![]() |
Rexy smiecie przegraly opene do zera :-) 4 fragi wbilem ...
Ambush wygraja :o |
Cytuj:
|
jak narazie Ergo dostaja konkretnie ciekawe czy sie pozbieraja tym bardziej ze odeszly te knowsy xd
|
Cytuj:
Najwiecej lvl stracili Lastinion, Sinnergy ,Kartis, Irnuz, Candy Evil,Yura Boot i jescze tam kilku a tak prędko nie odrobia :p Ganfire w jedna noc wbil 5lvl xD Ps: Saint Onix 100 :) Morał jest taki : ,, Nie zaczynaj z Intermission " xD |
Dzis znow mala zadymka Intermission wygralo 11-2 w tym stracili jednego 60 Elderka :D
Co do Ergo nawet ich smieszny battle lider sprowadzony z Eterni powiedzial ze sa konkretnymi nOObami i ze jeszcze raz tak przegraja podczas openki bo nie potrafia rzucac m walli to nie bedzie ich "prowadzil do walki" wiecej :D Co do Candy a wiem ze czyta te forum - pamietaj dziewczyno juz wiecej nie mozesz powiedziec ze gralas sama tym charem stracilas respect w oczach sporej grupy ludzi na Askarze :). A co dodolaczenia do wojny sie jeszcze kobieto dziwisz.. ile razy mowilismy CI zebys przestala chodzic na expa z Hassanno i reszta burakow? Pzdro |
Cytuj:
btw. Pandoria nadchodzi :) 10x 50msów będzie miało Ergo nie długo :D |
dzis ladna akcje przeprowadzilo erago z tym masslogiem na poi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
On i reszta ludzi z pandori po prostu robia (o ile to prawda) chary na askarze dla ludzi z furoroy zeby mieli na czym grac, tak samo jak na pandori dawali chary tym z furory zeby im wygrywali openki itp. bo sami nie umieli nic zdzialac heh xd |
Cytuj:
|
Sorry, ale Ergo alliance ma znacznie więcej osób, niż Intermission & CO
Więc nie próbuj być mądry panie demioh. |
Niewliczajac jak Egro sharuje acc z ludzmi z Eterni
|
Furora nie bedzie pomagac Ergo lol mamy z 4-3 osoby w Vision, wiec predzej pomoga nam :s
|
Delta tu Echo
|
?
Kto w tej chwili wygrywa wojne? Ile to będzie jeszcze trwało?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
?
Kim są ci Knowsowie, bo ja nie w temacie ::)
|
Bracia, którzy żądzą od poczatku servera
|
Cytuj:
|
Dlaczego teraz jest Rexis i Ergo?
|
Cytuj:
Gildia Rexis jescze istnieje i dla mnie niema zadnego znaczenia Name Gildi |
Ilu jest tych braci Knows? Jakie mają lvle? Po ile maja charów? xD
|
Jest ich 3
-EK Irnuz 168 max 174 -MS Zunri 138 max 147 -RP Swift Know max 184 |
Do tego z czasem mieli chary takie jak:
Sebban Ironclaw Flakon del fifik i jeszcze kilka, których niestety nie pamietam. |
"Bracia" nie rzadzili od poczatku servera zapasc... Byli pionkami wybili sie kiedy Brian wbil bana, zalozyli gildie Rexis i kurwa tylko cwaniakowali, kilka osob niechcialo do nich dolaczyc na poczatku bo wychujali lidera gildi, lecz kiedy Brian sprzedal chara pozostali nie mieli wyboru i dolaczyli do Rexis...
Ale mi zajebista Historia... |
Cid the crimson dragoon mi dziś powiedział, że to oni (Intermission i Ambush) wygrywają narazie wojne, prawda to ??
|
Cytuj:
|
wiem że to stare ale olewać :P
Zunri deaths: Cytuj:
PS. Ergo się pomniejsza i tworzy się nowa gildia Griever, leader Silc (?) co to sojusznicy Ergo czy mają dość wojny ?? |
Myślę ze sprawy wobec Intermission a kilkoma ludzmi z SS sie komplikują
|
Cytuj:
Zunri sprzedal chara, to nie on gra. |
kurde, zwalił sprawę z tym sprzedaniem chara ;/ charów z taką historią i szacunkiem którym był char darzony się nie sprzedaje, a po 10 to nielegalne xD
|
Bywa I Tak. ^^ Pokój na 30 minut a potem znowu Wojna hehe . noo taka prawda sprawy sie juz komplikuja chodzi oczywiscie o wladze ;p zreszta ja jestem Neutral :) Gl All:D:D
|
W pewnym momencie Rexis i Intermission sie połoczylo a kiedy ludzie z Rexis zaczeli expic to ludzie z Intermission zaczeli ich lać
Polegli: Zef Capuerio Del Silvo Imba Sim Alyss Speedy Iceman |
Ta Wojna Bedzie Jeszcze Dłuuuuuuugo Trwac.Zreszta Kto By Chcial Pokoju ?! Tyle Lvli Tyle Kasy Poszli na Te Wojne ! Jak juz Walczyc to Do Konca ;P
Mnie Osobiscie Denerwuje To Ze Kto Sie Wyplaci jest Hunted od tej drugiej gildi. |
Cytuj:
|
Jeśli ktoś już chce być free to powinien płacić dwóm stroną wojny.Po pierwsze dlatego, że wypłacając się jednej pomaga tej drugiej, a po za tym nie zostawia się kumpli tylko i wyłącznie dlatego, że zaczynają wojnę przegrywać
Hated by many..respected by All.. |
albo mi się wydaje albo Rexis Ergo czy jak tam to się nazywa odpuścili sobie, tak mi się wydaje ostatnie walki przegrywają ? eh..jeśli nawet Rexis przegra to ci co ich pokonają będą po czasie tacy sami jak Rexy więc wszystko jeden ch*j...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |