![]() |
nom, a jak sie fajnie bije ludzi na nich expiących <3
|
Xaloneus ogar roku XD
|
Cytuj:
i tak nic nie przebije 6-10 budasów którzy dzisiaj wbijali rsy na 7mych lvlach :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
no dobra, racja.
~Noobie Awards~ 1. Spartian dominator 2.budasy 3. xaloneus |
A co takiego zrobił Xaloneus ?
Spartiana bład wiemy, budasow tez. Oświećcie nas :> |
nie ustawil hotkeyow i go mukurub dojechał xd
|
Cytuj:
Ciekawe czemu ;p |
Można wiedzieć co wam poleciało ze Spartiana :o?
|
Jest filmik :o wystarczy przewinąć up.
|
Odrazu mówie zanim wkleji to zdjęcie żee niekozystnie wyszedłem na nim jak by mi ktos najebał wygladam........ SHEJQ NIEEEEE PROOSZE NIE RÓB TEGO !!!!
@edit nie zdązylem.... był pierwszy i juz to wklejił ale czajcie on nie umie wklejic zdjęcia w forum tylko na *********** daje HAHAHAHHAH NUP |
KEYLOGGER!!!
|
Zero posluchaj mnie uwaznie...
na tym forum nie ma miejsca dla dwoch forum fajterow, wiec wy*******aj, bylem tu pierwszy |
http://img361.imageshack.us/my.php?image=baniaacc4.jpg
To Co Tygryski Lubią Najbardziejjjj :evul::evul::evul: |
pijaki!!!! przez tibie popadli w alkocholizm x)
|
Shejq says:
jakies demonstarajec sprzed 200 lat byyl na jasnej gorze Shejq says: to taki zal jak chuj Shejq says: gorzej niz nasze openki Shejq says: hahahahaha Karol says: XDDD!! Shejq says: tyrali sie jak cipy Shejq says: kule lecaily Shejq says: ale buchali slabo Shejq says: ;/ Shejq says: 0 rashu Shejq says: ciagle w trapie stali Shejq says: porazkaaaaaaa Karol says: XD Shejq says: ja stoej i dre pizde buchajcieeeeee Shejq says: a odwracam sie za mna kamera Shejq says: HAUAHAHAHHA Shejq says: Z TV Shejq says: AHAHAHAHAHHAA |
Carlos says:
ide sie wykapac bo rzucilem label pod kiblem ze ja next i teraz moja kolejka /\ Mysli ze lepszy jest! pffffffff |
Jakie typy, hahaha ; D
|
Shejq ale zes zadyme w veno zrobil 8o
|
Cytuj:
|
Co się stao się ; >
|
Łazienka jest zamknieta :PPP
|
Cytuj:
Jul 19 2008, 22:07:51 CEST Killed at Level 108 by Kuvok and by fire Szczegolow nie znam. |
Cytuj:
|
Hack sam w sobie nikogo by tak bardzo nie w*****l chodzi o okolocznosci
|
@Malutki
Moze i byles 1 ale twoja era mineła teraz ja tu rzadze wiec wy*******aj ze tak powiem ****u. Kocham was i was wyrucham jak bede w czestochowie :D ZARUCHAM WAS NA SMIERC WY MALE BRUDASKI bUEAHEAUEAHEeue |
Cytuj:
|
Widzisz? xD wola mnie ,,l,,
|
ja i tak wole Urize xD
|
Przemus nie rob mi tego ;(
|
Cytuj:
|
:/
Wie ktos dlaczego pani Magdalena (Vievior) padla od Fureyki? |
Dilame
Jul 21 2008, 02:35:50 CEST Killed at Level 112 by an orc berserker of Trevu Solo style;p Afkowal przed domkiem :) Spadly bohy i eq sredniej jakosci bo na RS byl ;) Pozdro Edit: Troche sie zdenerwowal :D Widac ,ze Tibia wiele dla niego znaczy ^^ 02:43 Dilame [111]: U FUCKING ASSHOLE 02:43 Dilame [111]: I HOPE U FUCKING DIE IN RL! 02:43 Dilame [111]: U FUCKING RETARD 02:44 Dilame [111]: RAPE UR FUCKING DAD! 02:44 Trevu [28]: hahahha 02:44 Dilame [111]: I WAS AFK! FOR GOD SAKE! btw. w bp byl jego loot z frostow jeszcze ;d RH + 2 x Tower shield Xd Stal przed domkiem i jeszcze mial na sobie lota lols xd |
to dilame klasuje sie w pierwszej czworce ogarow roku.
1. spartian 2. budasy 3. żaloneus 4. dilame <3 @malutki Bily sie o czarnuszka, no i ze fueJka juz w hiszpanii mieszka"Real name:Monika Location:España" to sie czarnej magii nauczyla zlekka. |
Zemsta Dilame: Jul 21 2008, 02:43:23 CEST Killed at Level 29 by Dilame
:P @down wiem |
Ta wyjebana zemta,tyle że kafar jest 100 k do przodu a dilame lv do tyłu i jakies 150k w plecy ;s
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem jak ty ale ja nie lubie prac brudow publicznie ;) i z tego co wiem to watpie zebys mogla wiedziec kto jest moim przyjacielem a kto nie. Jak chcesz to sobie wklajaj. Tylko nie zapomnij wkleic tego jakie propozycje mi skladalas z russela.
|
Przepraszam, chcialem by kulturalny ;p
Szkoda ze liderzy Avis to same smiecie :| gildia nie byla by taka zla gdyby nie takie osoby, ktore mysla ze sa wladcami morgany. Fureyko zycze ci duzo nieprzespanych nocy razem z murzynkami ;) jak wrocisz to napiszesz ksiazke Russel i spolka, zarobisz duzo pieniedzy i bedziesz bogata do konca zycia 8o Zabijacie naprawde fajnych ludzi, mam nadzieje ze was za to wyjebia w koncu z tego servera |
Cytuj:
Cytuj:
ale mozecie powiedziec o co wam poszlo, juz wole to niz czytac te puste zarty o murzynach(bez obrazy MalutkiDrut) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |