![]() |
slabe, daruj sobie te "efekty". fabularnie - nic cudownego.
mam wrazenie, ze kiedys cos z tego fake'a bedzie ; p |
@up
? Fabula sie rozkreca dopiero :) @wojcio THX :) |
Lubie ten Fake
Jestem pomysłodawcą :D I mieszkam obok Evenixa na jednym osiedlu :P.
|
@Up
<orgazm> @Top Rób, ale jakiekolwiek efekty sobie odpuść. |
A jak zrobić żeby gostek trzymał w ręce różdżkę/broń itp. ?
@Topic 9/10 xD Wyjebany w kosmos fake ^^ |
@up
Sam nie wiem xD @Shabiwielki Racja... Ale to tylko w jednym parcie :) @Efekty Wiem że nie są pro evul super extra mastah.. Ale zawsze jakieś :) Mam złą wiadomość... photobucket mi sie nie wlacza i wogóle nawet swojego fake nie widze na forum ;( |
Świetne wytłumaczenie na źle sklejone kafelki: "Widzicie nie starali się, kafelki nawet źle ułożyli."
Jak na nowego to nawet dobrze ci idzie (przynajmniej nie jest to debilne), ale ogółem to słabo. Rób dalej może coś z ciebie będzie. |
ja uwzam ze super i jakbys mógł to prześlij mi na pw jak zrobic zeby bylo ciemno i jak zrobic światło będe wdzięczny :]
|
Cytuj:
@Moons Ściagnij po prostu Gimpa a linki znajdziesz w poradniku Cloy'a! I tam bedzie opcja Wypalanie i wyciemnianie albo cos w tym stylu ;) |
Źle kafelki ;p ( tak trudno wykonać raz wielką podłogę z równych kafelek, a potem wycinać? ;p )
Krzywe kraty ( tak truuuu.... nvm. ) Krzy... starczy już tych krzywizm xD No i jeszcze rękę straciłem =[ Fabuła taka... taka dziwna xP Zobaczymy dalej. |
Fajna fabuła. 11/10 - to za te kafelki!
Kiedy next part? Mam nadzieję że będzie równie dobry. |
Czemu na podłodze leży [MONSTER]Gazer[/MONSTER] w ostatnim stadium gnicia ? (na obrazku 7)
|
@up
Dla ozdoby...?? :p @X-zero Sam nawet nie zauważylem z tymi kratami.. :p |
Nie wiem kiedy będzie next part bo mam też normalne życie i RL tibie ;) A teraz jestem na wakacjach i wracam 12 lipca... Pozdro dla all z Chorwacji (Jade do Czarnogóry tylko nocleg mam w Chorwacji :p)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |