![]() |
Na real tibi nie gram juz okolo 6 miesiecy, od czasu do czasu pogram na jakims otsie a tak to nie :P. Teraz mam wiecej czasu na inne przyjemnosci takie jak wyjscie z kumplami na basen czy cos w tym stylu kiedys tego nie bylo :D byla caly czas wymowka "Niechce mi sie"
|
Cytuj:
|
DITTO KURDE ON NA SIERIO TAKI JEST !! CHCESZ DO NIEGO ADRES ?! ?!?!
m,asz wpierdol dzisiaj na podworku !!@ X( |
Cytuj:
rzeczywiście nic nie wymyśliłeś i zajebałeś tym postem jak dzik w sosne |
Boże Święty idioci...
Człowiek się pyta grzecznie co wam NAM to daje a Ci do niego "zabij się" . Jeżeli dla Was to głupie pytanie to za przeproszeniem na chuj sie wypowiadasz?? Tak właśnie powstaje spaw przez taka bandę imbecyli. Oczywiście wiem, że i tak swoje zrobicie i tera jechanie po mnie przez stronę ale cóż... Przypomnijcie sobie TE forum z 3 lata wstecz... Były durne pytania rzadko kto odpowiadał, mądre służyli pomocą. Do pana który mówił, że robi błędy - czy Twoim zdaniem zjedzenie ogonka np. u "ą" jest błędem poważnym, chcesz się pochwalić jaki ty fajny jesteś bo Tobie poprawia a jemu nie? Za dużo napinki i tyle powiem. |
Cytuj:
Dalej nie czytałem. Z resztą, co ja będę gadał. Jak ktoś zadaje głupie pytania, to niech się nie spodziewa mądrych odpowiedzi >.> |
@Alcane
Przecież Ty nie expisz tą swoją postacią? Robi to za Ciebie bocik. |
@up niegram juz drugi dzien i jestem hepi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Temat był juz raportowany, w najbliższym czasie beda efekty. |
Na hu** te debile wypowiedzi ?
Ludzie nie mowcie jej ze mna sie zabic bo sie zabije !!!:p |
Tak samo mozemy przytoczyc stwierdzenie "Po co mam sie uczyc,wychowywac dzieci, chodzic na zakupy, robic prace domowa, isc z kotem do weterynarza/nasrac sasiadce na trawnik jak i tak qrwa umre?"
Wlasnie po co mamy to robic skoro i tak umrzemy... A no wlasnie ! Zeby nasze dzeici/wnuki maily lepsze zycie od nas moze beda tworzyc organy ze bedziemy zyc o x wiecej lat nikt nie wie co chinczyki czy inne popierdolone narodowasci ktore ekperymentuja nie wynajda jakies super hiper wynalazku. Albo po co mam kupowac benzyne? I tak sie skonczy (dla nie wiedzacych zloza ropy naftowej i gazu ziemnego drastycznie od paru-nastu lat ZMIEJSZAJA sie w tak zastraszajacym tempie ze strach pomyslec co bedzie za x lat) Tak samo mozna mowic multum innych rzeczy, stwierdzen typu po co mam jesc i tak bede glodny po co uzywac baterii i tak sie skonczy Zeby nie bylo ... Osobisice jestem retired na wakacje nie trace czasu na tibie w ten czas ;) Polecam takze to dla was |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |