![]() |
OMG........ <znaaaaaaaaaaaki>
|
Cytuj:
@topic - idziesz do dead tree - bierzesz use na tym drzewie - pojawia sie branch - tachasz go do wózka - bierzesz use witch patyk na wózku - idizesz do pedalki i mowisz yes yes yes yes ( niepamioetam chyba trzeba pzynies 2 takie patyki |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
"stuł" Cytuj:
Cytuj:
Nie pouczaj jak sam nie umiesz |
http://wiki.hunted.pl/wiki/The_Beginning_Quest
Mash po polskó.Jest troszke po ang ale piszesz to co widzisz na Czarno np : YES |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sądze że Ci którzy nie umieją SAMI przejść samouczka to nie powinni grać dalej w tibie tylko iść się uczyć j. angielskiego. Ten samouczek to banał :>
----- Cytuj:
PS: Sory za double post |
HAHAHA
Przecież mojego kolegi młodszy brat który ma 8 czy 9 lat zrobił przy mnie samouczka w 15 min... On anwet angielskiego nie zna.. tam sa obrazki albo chociaż zobacz co robią inni... |
Cytuj:
Nie no gz dla autora tematu... |
Thal, ty to jesteś kozak, 3 posty pod rząd...No nie mogę..
|
Cytuj:
LoL :baby: a jednak ktos sie tego podjal,no coz,Polacy wracaja do gry:) |
Cytuj:
|
Widze, że wywiązała się z tego ciekawa wymiana epitetów? Ja też się chyba przyłączę... Albo nie... Podpowiedzcie mi, mam się zniżyć do tego poziomu?
|
@Thal
jestes tak glupi, ze nie dostrzegasz faktu, iz to byla ironia? @topic spoiler do samouczka _/ |
Thal to boss tego tematu, ktory nie slyszal nigdy o ironii.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Chlopie jestes super!! Nie umiesz przejsc samouczka a potem wiem skad sie biora takie kretyny, ja to przeszedlem prawie bez czytania wypowiedzi npc bo tam prawie wszystko jest strzalkami pokazane. Chlopie mam Cie w podpisie, a to znaczy, ze jestes pro :d.
|
Cytuj:
|
Osobiście uważam że ten samouczek to dobry pomysł. Nie jest wcale trudny ale powiem szczerze że na początku też nie wiedziałem co zrobić w nietkórych momentach. Troszkę angielskiego i logiki oraz doświadczenia z Tibii wystarczy na pokonanie tego wielkiego kroku do Tibijskiego Świata
|
"Instrukcja: Jak czytać instrukcję"?
żal.pl, rozpacz.ru, a nawet grono.net A tak w ogóle to na chuj pomagacie? Tylko pozwalacie noobom przejść do gry. |
Cytuj:
tu nie potrzeba zadnego doswiadczenia, tutorial prowadzi cie za raczke jak dziecko we mgle... ale co prawda to prawda, samouczek to genialna rzecz. Przynajmniej podstawy da sie szybko załapać |
Jebane cioty wy to nawet na poczatku z rooka wyjsc nie umieliscie i do niego sie plujecie -.- a to wszystko przez to ze wasze matki maja nadwage :/
|
J pier**le ... czytając ten post musiałem sie bardzo powstrzymywać aby porostu nie zlać się w gacie XD a niektóre komentarze też są mocne xD nie no to trza by było na basha wrzucić pokazać jak pracują nasz polskie "muski", osobiście tutorial zajął mi jakieś 5 min XD ale oczywiście można napisać skip-pomiń tutorial ale na to Pan Autor nie wpadł :) jak pojawią się kosmici ja bym gościa dał do badań szybko by zrezygnowali. A tutoriala do turoriala po prostu nie komentuje:) :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby:
PS. BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAH ROFL :D ubawiłem się jak dziecko dawno czegoś takiego nie było :) |
lol ?
Samouczka nie przejść samemu to trzeba być pro ... |
Brawa, brawa! Brawa dla człowieka, który zamiast uczyć się Angielskiego woli poniżyć się przed całą społecznością tibia.pl!
Brawa, róznież dla ludzi, którzy napisali "Instrukcje:Jak przejść instrukcje! Gorące brawa, dla wszystkich naszych rodaków, robiących z nas pośmiewisko! Co za wspaniałe czyny! Brawa! Owacje na stojąco! P.S Szanowany panie Thal. Nie przyjmuj tego do siebie. <Łapie się za głowe, mówiąc: Za co?!> Dziękuje. |
Cytuj:
Thal moglbys nie uzywac mojego nicku -.- |
koles owned zbesztali go to new acc zrobil :cup:
|
omg... ile jeszcze takich tematow i nabijaczow postow??
masz tutajsa wszystkie informacje dot. przejscia samouczka |
O nie... spoiler do samouczka xD! Nie moge xD~!
|
Cytuj:
|
ale mi chodzi o moj nick w TIBII !!!
To jest moj nick a on go uzywa --.-- |
"Skip Tutorial"
19:26 Santiago: Hello ***, nice to see you on Rookgaard! I saw you walking by and wondered if you could help me. Could you? Please, say yes!
19:26 *** [1]: skip tutorial 19:26 Santiago: Oh, so you know everything about Tibia already? Do you really want to skip the tutorial? 19:27 *** [1]: yes 19:27 Santiago: Well, then good luck and take care! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ 19:26 Santiago: Witam ***, miło cię widzieć na Rookgaardzie! Zauważyłem ,że przechodzisz i było by miło jeśli byś mi pomógł. Mógłbyś? Prosze ,powiedz Tak! 19:26 *** [1]: Pomiń samouczek 19:26 Santiago: Oh, więc już wiesz wszystko na temat Tibii? Czy na prawdę chcesz pominąć samouczka? 19:27 *** [1]: Tak 19:27 Santiago: Więc, powodzenia i trzymaj się! |
@do założyciela tematu
Jest sposób, żeby przejść samouczka i jednocześnie dostać Sword of Fury i do tego klucz do komnaty Mino Maga ! musisz pójść na najbliższą stację benzynową i kupi nieco benzyny, następnie hardym krokiem udaj się do pobliskiej apteki i powiedz Hi Strzykawka Yes ekspedientka powinna podać Ci strzykawkę... Po wykonaniu tych czynności nabierz nieco benzyny do strzykawki i powoli wstrzyknij je sobie do jakiejkolwiek żyły - EFEKT MUROWANY - rozwiązujesz problemy swoje i nasze ! Ogólnie to Stending owejszyn dla Ciebie ! |
@Up:
Zgadzam się, ja tak już przeszedłem tibie. :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |