![]() |
Bardzo fajne czekamy na więcej B)
|
NoM, MaSz TaLenT :cup: Dla CiEBiE!!
|
gópje -.-
5/10 |
Zajebisty fake :D
Humor 10/10 ortografia 8/10 Pomysł 10/10 Zajbisty fake rób więcej |
Lubię ten fake ^^
a Kellerman to nup i mu się nudzi ;< |
Mnie osobiście akcja z bananem rozbroiła ;p myślałem, że wiesz, zejdzie a tam Diana-Zombie ktora nadal czuje mięte a tu wał xD skórka od banana. Nie jestem znawcą ale mi się podoba, więc 10/10 (pare literówek ale to nic)
|
@Up> Wiesz, na początku myślałem co by tu dać, ale:
a)[MONSTER]Chicken[/MONSTER], [MONSTER]Rat[/MONSTER] [MONSTER]Penguin[/MONSTER] to takie zbyt oczywiste i nudne b) NPC Nodne i nie śmieszne c) Atak N00bów To ja już mam w Prawdziwej Tibii. @Topic> Narazie N(ext) P(artu) Nie robię bo odpoczywam...B)Ale narazie nigdzie nie wyjeżdżam |
No K4R0L, stworzyłeś coś co przyjemnie się ogląda. Mimo pewnych niedociągnięć (ach te literówki ^^) ja jako odbiorca odczuwałem pewną ciekawość, która nie mija po kolejnych "odcinkach".
Cóż, nie każdemu taki humor w smak, dlatego rozumiem wypowiedzi niektórych użytkowników, którzy zabrali głos w tym temacie. Moja ocena to 8/10 , ze wskazaniem na pracę nad ortografią :) Pozdrawiam, ~Hov |
Hahahaha fest mam polew xD fajnie ci to wyszło naprawde fajnie
------------------------------------------ New tibia Items ;) [IMG]www.tibiasonix.republika.pl/tibian.JPG[/IMG] |
Wyrąbiste. Nie zwracam uwagi na błędy tylko chcę się pośmiać :)
Pomysł super: 10+/10 :) |
Thx. A co ciekawe, przed zaśnięciem zastanawiałem się co by dalej zrobić w fake'u, a jak zasnąłem to śniło mi się co dalej zrobie. Ale po obudzeniu się-Wszystko zapomniałem :P Jak pisałem dalej przerwa.
|
Heh, mi sie podoba ;) Pracuj dalej a może kiedyś będziesz najlepszy :cup: Czekamy na więcej.
|
Nawet fajne, sklejka dobra.
Nawet chwilami smieszne (wracaj tu tygrysku :D), ale troche na sile wpychany humor. pozdro, Baradax |
@up
O.O? Baradax taki maly offtop ;) |
Dobrymi chęciami każdy wie co jest wybrukowane...
Nie wiem czy się starasz czy robisz to na odpierd*l się, więc nie wiem czy masz te chęci czy chcesz tylko "zabłysnąć" na forum, ale oceniając resztę, to nie podoba mi się ;/ Nie żebym był jakimś zrzędą, ale coś może być brzydkie ale być ciekawe :) |
Kozaczny Fejk najlepsze to bylo zapłacisz mi za to w platinium coinsach oczywiscie8o
|
Nachodzi mnie mysl.
To niejest OTS:MAP EDITOR? Najbardziej mi sie podoba puste miejsce :D! |
Hahah dobre 9/10 daje zajebiste było z tym bananem i czekoladkami a zwłaszcza z reklamą. gratz robota
|
A mi się ta reklama nie podobała, bo 1. to nie jest twoje, 2. ten obrazek humorystyczny jest już tak stary, że...
Co do fake'a, to nie jest on jakoś specjalnei najlepszy, ale najgorszy też nie jest. Humorek trochę cienki. |
Nie kumam, po co ten GM się na niego rzucił?
Jeśli to koniec to trochę mało emocjonujący. Będziesz robić jakiś inny fake? |
Cytuj:
|
Świetne te teksty a szczególnie "Zapłacisz mi za to! W platinum coinach oczywiście :)" a pomysł na fake świetny, nie mogę się doczekać next part B)
|
Czy nie zauważyłeś:
Cytuj:
Mam nadzieję, że to chłyt matetingowy, żaby zachęcić widzów do sapmowania w temacie, by zdobyć publikę. --------------- Ja też czekam na next parta, którego nie będzie, ale mam nadzieję że będzie ;) |
Oł noł njub story ojf ; <.
Ta przerwa techniczna to bani -,-. Dobiło mnie tylko jedno STRASZNY POTWÓR! aaaa! halp Spadam stąd bo potwór goni .. |
Fajny fake;> Mógłbyś go kontynuować w jakiś sposób ;p daję 9/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |