Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Po co nam granie w tibie ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=180182)

Kamil/Wielkie oko 23-06-2008 10:08

Na real tibi nie gram juz okolo 6 miesiecy, od czasu do czasu pogram na jakims otsie a tak to nie :P. Teraz mam wiecej czasu na inne przyjemnosci takie jak wyjscie z kumplami na basen czy cos w tym stylu kiedys tego nie bylo :D byla caly czas wymowka "Niechce mi sie"

RobjeBuendy 23-06-2008 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 2132355)
Pięć minut myślałem nad jakąś durną pseudo-śmieszną ripostą i nic nie wymyśliłem.

Tak więc autorze tego tematu, ja również apeluję, abyś w sposób jakikolwiek (aby najszybszy) pozbawił się życia, albowiem to spowoduje, że przestaniesz pieprzyć głupoty.

Dziękuję.

jestes glupszy od najglupszego :]

__HAPPY_SVEN__ 23-06-2008 12:41

DITTO KURDE ON NA SIERIO TAKI JEST !! CHCESZ DO NIEGO ADRES ?! ?!?!
m,asz wpierdol dzisiaj na podworku !!@ X(

Wiatr 23-06-2008 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 2132355)
Pięć minut myślałem nad jakąś durną pseudo-śmieszną ripostą i nic nie wymyśliłem.

Tak więc autorze tego tematu, ja również apeluję, abyś w sposób jakikolwiek (aby najszybszy) pozbawił się życia, albowiem to spowoduje, że przestaniesz pieprzyć głupoty.

Dziękuję.

rzeczywiście nic nie wymyśliłeś i zajebałeś tym postem jak dzik w sosne

Master Szocik 23-06-2008 16:05

Boże Święty idioci...

Człowiek się pyta grzecznie co wam NAM to daje a Ci do niego "zabij się" .

Jeżeli dla Was to głupie pytanie to za przeproszeniem na chuj sie wypowiadasz??
Tak właśnie powstaje spaw przez taka bandę imbecyli. Oczywiście wiem, że i tak swoje zrobicie i tera jechanie po mnie przez stronę ale cóż... Przypomnijcie sobie TE forum z 3 lata wstecz... Były durne pytania rzadko kto odpowiadał, mądre służyli pomocą.
Do pana który mówił, że robi błędy - czy Twoim zdaniem zjedzenie ogonka np. u "ą" jest błędem poważnym, chcesz się pochwalić jaki ty fajny jesteś bo Tobie poprawia a jemu nie? Za dużo napinki i tyle powiem.

domin3x 23-06-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Szocik (Post 2133544)
Jeżeli dla Was to głupie pytanie to za przeproszeniem na chuj sie wypowiadasz??

Bo mam do tego pełne prawo, jako użytkownik tego forum.

Dalej nie czytałem.

Z resztą, co ja będę gadał. Jak ktoś zadaje głupie pytania, to niech się nie spodziewa mądrych odpowiedzi >.>

Xelius 23-06-2008 16:56

@Alcane

Przecież Ty nie expisz tą swoją postacią? Robi to za Ciebie bocik.

RobjeBuendy 23-06-2008 17:54

@up niegram juz drugi dzien i jestem hepi

Frapper 23-06-2008 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RobjeBuendy (Post 2133751)
@up niegram juz drugi dzien i jestem hepi

pogadamy za tydzien-miesiac-pol roku.

Voon 23-06-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2134079)
pogadamy za tydzien-miesiac-pol roku.

Albo nie pogadacie bo sie dzieciak na żyrandolu powiesi.

Temat był juz raportowany, w najbliższym czasie beda efekty.

xenon12 23-06-2008 21:00

Na hu** te debile wypowiedzi ?
Ludzie nie mowcie jej ze mna sie zabic bo sie zabije !!!:p

--Cienius-- 23-06-2008 21:11

Tak samo mozemy przytoczyc stwierdzenie "Po co mam sie uczyc,wychowywac dzieci, chodzic na zakupy, robic prace domowa, isc z kotem do weterynarza/nasrac sasiadce na trawnik jak i tak qrwa umre?"

Wlasnie po co mamy to robic skoro i tak umrzemy... A no wlasnie ! Zeby nasze dzeici/wnuki maily lepsze zycie od nas moze beda tworzyc organy ze bedziemy zyc o x wiecej lat nikt nie wie co chinczyki czy inne popierdolone narodowasci ktore ekperymentuja nie wynajda jakies super hiper wynalazku.

Albo po co mam kupowac benzyne? I tak sie skonczy (dla nie wiedzacych zloza ropy naftowej i gazu ziemnego drastycznie od paru-nastu lat ZMIEJSZAJA sie w tak zastraszajacym tempie ze strach pomyslec co bedzie za x lat) Tak samo mozna mowic multum innych rzeczy, stwierdzen typu po co mam jesc i tak bede glodny po co uzywac baterii i tak sie skonczy

Zeby nie bylo ... Osobisice jestem retired na wakacje nie trace czasu na tibie w ten czas ;) Polecam takze to dla was

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46.