Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Demon legsy quest (ten z tym drzewem na poh) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=182952)

Update 04-07-2008 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heineken (Post 2159266)
Takie małe zdziwko podczas próby ściągnięcia TibiaCam TV

http://images29.fotosik.pl/240/bc305e8db7feaa53.jpg

mam to samo ocb?

Szybki'lols 04-07-2008 12:05

Oryginalnie napisane przez CM Denson Larika

Hi guys,

first of all it was not our intention to make 'demon legs' common. They should still be ultra rare.
Well, seems that we again underestimated our players
Fix is already on it's way to limit the chance of obtaining them.
Gratz to the lucky ppl who got them and 'sorry' for the people who won't get them so easy now

Kind regards

Dens

No to już po quescie :)

heineken 04-07-2008 12:11

i po zabawie :D

Kluska_ziom 04-07-2008 12:47

no to w takim razie na kilku serwerach bedzie po 15 d legow a na niektorych 0 xD

Bakuo 04-07-2008 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kluska_ziom (Post 2159380)
no to w takim razie na kilku serwerach bedzie po 15 d legow a na niektorych 0 xD

A ja myślę, że tak właśnie nie będzie. Jak widziałeś to do roomu z nagrodami wszedł tylko jeden człowiek i teraz nasuwa się pytanie, dlaczego? Przecież tyle osób tam stało i każdy miał questa na wyciągnięcie ręki. Myślę, że Cipsoft zrobilł jakiś limit zdobywania takich cennych itemów jak demon legs.

Sahjon 04-07-2008 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 2159393)
A ja myślę, że tak właśnie nie będzie. Jak widziałeś to do roomu z nagrodami wszedł tylko jeden człowiek i teraz nasuwa się pytanie, dlaczego? Przecież tyle osób tam stało i każdy miał questa na wyciągnięcie ręki. Myślę, że Cipsoft zrobilł jakiś limit zdobywania takich cennych itemów jak demon legs.

Nie tyle limit, co trzeba bylo wykonywac ten quest pojedynczo (przynajmniej przebywac przy demon oak'u), jednakze po tym co napisal CM prawdopodobnie drastycznie zmieni sie sposob zdobycia Demon Legs'ow, badz tez beda one wycofane z tego questa...

Don_Kustosz 04-07-2008 13:06

ee mi sie wydajem szem to jest taka jak by arena i kazdy po kolei musi walczyc ;DDD (tamci mu tylko pomagali:P)

Bakuo 04-07-2008 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sahjon (Post 2159408)
Nie tyle limit, co trzeba bylo wykonywac ten quest pojedynczo (przynajmniej przebywac przy demon oak'u), jednakze po tym co napisal CM prawdopodobnie drastycznie zmieni sie sposob zdobycia Demon Legs'ow, badz tez beda one wycofane z tego questa...

Tak, tylko, że Neo~ ukończył questa i nie wierzę, aby nie dał spoila do tego questa swoim kolegom. Wtedy demon legi byłyby 'robione' co 5 minut, a czemu tak się nie działo?

poreda 04-07-2008 13:16

Mimo wszystko warto wesprzeć.

Thread (#2200074)

Piszcie w temacie wyzej, signujcie, agreedujcie, wszystko zeby spowrotem istnialo cos takiego jak rare item ;\

bajerfull 04-07-2008 13:31

ktos pytal ile tarcza ma def. jest od 100 lvl dla knightow. normalnie ma 30, lecz po umagicznieniu 39!

Sahjon 04-07-2008 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bajerfull (Post 2159476)
ktos pytal ile tarcza ma def. jest od 100 lvl dla knightow. normalnie ma 30, lecz po umagicznieniu 39!

umagicznienie na konkretny okres czasu, czy tez na ladunki?

@Bakuo

Sprawdz na forum, iz Neo~ nie byl pierwszym ktory zrobil tego questa... wykonala go prawie cala ich gildia...

DDoS 04-07-2008 13:47

Sprostowanie - nikt nie wie jak udało im się dostać do Oak przed zdobyciem Axe. Było jakiś błąd. Cip to poprawił i do tego jeszcze jakoś utrudnił. Quest nadal jest i nagrody zostają, ale będzie trudniej zdobyć.

Uran of Aurea 04-07-2008 14:33

Mi się wydaje że ten axe to zwykły axe zaenchatnowany żywiołem holy. Tylko, że pall nie może enchantować kamyczków :p

Bartasek 04-07-2008 14:36

Dobre i to.. Jak trudniej to lepsza zabawa xP
Mam nadzieje ze za 2-3 lata nie będzie questa na g helmet.. xD

D4n1 04-07-2008 14:46

@up
nie nie będzie będzie można zdobyć h helm i g boots z jednej skrzynki a z drogiej bles shielda ;p
a i mi sie wydaje ze będzie więcej potworków zamiast banshee i innych gówien od razu demy itp ;p

poreda 04-07-2008 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D4n1 (Post 2159645)
@up
nie nie będzie będzie można zdobyć h helm i g boots z jednej skrzynki a z drogiej bles shielda ;p
a i mi sie wydaje ze będzie więcej potworków zamiast banshee i innych gówien od razu demy itp ;p

A ty prorokiem jesteś? ;o

Bartasek 04-07-2008 14:58

Po Cipie można się wszystkiego spodziewać xD

Bykunn 04-07-2008 15:37

Chciałem skomentować tylko jeden post z tego tematu.
Ale najpierw film widziałem juz wcześniej i gratuluję wykonania.

Ale chciałem odpowiedzieć na post kolegi (nie pamiętam nicku), który pisał, że dzieci płaczą i wzdychają bo nie mogą zdobyć demon legów, a jak już mogą to też niedobrze. Mam zasadnicze pytanie, czy w życiu codziennym, wszystko o czym sobie zamarzysz od razu ląduje na twoim biurku ? Bo moim zdaniem życie, a w tym wypadku gra, nabiera smaczku kiedy jest coś czego nie da się zdobyć w zwykły, przyziemny sposób i tylko bardzo mały odsetek zainteresowanych osób jest w stanie ów rzecz zdobyć i nieważne czy mówimy o pixelach w grze czy kluczu do Kremla i Białego Domu w realnym życiu. Fakt pozostaje faktem, takie rzeczy dodają życiu smaku.
Pozdrawiam
/Bykunn

bajerfull 04-07-2008 15:47

15:38 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Please excuse the inconvenience.
przynajmniej do ss nie czekaja :)

poreda 04-07-2008 15:57

15:40 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Please excuse the inconvenience.

Koniec uciechy z Demon Legów? ;d

bajerfull 04-07-2008 15:59

dalej beda do zdobycia, lecz nie bedzie to juz takie "latwe"

Don_Kustosz 04-07-2008 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2159772)
Chciałem skomentować tylko jeden post z tego tematu.
Ale najpierw film widziałem juz wcześniej i gratuluję wykonania.

Ale chciałem odpowiedzieć na post kolegi (nie pamiętam nicku), który pisał, że dzieci płaczą i wzdychają bo nie mogą zdobyć demon legów, a jak już mogą to też niedobrze. Mam zasadnicze pytanie, czy w życiu codziennym, wszystko o czym sobie zamarzysz od razu ląduje na twoim biurku ? Bo moim zdaniem życie, a w tym wypadku gra, nabiera smaczku kiedy jest coś czego nie da się zdobyć w zwykły, przyziemny sposób i tylko bardzo mały odsetek zainteresowanych osób jest w stanie ów rzecz zdobyć i nieważne czy mówimy o pixelach w grze czy kluczu do Kremla i Białego Domu w realnym życiu. Fakt pozostaje faktem, takie rzeczy dodają życiu smaku.
Pozdrawiam
/Bykunn

ty patrz ale wedlug tych pro dzieci jest sux jak nie ma d legsow ze oni marza po co oni daja takie itemy itp cos tam wymysla ;s
teraz cipsoft dal cos takiego i ? full narzekania ;D btw na te demon legs czekalo sie pare ladnych latek ;D i nei gadaj ze odrazu :Pmoze to jest dla ciebie ciekawe ale dla mnie nie ;D jezeli ty lubisz cale zycie czekac na cos wymarzonego to sory :P

D4n1 04-07-2008 16:08

no to macie czas wolny do 17 możecie teraz rozkminiac tylko i wyłącznie o d legach ja je zdobyć xD

RzalIbul 04-07-2008 20:16

I bardzo dobrze ze bedzie trudniejszy ten quest bo to byla RZALADA:o8o

Vademecum 04-07-2008 20:16

cofneli servery czy poprostu poprawili questa?

Don_Kustosz 04-07-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vademecum (Post 2160313)
cofneli servery czy poprostu poprawili questa?

poprawili questa

X-Anylon 04-07-2008 20:32

Cytuj:

Eh daje dyche ze za tydzien beda te legsy na guardii po 30k z quest servicow ;/
Kolego żyjmy nadzieją, że jednak tak nie będzie !

Trochę szkoda, że kolejny rare items został udostępniony.

Triq 04-07-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2158919)
Eh daje dyche ze za tydzien beda te legsy na guardii po 30k z quest servicow ;/

Ok, stoi :>

gacek94 04-07-2008 20:46

Ej powiedzcie mi jak moge obejrzec ten filmik xD bo mi ciagle debug wywala i jakim programem xD najlepiej dajcie linka xD

Zloom 04-07-2008 21:04

Quest został wycofany. żal -.- teraz to nie fer, ja chce cofke kurwa! ;;d;

Koroniarz 04-07-2008 21:09

Jakbys umial czytac to nie wycofany a poprawony na trudniejszy
tak mi sie wydaje bo gdzies to pisalo moze nawet w tym temacie 8o

Macko121 04-07-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2159509)
Sprostowanie - nikt nie wie jak udało im się dostać do Oak przed zdobyciem Axe. Było jakiś błąd. Cip to poprawił i do tego jeszcze jakoś utrudnił. Quest nadal jest i nagrody zostają, ale będzie trudniej zdobyć.

Jesteś w błędzie, kolejny raz tłumaczę, że ten axe NIE JEST potrzebny, aby dostać się do środka. Tą bronią "tniesz" to drzewo, mam na myśli Demon Oak i wtedy pojawiają się te potwory. Jest inny sposób, aby dostać się do środka.

Swoją drogą myślę, że oni ten quest wycofali na pewien czas. Nie wydaje mi się żeby w 3 godziny po zdobyciu Demon Legów, wpadli na pomysł, jak go utrudnić. Gdy to wymyślą, nawet nam o tym nie powiedzą tylko wraz z save serverem wprowadzą kolejny patch. No chyba, że mieli jakiś "plan awaryjny", że jak za szybko to zrobią to wprowadzają to i to i jest trudniej.

Zwieshu 04-07-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macko121 (Post 2160489)
... No chyba, że mieli jakiś "plan awaryjny", że jak za szybko to zrobią to wprowadzają to i to i jest trudniej.

ta mieli plan

wastawimy bramke lvl od 400 i mamy czas zeby pomyslec dalej

Kluska_ziom 04-07-2008 22:35

@up
haha xD

Makuki 04-07-2008 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 2160576)
ta mieli plan

xDDDDDDDDDDDD!

Co do tego to wole sie nie wypowiadac.

Shorty_Master 05-07-2008 01:38

A mi tylko sie robi smutno, bo ludzie co mieli tego rara, (nie wiem ile osób, widzialem u 2) stracili mase kasy przez to ze zrobili tego questa

saszoeloziom 05-07-2008 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bajerfull (Post 2158877)
golen helm, golden boots, horned helm, warlord sword, magic longsword i jeszcze kilku nie da sie zdobyc. jeszcze...

up: kiedys ktos tam mial, w prezencie od goda. ale czy jeszcze ma to nie wiem. a tym kims byl Lightbringer

bebilon go ma :)

Leira 05-07-2008 10:48

niech sobie quest bedzie, ten koles co mial jedyne na servie to co wycial je sobie z parcela? przeciez tez zdobyl z questa (demon helmet quest?) ale to bylo dawno nowi gracze tez powinni dostac mozliwosc zdobywania takich itemow, po to sa itemki zeby je zdobywac

Taziu 05-07-2008 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 2160576)
ta mieli plan

dobre :P hehe ale sie usmialem xd

Wy byscie chcieli zeby quest z demon legami (miedzy innymi) byl taki prosty jak zdobycie rapiera na roku

KoXiS 05-07-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziu (Post 2161468)
dobre :P hehe ale sie usmialem xd

Wy byscie chcieli zeby quest z demon legami (miedzy innymi) byl taki prosty jak zdobycie rapiera na roku

-Pfle, pfle, pfle
-oj Przepraszam, ale tu sie nie pluje
Chyba czegos nie zrozumiales oni by chcieli, zeby bylo jak zdobycie Sof'a na rooku <czytaj>

no gdybym ja nie zrozumial to juz zupelnie mnie wypalilo, ale trudno.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03.