![]() |
Co do nowych serwerów to mnie to nie interesuje bo nie będę od nowa postaci robiła lecz przydała by się modernizacja starych żeby były bardziej niezawodne.
|
No dobra czekamy na jakies info dotyczące update a na oficjalnej stronie: www.tibia.com nic nie ppisze tylko info w kliencie o wyczyszczeniu domków.
(a co jak któś ma itemy których nie da się schować np. meble to po update bedzie mial je w depo?) |
Cytuj:
|
Wydaje mi się, że te meble także będą wysłane do depozytów w paczkach, których kupiliśmy te meble :)
|
Heh...Pomarzyć dobra rzecz ale nie zapowiada się by Cip Soft puścił dzisiaj update, heh a może zrobią niespodzianke i wszystkich wywali z informacja o update 8o
|
Cytuj:
ONTOPIC:dzisiaj chyba |
@up
To raczej niemożliwe ponieważ nadal na oficjalnej stronie www.tibia.com nie ma informacji na temat wyłączenia serverów związanym z update |
Cytuj:
|
wylaczyli TS. To znaczy, że niedługo up :)
|
Cytuj:
Wylaczenie test serwa nie oznacza ze bedzie update tak samo jak informacja o czyszczeniu domkow o ktorej bylo wiadomo juz dawno. Moim zdaniem update dzisiaj nie bedzie. |
Pomyślcie o tej masie noobów którzy się zalogują żeby zobaczyć update ;(
|
Cytuj:
TS został już wyłączony na dobre |
No to jeżeli TS wyłączyli na dobre to dzisiaj lub jutro update :cup:
|
Cytuj:
Dzisiaj jest dzień Uptade'u na 99% |
Więc jednak jutro:
Cytuj:
|
a na ile tibia bedzie wylaczona??
|
Cytuj:
Na dodatek z mojego miasta :o |
Cytuj:
@Down ROTFL? LOL? HAHHAHA nie moge :D:D:D:D:D:D |
Ja uważam, że update za tydzień bo nie było żadnych zapowiedzi...
|
@up
chyba nieumiesz czytac albo niewiesz gdzie sa info na tibia.com -.-" masz dowod Summer update! Great news, tomorrow, July 2, we will launch this year's summer update. For this reason all game servers will be offline for a few hours starting around 12:30 CEST. Thank you for your understanding. |
@2xup
Muhahaha <leży> Chłopaczku, a ile ty masz latek ? :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |