![]() |
aaa
ja nie moge otworzyc tego 00:15 You see a disguise kit.
It weighs 10.00 oz. It contains the clothes of a dwarf. przy tym npc? jak to zrobic? |
heh coś mi ostatnia misja nie idzie bo chociaż przekręciłem wszystkie dźwignie na tym poziomie to i tak w TP nie mogę wejść :P po ss sprobuje chociaż 4 royalki tylko zostały :P
|
Sr@x też miałęm z tym drobny problem wjec wziolem do pomocy kolege,i ja poszłem lewa on prawą.
Po prostu włacz Haste i staraj się jak najszybcjej przeciągnoć dzwignie. yeaaa: Ten Pojemnik NIE JEST DO OTWIERANIA trzeba go odac NPC piwuch: Moich 2 kolegów którzy robili zemna tego questa równiez niemogli przeproadzić dobrej rozmowy z npc.Może misji niewziołes. Otowrz komnata z nagrodami niejestes zdebugowana można wejśc bezproblemu i zabrać nagrode. Ja wybralem modified crossbow i sprzedalem to po 10minutach za 20k :) |
hehe nie przeczytałem jeszcze postu Twojego i właśnie zrobiłem tak że wybiłem respa potem przebiegłem jeszcze raz na haste dookoła i wbiłem w TP :P ale i tak nieźle powastowałem zanim się zczaiłem co trzeba zrobić ;)
btw. dzięki za pomoc może przyda się komuś innemu :D też dorwałem kuszę i chyba sprzedam bo po co mi od 40 lvla |
Cytuj:
Imię: [CHAR]Artix-pal[/CHAR] Profesja: Royal Paladin Świat: Elera Poziom: 100 Skille: 88/69 Poziom mag.: 20 |
wie ktos moze czy da sie kupic ten dokument z 8 misji z ktorym trzeba isc do dark cathedral? bo padlem na kicku i go nie odzyskalem ;d
|
Dobry i w miare dokladny opis natiomiat otwieranie drzwi wytrychami w 6 misji to zly pomysl, mozna to zrobic znacznie prosciej (na wiki jest inna, prostrza metoda)
|
Cytuj:
|
1.Wszytko masz 3 strony wcześnjej? która to misja? bo niepamietam.
Jeśli niewiesz która wejdz w Quests>The Thieves Guild> |
Cytuj:
a co o qescie jest juz w qestach nie moge znalezl daj link jak mozesz i pomoz mi w tym plx |
a ja nie moge w carlin wejsc do ogna po tych pnaczach...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |