![]() |
Kurde czy ktoś w końcu powie co to jest ten numer Referencyjny i co trzeba na kopercie napisac X(
|
Dobra opisze tu jeszcze raz jak kupic pacca przez poczte i prosze nei zadawajcie mi wiecej juz pytan ani tutaj ani na priv;]
Po pierwsze trzeba przejsc procedure wybrou pacca, czyli logujemy sie na swoje KONTO, wybieramy opcje get premium account i daleh postepujemy tak jak prowadzi nas program(jak ktos nei zna jakiegos zachodniego jezyka to ma problem, mozna poprosic zaufana osobe o pomoc).Przy sposobie zaplaty wybieramy GOTOWKE, na koniec dostajemy NR REFERENCYJNY TRANSAKCJI.TEN NUMER SLUZY DO IDENTYFIKACJI TRANSAKCJI,WIEC TRZEBA GO UMIESCIC W KOPERCIE RAZEM Z PIENIEDZMI(i tylko ten numer, nie podawajcie czasem nr konta lub hasla).Dostajemy tez adres na ktory trzeba wyslac pieniadze.Dalej idziemy do kantoru lub banku i kupujemy potrzebna sumew walucie ktora wybralismy(polecam dolary ze wzgledu na w miare niski kurs).Dalej kupujemy koperte piszemy na niej adres pod ktory ma dojsc kasa, bierzemy jakas kartke i piszemy na niej NR REFERENCYJNY ktory otrzymalismy i najlepiej zawijamy w nia pieniadze i wkladamy do koperty.Idziemy na poczte i prosimy o nadanie LISTU POLECONEGO Z PRIORYTETEM.Koszt opłat na poczcie to 10 zł wiec nei tak dużo. Wydaje mi się, ze to wyczerpuje problem pacca przez poczte;] Aha i polecony jest po to ,zeby dojsc do tego co sie stalo z przesylka a priorytet zeby nei czekac ponad tydzien. |
ej a jak chcem zaplacic gotuwka to gdzie mam to wyslac
??? |
Na adres share it puzniej jest to podane
|
No dzięki wielkie matkusowi i kaczorowi :)
Wreszcie sie komus zachcialo opisać od początku do końca , jak założyć pacca ;] Dzięki wielkie ;] |
Tylko 3 dni trwalo dojscie listu do Niemiec ?(
|
Cytuj:
PS. I ja też dziękuję za dokładne opisanie, bo już wiem, że to nie takie straszne, nawet jak się karty nie ma ;> |
zainteresowało mnie qpno PACCA przez pocztę ale trzeba tam wybrać rodzaj płacenia to "gotówka" tlyko nie wiem jak to po angielsku jest "cash" ? a i jeszcze jedno co wpisać w "ZIP / Postal Code *" ?(
|
ja chce pacc...
a ja wysłałem kase we wtorek i do dzisaj nie mam :( listem wartościowym express. jak mi jutro nie za aktywują to im ide firme spalić :evil:
re.down w opcji zaplaty dajesz "cash" a zip code wpisujesz kod miasta :P np 09-402 edit1. jeżeli wysyła sie kase poczta to wysyłaja majlem jakies potwierdzenie ze dostali kase ? czy wysyłają mejal jak zrealizują zamówienie ? re.down2 np gram na securze a tak pozatym to niewiem czy dobrze ale ja tak wypelnilem :) re.down3 w mailu ktory dostajesz jak wszystko wypelnisz :) eeee... a nie lepiej na gg pogadac ?( :D |
siet no X( plz odpowiedzcie ma moje pytanie!!!
re: up Wielkie THX THX i jeszcze raz THX Yom jesteś moim dłużnikiem jak grasz na Danoobi to zagadaj xDDD Eee jeszcze coś, bo tak... gdzie u licha napisany jest ten adres na który mam go wysłać?!?!?! |
czynsz
zaukcjonowalem domek, i jestem ciekawy jak zaniego zaplaic gdy wygram aukcje ??
|
O cio jakobi choci?
A co to jest Pacc? ?(
|
Cytuj:
|
re. up TY za odpowiedz.
a jeszcze jakby mi mogł kots coś więcej o spaniu w tibi powiedzial :) |
Pacc za GP
Czy kupowanie premium account za gp jest legalne??bo jeden tutor sprzedaje pacc i chcailbym kupic ale boje sie czy potem niedostane bana bo mi powiedza ze to jest nielegalne....
|
Jest nielegalne (punkt regulaminu o zamianie gp na real kase), a jak to sprzedaje tutor, to na 100% dostanie sie potem bana.
|
Moja mama właśnie dostała jako dobry klient od banku tą kartę:
http://www.kartykredytowe.pl/bursztynowa.dhtml I jak się tym opłaca? Bo kartami jeszcze nigdy nie płaciłem i gdyby ktoś wiedział... |
A gdzie sie wysyła kase za pacca? Jakiś adres albo konto?
|
To ja zadam pytanie.Przekonałem moją mame żeby kupiła karte kredytową.I mam pytanie to jest Master Card tam z PBK i BHP i na odwrocie ma Credit Silver.Można tą kartą zapłacić?
|
Cytuj:
Messiah 102 master sorcerer free acc ban do na zawsze za mass pk i to takie ostre ze jego cala Nova pamieta 75 m lv to byl ziom... :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Niech ktos napisze cos o płaceniu ptrzelewem za pacc! Wszystkie potrzebne informacje i skąd oni będą wiedzeli że to moja mama czy tata wpłacili ta kase skoro ja w tym formularzu wpisue swoje dane!
|
Pacc
THX, za dokładny opis, ale jak się np. kupuje Pacca przez przelew?
Opowiedzcie wszystkie sposoby kupowania Pacca. Jak raz ktoś baaardzo mądrze powiedział: "Czy niewarto odłożyć po 1-2 zł dziennie..." Ja tak robię :)) I niechcę ,żeby stracić kasy przez złe wysłanie :( |
Pacc
THX za fajną odpowiedz, ale jak się kupuje pacca w inny sposób? ?( ?(
Jak to ktoś kiedyś powiedział: "Czy niewarto odłożyć sobie po 1-2 zł dziennie?" Ja tak robię ( :)) ) i niechcę stracić kasy ( :( ) |
A ja mam zamiar kupic sobie PACC-a bezposrednio, tzn. co jakis czas jezdze do niemiec wiec pojde do nich i zaplace. I chcialbym sie dowiedziec czy ktos juz placil w taki sposob? po jakim zcasie dostal PACC-a no i gdzie isc i wogle co tam robic.
|
Ja mam problem. Bo chce pacc'a kupić wysyłając kase ale nie wiem na jaki adres. Wchodzę na strona tibia.com dalej My Account dalej Get Premium Account. Tutaj są wszystkie przywileje, które daje pacc klikam Continue. Dalej jest umowa i klikam I agree. Dalej podaje rok i czas na jaki kupuję pacc'a i klikam Submit. Klikam Yes, że mam pozwolenie rodziców. Pojawia się coś takiego:
Please review your provided information and click on "Continue" to access the secure form where your can enter yourpayment information. Our payment service provider ShareIt will process your payment. Review your selection You have the permission of your parents to sign up for a Premium Account. You want to sign up for a three months Premium Account for USD 21.99. Klikam Continue i się pojawia: Nie można wyświetlić strony Co mam zrobić??? |
Razem z wyslaniem zamowienia powinienes dostac mejla na adres, ktory podawales w trakcie skladania zamowienia. Jesli tego nie dostaniesz, to nie wysylaj pieniedzy, nawet jak ktos ci poda adres, bo musisz tez na kopercie napisac numer, ktory ci daja razem z adresem do nich, zeby wiedzieli ze to od ciebie kasa.
|
Ale ja nie podawałem żadnego mejla. Tak jak mówiłem nie chce mi się strona dalej otworzyć.
|
Cytuj:
1. Strona tibia.com jak to zwykle jest przeladowana, poczekaj i zrob to w nocy/wczesnie rano. 2. Masz zablokowane bezpieczne polaczenia i dlatego strona nie moze sie zaladowac. |
A jak się odblokowywuje to bezpieczne połączenie. Bo przed otwarciem tej strony właśnie pojawia się komunikat o Bezpiczenym Połączeniu.
|
Pytanko co do karty
Czy CIP'ki obslugoja karty VISA ELEKTRON ?? ( bank WBK o ile cos wam to mowi ;p ) PLX o odp. bo ja zamawialem pacca na ta karte i go nie otrzymalem ;/
|
Ja miałbym OGROMNĄ proźbę do tego kto kupował PACCa przlewem aby dokładnie opisał co trzeba robić aby za ów PACCa przelewem zapłacić.
|
ja mam jeszcze taki problem...
Wypełniłem ankiete (gotówka , poczta) i pokazala sie strona z podsumowaniem i dostałem e-maila. I adres na który mam wysłac jest i na stronie i w e-mailu Tylko jeden od drugiego troche się różni Na stronie:(to jest część adresu of corz) D-50823 Cologne A w e-mailu mam : 50823 Cologne I nie wiem który jest w końu poprawny.. Prosze o syzbka odpowiedz , dzieki z góry |
Ale czy cipowie nie pszylajom zadnych listuw do rodzicuw i nie powiadzamiajom ich ze ich dzieci kupujom PACCA?jak sie nie ma 18stki?
|
??
|
Cytuj:
!! A tak na serio, to gdy sie sklada podanie, to piszesz swoj wiek i jak masz mniej niz 18 lat, to wyskaqje okienko z pytaniem, czy masz pozwolenie od rodzicow. I co by to CIPom dalo, ze by wyslali list? (i tak moi rodzice nie znaja obcych jezykow poza ruskim :P) Dla nich liczy sie kasa i nie beda sie bawic w wysylanie listow do rodzicow. |
Domek
3 pytania co do domków:
1)Jak mam domek na przykład do 27 kwietnia a dziś jest 26 to jak zrobić żeby przedłużyć żeby np. trwał do 27 maja??? 2)Jak dać komuś invinte żeby mógł wchodzić do domku??? 3)Jak szybko rośnie hp/manna podczas spania jak mam master sorca ??? I co na to wpływa?? Czekam na szybka i konkretna odpowiedź :D |
1) Podczas save serva w dniu, ktorego konczy sie termin, pieniadze zostana automatycznie pobrane z depo
2)Wchodzisz do domku, mowisz 'aleta sio' i wpisujesz imiona osob, ktore chcesz zaprosic. 3) Nie jestem pewien, czy tak jest. Wg. mnie to jesli najadles sie do pelna i pojdziesz spac, to przez sen zregeneruje ci sie hp i mana za to jedzenie, a jak sie zalogujesz znowu, to bedziesz mial pusty brzuszek :) |
A według mnie nie muszisz nic szamać przed kimą, to poprostu rośnie, ale wolniej niż gdy jesteś online.
|
dzięki Kaczor za opisanie tego jak sie paca poczta kupuje ;) Ja tak zrobiłem i też paca po 3 dniach dostałem. :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |