![]() |
Ha Ha Ha!
Tego deada zaliczylem kilka minut temu - wracalem sobie spokojnie z yellow hp do miasta. I wlaczylem na chwilke forum zeby se poczytac. Po chwili patrze - You Are Dead! - a nade mna 5 wilkow, ork i spearman. :D:D:D
|
-.-''
to mnie się znudziła postać na 13 lvl i prosiłam wszystkich żeby mnie zabili heh... 8o Po pierwszym zabiciu 5 osób do mnie pisało żebym oddała im to co mam :D :) ;) :p B) :] 8o :evul: :cup:
|
a teraz najgluprzy dead ktorego dedykuje wszystkim ktorzy wymyslili te dedy
:) wiec szedlem se z mino hunt moim rookslarem(nie wiem jak sie to pisze ;( ) szczesliwy ze mam advenca na 60 lvl kupilem se bp oh uch na rooku i poszedlem solowac demony razem z moim kolega palkiem na 9999999999 lvl i gm i kiedy demon mnie probowal zabic ( nie nawalal mnie tylko po 0 hp byly hity :D :elf: ) podszedl do mie dear i byl napis: You lose 89999999999999 hp in due by a dear you are dead. ;( stracilem: gold helma, dragon legsy, soft bootsy, blesed shield, thunder hummera, e plate, 200000k w kasie, 9999 bp of uch, 999999999 bp of sd ;( wszystko tu jest wymyslone na czesc tych ktorzy spamuja tu wymyslonymi historyjkami a jak ktos sie do mnie przyczepi do biada mu :Ork: poniewarz napisalem ze wszystko to jest zmyslone |
lol, ej nie wiem co powiedziec, zatkalo mnie:P nie widzialem czy plakac czy sie smiac... po co wogole to pisales?? ten kto uwierzy w ta historyjke(te zmyslone) to ma pecha i tyle ten kto nie to nie. :P ehhh ale glupszego sie juz nie dalo wymyslic deada? co? Bylo napisac ze spodkales nowego potworka na rooku:P i ze dawal hity po 1k:P i ze go zabiles po czym wypiles poison fluida i deadles:P :PP (glupie...)
|
Cytuj:
zawsze sa tacy co w to uwierza na takich to ja mowie idioci :p |
a jak tam nie wiem
kiedy ostatnio padłem na rooku to nie pamietam ale kiedyś dla zabawy wchodziłem przez ogien zostalo mi 1 hp i mnie dobily beary jakis 4 lvl wtedy mialem buhehehe stracilem katane i 700 gp
Name : Bauton 18 lvl skillss 19/22 17 distans |
mój głupi dead
Już nei byłem początkujący :) ale się udało hehe..
Jeszcze nie miałem stałki tylko modem, a że rachunek w danym miesiącu był spory to zalogowałem się przez komórkę (połączenie przez Irde z kompem, gprs) ehh opuznienia w wykkonywaniu polecen przez takie połączenie są około sekundowe, jak jest dużo ludzi to sie zamula jeszcze bardziej :D Na roku to nie problem bo słabe potworki, ale kumpel mie namówil na rotwormy pod trzema grobami, ja miałem blokować bo mam cooper shield. Jak wszedłem na górę to miałem tylko pokaz slajdów. 1 klatka ciemno, 2klatka 80% życia , 2 klatka 50% życia, przed 3 klatką klikam na dziure żeby wycofać się, nadchodzi 3 klatka : kumpel mówi 'wycofaj się'. 4 klatka napis, że padłem B) coopersheld wylecial ale nic ine straciłem bo kumpel przyniósł mi rzeczy :D tylko exp poszedł ale to nei jes coś ważnego. Mogłem przewidzieć, że tak to sie skończy. No ale ja zawsze szukam wrażeń :p |
Moj najglopszy dead na rooku ... myslalem ze w 5 lvl zrobie mino hell solo ;) ! Stracilem troche kaski i chain armor xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dzisiaj mnie spotkało dokładnie to samo!! tyle ze straciłem 200001k =p |
:)
Moj najglupszy blad jaki popelnilam zdazyl sie kiedy bylam zupelnym nobkiem i nie kumalam za bardzo tej gry, bylam sobie kiedys na szkieletach i niestety zostalo mi czerwone hp. Podchodzi do mnie koles i mowi ze mi pomoze bo ma taki napoj ze jak sie napije to zycia dodaje. Powiedzial e zaraz mi przyniesie. I rzeczywiscie przyniosl a kiedy sie napilam wydalam dzwiek tyou "aargh.." i kiedy zaczelo mi ubywac zycia po 10, 9 dowiedzialam sie ze to trucizna ;/
|
Cytuj:
A jesli chodzi o deady to to jestem przy tej drabinie na carlin sword quest i schodze na dol zeby potworki odciagnac. patrze cialo a w nim... 1k!!!!!! Ale taki glupi bylem ze jak wlazlem na gore znowu zszedlem :/ zgadnijcie co stracilem -.- |
moj najgłupszy ded to chyba na premii był. Miałem 1lvl i polazłem na Rapier Quest :D no to ja wchodze do kanalów i zaczyna mnie 9 ratów gonic ja do dziury a tam tez z 9 rató albo wiencej ja se tam tak biegam i mam juz yellow hp biore rapiera i spadam uciekam przed next 9 ratow a tu mi dwuch 7 lvl blokuje mnie i ded :/ straciłem rapier i bag z jabkiem :D( głupszych dedów chyba niemiałem).
|
hopam
ej hopam on tam nie ma napisane ze ma 43 level tylko 12 i 9 level a nadodatek druid i knight a nie sorc
ty masz jakies przewidzenia czy ja jestem slepy???????? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
hey deyon na 2 stronie on jest
jak wejdziesz w electric field to raz ci 30 zabiera a potem juz nic |
ja tez mialem glupi dead na rooku.. mianowicie.jak szedlem z qmplami i z jakims noobem na katana quest spotkalismy 5 rotow..(wow) 2 zabilismy ale te ostatnie daly nam sie we znaki.. wiec zeszlisym w dziure gdzie jest skeleton... niektorzy ludzie zabrali katane ale ja nie bo juz zrobilem ;pjak juz chcielismy wyjsc widzimy rota przy wejsciu;p a niestety rota nie da sie przesunac wiec probojemy go bic..oczywiscie ja bloker mialem juz malo hp wiec jak wszyscy zeszli zostal noobek,ten noobek daje mi life fluid i schodzi na dol wiec chce go wyprobowac na siebie i... You Are Dead
|
ja tez mialem glupi dead na rooku.. mianowicie.jak szedlem z qmplami i z jakims noobem na katana quest spotkalismy 5 rotow..(wow) 2 zabilismy ale te ostatnie daly nam sie we znaki.. wiec zeszlisym w dziure gdzie jest skeleton... niektorzy ludzie zabrali katane ale ja nie bo juz zrobilem ;pjak juz chcielismy wyjsc widzimy rota przy wejsciu;p a niestety rota nie da sie przesunac wiec probojemy go bic..oczywiscie ja bloker mialem juz malo hp wiec jak wszyscy zeszli zostal noobek,ten noobek daje mi life fluid i schodzi na dol wiec chce go wyprobowac na siebie i...15,14,13,12,10 i You Are Dead
|
Oryginalnie napisane przez Darek vader
wiec szedlem se z mino hunt moim rookslarem(nie wiem jak sie to pisze ) szczesliwy ze mam advenca na 60 lvl kupilem se bp oh uch na rooku i poszedlem solowac demony razem z moim kolega palkiem na 9999999999 lvl i gm i kiedy demon mnie probowal zabic ( nie nawalal mnie tylko po 0 hp byly hity ) podszedl do mie dear i byl napis: You lose 89999999999999 hp in due by a dear you are dead. stracilem: gold helma, dragon legsy, soft bootsy, blesed shield, thunder hummera, e plate, 200000k w kasie, 9999 bp of uch, 999999999 bp of sd ty no ale beka a ja szedlem sobie brzegiem zeki i nagle podszedl do mnie jkis 100 level i mnie popchnol ja polecialem i spadlem na skurke od banana i na niej się pośliznołem i wpadłem do wody caly eq mi sie utopul i 2000000000000000000000000ki pisalo ma dokladnie tak : wlasnie dedles wbij sie jeszcze raz no to sie wbilem i nie stracilem zadnych skilli anie mojego 5000 levelu tylko wenda mi zostalo to poszedlem w tamto miejsce i je wylowilem ale mialem farta bo jeszcze wylowielm wszystkie bronie z tibi hehe a to sie dzialo naprawde i na rooku :baby: |
Ja To Fajnego Deada Mialem Troche Podobnego Do Tego Kolegi KtÓry Ma 20 Lvl Na Rock...
JA TO FAJNEGO DEADA MIALEM TROCHE PODOBNEGO DO TEGO KOLEGI KTÓRY MA 20 LVL NA ROCK...
TO BYLO TAK (TO BYLO NA ROCKU BO JA TYLKO MIALEM WOGULE JEDNEGO DEDA TA POSTACIA) BYLEM NA ROTACH , TATA MNIE WOLA I WYCHODZE Z NICH KIEDY JUZ PRZYSZEDLEM TO JUZ MIALEM DEDA (MUSIELI GO ROPNAC :( ) BARDZO TO MIE ZDENERWOWALO ZE MIALEM IM DAC BANA (STRACILEM TAK: STUDDED LEGSY,BP,CHAIN ARMOR HMM... NO I TO WSZYSTKO) I TO BYUL MUJ ZALOSNY DED Ehh... ;( |
Cytuj:
2.Jak to mozliwe ze wszystko straciles???Miales wszystko w bagu?? 3.Wylaczaj Caps Locka... Moj najglupzt ded byl wtedy,kiedy po raz pierwszy grajac w tibie,chcialem solowac na 2 lev 3 minosy... |
Ja moją 1 postacią poszlam na pająki (te niedaleko wasp tower). Miałam wtedy 6 level. Schodze do dziury, tam 4 zwykłe pająki i 2 poisony. Jakoś sobie z nimi poradziłam. Schodzę niżej, a tam 7 poisonów. Szybko się ropuję, ale potem myśle "Hmm... mam 6 lev, katane, cooper shielda to czego mam sie bać. Pójde w róg i jak po 3 będą mnie tłukli to malo co mi zrobią". No więc zeszlam w dziurę, ale nim doszlam w róg to mialam już 45 hp -.- Chcialam sie wrócic, ale pająki zastawaly rope place. Wlączylam full def, ale trucizna mnie dobiła. Straciłam 1 k, wędke, viking helmeta, katanę i carlin sworda;(.
|
Heh, ja kiedyś szedłem sobie na szkielety, zabiłem 2, 3 zjechał mnie do red hp (berserka jakiekoś dostał chyba, walił 2 razy mocniej niż tamte :(). Potem uk.ąsił mnie poison spider i zaliczyłem deda na środku często uczęszczanego korytaża. Jak się zalogowałem, to okazało się, że złamanego gp nie zostawili ;( (a było tam 150 gp, mace na sell, hatchet i 5 torchów)
|
KURDE WŁAŚNIE DOSTAŁEM KICKA + IP BLOCKA PODCZAS BICIA MINOSA X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( zaraz ded będzie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Ja mialem deda jek wracałem z Orc Tower... 4 HP
Wasp ma Red HP i nagle poisoned.... Nie było to zbyt miłe przeżycie -.- |
No to w tym mnie nie pobijecie. :D Powinienem dotać pustego baga od Cipów w nagrodę za Najgłupszą Śmierć Roku. Otóż w wąskim korytarzu (to było na Rooku) oblazły mnie z dwóch stron 2 raty. Byłem na 2 lvl, miałem rapier, a raty mnie zabiły. ;(
|
dEDY na T!b!
:cup: lolix!!! :cup: tak jak ja to chyba nikt jeszcze nie Dedną... Bawiłem się ze spiderami i zabiła mnie trucizna 8o 8o 8o
|
Najgłupszy ded to chyba miala ta osoba z ktorej w mino hell wyciągnołem 900gp i life fluida <lol>
musialem wyzucic carlin sworda ktrorego mialem w plecaku ale 900gp piechotą nie chodzi heheh |
Ja kiedyś na rooku wypilem trucizne ;] i sie to niezbyt dobrze skonczylo...
|
moj qmpel wypil posiona i stracil studed armor
|
a ja laga dostalem na questcie z carlin swordem a byl full resp chcialem sobie zobaczyc ile minosow jest no i LAG=dead
|
nie ma to jak ded alkocholika;]
no więc...ja opisze swojego deada w venore;]...no wiec stalam sobie pod dp na winie z kumpela;] zaczelam ja dla jaj bic ....i nagle po tym calym barze zaczelo mnie ganiac stado ludzi na 35 lvl ...ja usilowalam uciekac po pijaku zataczajac sie...akcja konkret byla....nikt chyba nie umarl pod dp na winie :)
|
Mój 3 char dal deada na 6 lev na wężu. Dostał poisona i na 20 hp i dal deada. Straciłem łuk.....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja jak bylem super newbie i sie uczylemn dopiero grac z 2 lata temu to kolega najpierw mi pokazal gdzie raty ( zrobil se specjanie postac) a pozniej sie wylogowal i polazlem do treining room i znalazlem wolfa a co sie stalo to wiecie... to byl mojm 1 i ostatni ded na rooku
|
Ja byłem na 1 lvl na ratach i łaziłem po podziemiach. a tu 3 cave raty jeden za drógim (juz w tedy nie mialem full hp) no i wale pierwszego - ma red i ucieka, wale 2 to samo. i ja mam juz red i wtedy 3 cave rat. Wale go i uciekam (wcześniej mnie zablokowaly i nie mogłem uciec jescze sie pare zwykłych ratów szwendalo) juz prawie jestem przy drabinie a tu jakaś baba blokuje korytaż i odpycha mnie od wyjścia- straciłem 14 GP :p. to był mój jedyny ded (do tej poty) nie licząc 5 PK na Infernie na 8 lvlu
|
Cytuj:
|
ja dedłem raz jak byłem na rooku, poszedłem do mino hell, zrobić questa i jest z 5 mino, ale je odciągneliśmy od zejścia, i tam przy stoliku się skrzyniami i krzesłami zablokowaliśmy, było kilka trupów i wziąłem 1,5 k i 3 carlin swordy, potem zobaczyłem jak jakiś koleś idzie na dół i go minoski załatwiły, ja tam bięgne po rzeczy jego, i nagle jakiś n00bek zchodzi i blokuje zejście i pojawia się przykry, biały napis. straciłem Mace, cooper shield, wędke, present, 400 gp i wszystko co wziąłem z trupów. Teraz mam tylko Brass shield i studded club
|
Dwarfy
:( Na meinie mialem se 7 lev. bo przed chwila dedlem se przez n00ba jak chodzilem po miescie w thais... no ale z 7 lev. pojawil sie moj kumpel i chcial mnie eskortowac do AB bo tam ma wszystko w depo(12lev). I na dwarfach on wszedl 1 i mowil zebym biegl na druga strone ale ja chcialem se walczyc bo myslalem ze ich pokonamy... w koncu sie wkurzyl i sam przeszedl. ja za nim biegne... on zszedl... no i kusze na mnie! i jak bylem przy zejsciu... "You are Dead"
|
Mi...
MI sie naszczescie niezdazylo dednac ale widzialem kolesia co afkowal i na 29lvl ***nol go szczur ;d zalmka (a ze ja akurat tma stalem to wziolem loot) ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |