![]() |
Cytuj:
@up Moher Komanda RoX, odpierdol się od nich. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do samochodów na prąd to słyszałem kiedyś, że pewien siedemnastolatek zamuje się przerabianiem samochodów na silniki elektryczne. Tu jest nawet jego blog - http://greenflightev.blogspot.com/ |
Cytuj:
|
Albo podpiszą kontrakt z jakimś znanym producentem aut :D Nie da sie ukryć, że byłby to dobry interes, szczególnie dlatego, że benzyna jest coraz droższa, a to auto było by ekonomiczne.
|
Cytuj:
|
@raja~
Trzeba jeszcze umiec czytac ze zrozumieniem. Na Ziemi oba te terminy odnosza sie do tego samego. |
Może trochę odbiegnę od tematu ale popatrzcie jak nasz rząd narzeka że szejkowie podnoszą ceny ropy, a tak naprawdę to kilka groszy podnieśli, a reszta to nasze podatki - tak samo jest z gazem z Rosji, narzekają, że drogo tylko, że Rosja nam za grosze sprzedaje, a my płacimy najwięcej za dane przesyłowe, abonamenty, utrzymanie rurociągów, akcyzy itp...
http://img135.imageshack.us/img135/2...skausa2pn4.jpg Jeśli stoimy tak z benzyną to nie cieszcie się, gaz lpg, a dokładniej akcyza już idzie jakieś 60% w górę, jeśliby powstały w Polsce na większą skalę samochody na energię elektryczną to NAPEWNO urzędasy wymyśliłyby jakieś dodatkowe opłaty i płacilibyśmy pewnie tyle co za benzynę :P Czemu ten kraj jest taki pokręcony... Oprócz Danii mamy największe podatki, a nawet nie mamy porządnych dróg... |
Bo większość zapieprzają osoby trzecie, taki to fajny socjalistyczny system. : )
|
moze ktos juz to napisal, nie chce mi sie przegladac postow kretynow nie majacych pojecia o niczym (w wiekszosci, ci madrzejsi - nie bierzcie tego do siebie) pytam sie - who cares? co za roznica - ziemia przezyla juz setki takich katastrof, jebie mnie to - ja pozyje w spokoju, co bedize pozniej na prawde mnie nie obchodzi ;)
edyt: aha, zanim ktos zacznie sie rzucac, ze powinienem sie martwic bo moje dzieci/wnukowie/whatevah beda zyc po mnie - nie, nie beda zyc ;- ) a takze, jesli ktos sadzi, ze nie mam argumentow - przemysl to jeszcze raz P.S 2, jesli chcesz cos napisac - przytocz argument, ktory, przynajmniej w teorii, ma mnie przekonac pzdero |
@UP
Zobaczymy co powiesz jak taka katastrofa dotknie Ciebie, akurat jest to bardzo mozliwe. |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |