![]() |
Fakin szit, cholerstwo mnie wkurza. Nie umiem nic zrobic, nawet na singlu jakos mi te lanie nie wychodzi >.< Wiem jak sie tymi stawami rusza itd, ale za cholere nie potrafie tego zrobic tak zeby piprznac nawet stojacego wroga. Any advices?
PS: Mozna tam jakos w ogole chodzic? |
Da się, ale jest to "kurewsko" trudne.
|
W repleyach gdzieś widziałem jak typ na kukle ćwiczył. To najpierw stał daleko od niej, a później podchodził takimi krzywymi i chwiejnymi krokami, ale jednak krokami i coś tam z tą kukłą zrobił. Ale tak! Da się chodzić!
Jeszcze 8 osób więcej w grupie i będziemy mieli forum. So don't think and join! |
Nie umiem nic prawie :D Raz mi się udało że kolesiowi(multiplayer) ręke urwałoa =D a w singleplayer głowa odleciała, nie wiem jak to zrobiłem.
|
MOze w tutorialu ? Ja ostatnio nauczylem sie paru sekwencji i wogole co i jak sie to je. Narazie na kukle oczywiscie xD
|
Jaki macie rank? Bo mnie mój trochę dziwi. Tak w ogóle to da się gdzieś zobaczyć cały ten ranking? Na toribash.com czy gdzieś tam..
|
To chyba działa tak, że każdy pas ma swój własny rank :P Jak zdobędziesz pas, to jesteś ostatni itp Ja po trzecim dniu gry mam niebieski pas ;]
|
@up
I tak, i nie. Można kupić pas... można długo nie grać i spaść i lub wóóle stracić rank. A pas zostanie... |
Trudne max, trudno opanować, jak by twórcy ulepszyli grę pomyśleli o nowych dali jakieś przedziały, między newbie a killer; ]
mogło by to wyjść; D |
Chyba popatrzę na demka bo nie mam cierpliwości do tej gry... ;)
powodzenia w nauce tricków ;D |
Zauważyłem, że dość dużo Polaków w Toribashu wie o tej grze albo stąd, albo z torga, albo od kogoś kto wie o niej stąd/torga : P Dzisiaj np. spotkałem typa co mówił, że o grze dowiedział się od Vasu~, wczoraj ktoś chyba był kto mówił, że właśnie z torga wie o grze..
|
Tak ps. jakby ktoś chciał ze mną powalczyć to zapraszam na server numer 7.
Ewentualnie jakieś inne. |
Ja chętnie "powalczę" :P GG ci wyślę przez PM, to zagadaj to sobie uzgodnimy ^^
|
Przed chwilą grałem chyba na nr 2 (ten aikido), to było chyba 7 Polaków z czego 3-4 z tibia.pl/torga.
Z naszego forum to byłem ja i CzubiX. |
Multiplayer jest łatwy, ale wygrana zależy w większym stopniu od szczęścia. Umiejętności też coś tam maja do czynienia, ale trzeba mieć szczęście. Sam widziałem jak biały pasek poćwiartował czarnego. Sam też poćwiartowałem niejednego. Na pierwszej albo drugiej stronie jest filmik mojego multi, jak i single. Teraz ładniej wyglądam, bo cały zielony jestem, a ja kocham ten kolor. Chce ktoś powalczyć? GG po lewej.
|
Denerwuje mnie jedynie czekanie. Czekam z 5 mniut, żeby zagrać a koleś i tak bierze mnie na hita :(
|
Ja jestem zielony bo se kupiłem cały ORC outfut... a, że biały leje czarnego, to:
Po 1. Mógł dłuuuuuuuuuuuuuuugo ćwiczyć na single... po 2. Gościu z black mógł kupić go... po 3. Gościu z białym mógł mieć 2 konto... Czarnego pasa jeszcze da się zlać, bąć kupić, dlatego w tej grze są rangi. PO kilkuset walkach na czarnym ma się czarny 2 stopnia... w sumie jest 10 czarnych pasów. Po zdobyciu czarnego pasa 10 stopnia, trzeba odbyć około 10 000 walk(tak mi gośc powiedział, jak się przez przypadek udałem na pro... xD) aby mieć Master Belt. Wtedy dostajemy kilkadziesiąt(kilkaset?) Servów dla pro. Dotychczas najlepszym graczem w Toribash jest Veloci Shift (filmik z nim w 1 poscie) Dawno nie grałem... dziś wejdę... |
Ćwiczenie na single daje ci w multi tylko tyle, że znasz sterowanie. Więc opcja długich treningów na singlu raczej odpada przy wygranym pojedynku białego z czarnym.
|
Co do tych pasów:
Cytuj:
Wzięte stąd: http://forum.toribash.com/showthread.php?t=2514 |
tez chetnie do klanu dolacze kiedy powstanie! dopiero zaczelem grac ale szybko sie ucze
|
Cytuj:
|
mi tak samo już dobrze idzie ; D
można jakoś do klanu? niech ktoś wytłumaczy: p |
http://forum.tibia.pl/group.php
Wchodzisz w ten link, znajdujesz tam grupę "Toribash Players" gdzieś tam na dole pisze "Dołącz do grupy" (czy jakoś tak) klikasz w to i jesteś w grupie. Jak będziemy mieli ponad 20 członków to pomyślimy jakoś konkretniej nad klanem. |
już dołączyłem: D
widziałem tam że jakiś polski fansite o toribash powstaję, przydały by się trochę zmiany w grze, pododawać różne opcje, trochę popracować zdaje mi się że Gra będzie bardzo fajna; p Troszkę pracy |
Ta gra miecie, tylko trzeba umieć grać :D Jakieś 10min temu udało mi się pokonać 9th Dana ;]
|
a co z klanem? : D
|
A też se ściągnąłem ; ] I narazie nic SAMEMU nie potrafię wymyśleć (bo krok po kroku z filmików tutorialowych to każdy zrobi super technikę ; ) )
|
Jeszcze 2 osoby potrzebne do grupy Toribash Players i będziemy mieli forum, więc dołączajcie!
|
no właśnie dołączać: D będzie clan pogramy razem: D
|
mam problem nie moge do grupy dolaczyc nie wiem gdzie wcisnac by dolaczyc do grupy
|
Też dołączyłem do Toribash Players :) Fajna gierka ;P
|
Gdzie najlepiej się czujecie? Ja chyba sumo, mimo, że nie potrafię zbyt wielę dzisiaj wygrałem 6 walk pod rząd ;p potem wyszedłem bo czekać 20 minut, żeby zagrać to porażka.
|
Wushu, też mało potrafię, ale tu jest największe pole do popisu ;]
|
Podwójny miecz, odsłona czwarta. Tutaj mi idzie najlepiej, może dlatego że lubię miecze?
|
Aikido - calkiem niezle mi idzie, chociaz zazwyczaj stosuje tylko 2 powtarzajace sie chwyty to i tak bardzo czesto wygrywam ;P
|
No, a ja Wam chciałem powiedzieć, że mamy już forum grupy. : P
|
Ja lubię classica oraz jousting :)
|
Czym różnią się te pokoje w multi?
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Można jakoś zarobić sianko w tej grze? ciągle dostaje +5TC a nawet nie wiem ile mam i nie moge kupić takiego czegoś co kosztuje 22.50, chyba tego TC. @Clan Jak idą postępy? |
Cytuj:
Żeby zarobić - zrobić stronkę *.on.toribash.com, namawiać ludzi, żeby wchodzili, rejestrowali się z Tobą jako referrerem, ew. kupić TC lub TC boostera, który zwiększa ilośc kasy/win (np. najmocniejszy kosztuje 100$/m-c, ale daje 1000 TC od zwycięstwa). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |