![]() |
Hmmm... Bardzo ciekawe. Naprawde zapowiada sie ciekawie (zreszta jak zawsze bo dopiero potem sa nazekania i etc. xD). Ogolnie ciekawi mnie ta gildia assassinow. Pewnie bedzie chodzilo w tym tak jak przy wykonywaniu dreams chalange quest (czy jak to sie tam pisze). No ale dokladnie dowiemy sie podczas updatu. ^^
|
super grafika; duże zmiany
update na + bravo cipki ;) |
Drzewa mówią, Drzewa łapią, Drzewa straszą!
Fajny pomysł, nareszcie coś dla h lvl. Ale te drzewo sux. OmG wiedziałem że kiedyś się spotkam w tibi z deską! ;( |
Cytuj:
Kurde a moim marzeniem była walka z drzewem :( |
Cytuj:
|
Po updacie i tak będą narzekania, więc się nie zachwycam. Patrze tylko na żałosne starania Cipsoftu i na to jak Tibia schodzi coraz bardziej na dno.
|
@up
@up
Czemu twoim zdaniem Tibia schodzi na psy? Od dawna nie widzialem tylu pozytywnych komentarzy na temat update. Więc może ich starania ida w dobra strone |
Wow
Gdy pierwszy raz zobaczyłem te zdjęcia, opadła mi szczena i pomyślałem: tego roczny update będzie niezły ;] I miałem racje... Ciekaw jestem również, kiedy potwory, które mają zrobić będą na tibia.pl ;)
|
@silfer
[irony]Też tak myśle kiedy będą... po uptadzie? nieee[/irony] |
Ciekawe jak to będzie, czy tylko nowe questy będą "dawały" exp czy stare też?:> Jeżeli stare też, to ten kto ma je wykonane ma mała lipę xD
|
Cytuj:
Update do dupy,a tlumaczenie sie nie dodaniem nowych terenow do expienia podnienieniem grafik w miastach i para nowych questow to komedia. |
spoko ;]
no no Super a najlebsze to bonusy doswiadczenia B) , juz nie moge sie doczekac xD , pozdro i czekam na nasteone informacje;)
|
Cytuj:
Zapowiada sie super !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
_/ |
Mi upek się podoba... tylko szkoda, że już kilka questów powykonywałem(mogłem nie robić ;))
A najciekawsze, że jak mamy ratować NPC! To chyba będzie jednorazówka... a szkoda. @offtopic Nie podoba mi się nowy wygląd tibia.pl ... za bardzo... huntedowki ;) Dawno mnie chyba nie było, ale Tibia... to tylko PACC,PACC kasa, kasa... pewnie wstęp na tę wojnę z orcami( już niczego lepszego nie mogli wymiślić) będzie tylko dla promocji... :((((;(;(;( |
Nowe questy! zapowiada sie ciekawie:)
mam nadzieje ze te machiny obleznicze na zdjeciach beda wykorzystywane przy atakach na miasta :D a przede wszystkim beda one strzelac i sie poruszac xD a jesli chodzi o to tym szykowaniem sie orkow do bitwy to powina byc co roku taka totalna wojna o srodziemie mainlandu jak we władcy pierścieni. xD ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mi z tego co dotychczas zobaczyłem, najbardziej podoba się system komunikacji z NPC'ami i wagoniki w Kazo :P
Co do reszty rzeczy to ni mnie to ziębi, ni grzeje, tylko żałuję że nie będzie backpacka z nowego miasta ;/ |
Nowe questy rox... i mam nadzieje, że dodadzą jakieś nowe (fajne) outfity... bo jester z poprzedniego update to po prostu żal :o
@edit Użytkowników czytających ten temat: 69 (zarejestrowanych: 24, gości: 45) |
Bardzo ladnie ;> mi sie podoba (ale przydalo by sie pare questow od 70 lvl +)
|
Cytuj:
|
Mysle ze ten updejt bedzie fajny ze wzgledu na nowe questy i ze mozna dostawac za nie doswiadczenia :baby:
|
Dla wszystkich narzekających na brak nowych expowisk powiem: zawsze było tak, że w letnim update odgrzewali stare tereny, expowiska i dodawali questy a w letnik, nowe wyspy i masę expowisk. Chcecie nowego miejsca do zdobywania doświadczenia? Poczekajcie do zimy ^^.
|
Cytuj:
|
o/
hmm zastanawia mnie jedno co z tymi którzy wykonali już wszystkie dostępne questy (taka osoba jak ja) dostane exp czy będę musiał zaliczać je od nowa bez nagród?
jak myślicie...? |
Na pewno wszystkie questy dla PACC X(.
|
Idą jak burza, chyba pierwszy taki up od tibii 7.7 :D
@up no i co z tego? |
Cytuj:
|
spoko te zmiany są. Dają klimat :)
|
Exp za questa? Bardzo dobry pomysł! Jeżeli robią to w takim celu jak myślę to zyskają duuuużo na klimacie RPG. Bo nie sądzę, że przy otworzeniu skrzynki na desercie czy złożeniu HoTA pojawi się napis z tysiącami expa, tylko będzie trzeba gadać o questach z NPC, wypytywać się, dostać zlecenie na misję i po wykonaniu pójść z powrotem, że wykonało się misję i oczekuje się doświadczenia. W końcu questy nie wyglądały by tak, że każdy włącza se spoilerek i idzie tylko po nagrodę, (tzn to kwestia czasu i tak zaraz pojawią się spoilery co gadać do npc). Ja osobiście staram się zawsze czytać co pisze npc i kminić o co chodzi w misji, wtedy bez kitu fajnie się gra...
Co do grafik itd to naprawdę dobre zmiany, nie narzekajcie na ilość expowisk, niestety nigdy nie będzie ich tyle, żeby ludzie byli zadowoleni. Jakby zrobili ataki z tymi machinami itd, to przynależność do miast byłaby naprawdę fajna :), lecz to tylko gdybanie... |
Z tego co mówili na pozątku wynikało że zmienią coś na rookgaardzie, a jak na razie to tylko widać było, że zmieni się wyglą akademi i ubranie Seymour`a.
Chyba to będą tylko zmiany kosmetyczne na Rooku trochę szkoda, że zapomną znowu o Rookstayerach:(:(:( |
Zgapiają z innych gier? I słusznie ;D Weź tu teraz wymyśl coś oryginalnego człowieku. Jeśli dobre rzeczy zgapiają, to cacy, niech Tibia rośnie w siłę xD A z tym expem za questy to plus, ale... Co z tymi, co te questy już zrobili? Stracą ileśtam expa, a to już w porządku nie będzie. A nie dodadzą expa za ukończone, bo to by za długo trwało, a Cipy nie mają na to czasu. Za dużo roboty w biurze (ataki DDoS itd.). Mogliby dodać jakieś questy na Rooku i nowe tereny, bo Rookstayerzy (też byłam kiedyś ;P) poumierają z nudów. Jak zwykle opuszczeni ;D no ale w końcu od czego jest Mainland. Cipsoft jednak szczfany jest B)
|
Na papierze wszystko fajnie , oby w praktyce było równie dobrze. Liczę szczególnie na nowe questy z expem za nie i gildię złodziejską xD
|
Dla mnie może być ;) Może ten exp za questy troche naciągany ale i tak pewnie będzie fajnie 8o Czekam tylko na nowe Monsterki :cup:
Pozdro Świebodzice !!! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No no fajnie ale jak narazie 0 balansu profesi aby wygląd i tyle jak narazie jest sux a co pokaże czas .... okaże sie xD
|
Spoko ;] Może dodali trochę najazdów dla facc? 0.o Te questy na doświadczenie to tylko dla pacc będą ale grafika i tak jest polepszona. Oby naprawili DDoSa
|
@up
Zapoznaj się pierw z definicją DDoS nim kolejny raz napiszesz takie bzdury :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |