![]() |
Update to ja po każdej wywiadówce miałem......fajnie że już dzisiaj up:)
|
Cytuj:
|
a ile będzie trawl UP??
|
Cytuj:
Pasi? |
12.30- 18.00 około.
|
@druidek123
Wiem, że Po Update xD Dlatego mam 8lvl i czekam xD No już nie długo chłopaki i dziewczyny będzie Upek :P |
Cytuj:
|
Yea... Udpate juz dzisiaj... jak narazie jest juz prawie 14.00 i udpate nadal w drodze!! :P specjalnie sobie w tibie znowu będę grać dla tego Udpejda 8o
mam pytanko. czy po tym udpate zrobić sobie sorca czy knajta palka? xD pozdrawiam!! :) |
Cytuj:
A o 15:30 św. mikołaj ci powiedział ? |
Cytuj:
Jak już miało"pisać" to było !NAPISANE! |
Cytuj:
11.27 !!! Pacanie, a wtedy jeszcze nie było info na tibia.com Poza tym jak uważasz, że zdążą do 18 to mało jeszcze widziałeś. |
Cytuj:
|
bloodwin swieta racja :) od prawie 4 lat gdy pierwsza postac zrobilem, nie widzialem by update byl w pore. zawsze przynajmniej godzina spoznienia. i jesli myslicie ze tak latwo wbijecie na serv tuz po upie to powodzenia zycze :]
|
Przestańcie się tak wszyscy podniecać tym upem. Na pewno z 10 minut po włączeniu serverów na nowo będziemy widzieli standardowy płacz Childrens of Neo, że armory są od lvl i że nie ma nowych terenów dla facc.
|
Czekamy ,czekamy.Początek końca już się zaczął. ;)
Btw. te karaluchy będą dla FACC czy dla PACC? Piszę ponieważ czuję pewną niechęć do zabijania 300 bugów, spiderów, bądź p.spiderów. |
Cytuj:
widziales zeby CipSoft zakonczyl cos kiedys z czasem? : O wszystkie prace nt. jakichs atakow ddos tez sie przedluzaja '') |
jest już do pobrania klient 8.20 , możecie wejść na www.tibia.com i tam kliknąć na pobieranie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |