahahhahahaha, tak dla twojej świadomości on sam umieścił swoją fotkę na tym forum, tyle że w innym temacie [;

ShadowEdek 07-06-2008 14:45

@all

szczerze? w dupie mam co piszecie ;]

nawet tego nie czytam ;]

thelolmaker 07-06-2008 14:53

Cytuj:

Moderatorzy Zamknijcie ten temat bo tylko spam jest :P

Even ćwoku siedzi w Islandii, a więc mogą mu naskakać.

Mi też Ciebie żal:
http://img365.imageshack.us/img365/9730/794351bp3.jpg

ShadowEdek 07-06-2008 14:54

@up

nie takich łapali... jebać Interpol...

Even 07-06-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2100596)
@up

Czyli uważasz, że wyślą do Islandii specjalną zorganizowaną grupę do łapania antyterrorystów i innych najgorszych bandziorów, żeby złapać mnie i przetransportować najlepiej zabezpieczonym samolotem wojskowym, po to by postawić mnie przed sądem, za skopiowanie twojej fotki, którą sam wstawiłeś na jakimś forum? eheheheheh ach te gry komputerowe, co one ci z głową zrobiły =/

thelolmaker 07-06-2008 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2100596)
@up

Interpol o zwykłe zdjęcie ahhaahahhaaha Chyba stary nie wiesz czym oni się zajmują :O

ShadowEdek 07-06-2008 15:09

ta ścigają na całym świecie to taka między narodowa policja ;]

Even 07-06-2008 15:12

aaaa szmatoł graty 103 lvla, jesteś już prawdziwym haj lewelem, który rozmawia z brazolami po angielsku z translatorem internetowym. Możesz iść teraz psa za jajka powiesić

thelolmaker 07-06-2008 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2097623)
Okej. Umowmy sie tak pokazesz mi gdzie napisalem "hwdp", a dostaniesz 100 zipa. Jesli mi nie pokazesz, ze tak napisalem, bo teoretycznie tego nie zrobilem to Cie dopierdole z calej pizdy w glowe, a potem sie polozysz na ziemi i bede Cie kopac ok ;):) i jak z naszym ukladem B)

sorry że tak późno odpisuję ale dopiero teraz zauważyłem, widzę że mamy kolejnego pro elo kozaczka na forum, nie wiem co to jest 100 zipa, nie używam takiego języka więc nie wiem :/ nie odnosiłem się do Ciebie, co wcale nie jest trudno zrozumieć no ale jak się ma dziury w głowie od palenia suszonych kwiatków doniczkowych to są efekty :) chciałbym żeby mi ktoś w końcu najebał bo jeszcze nikomu w życiu się to nie udało, Koxis pudzian będziesz może pierwszy :) fajnie jest kozaczyć za monitorem jak nikt Cię nie widzi?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28.