![]() |
Również przyłączę się do gratulacji a więc... gratuluję całej trójce oraz życzę jak najszybszego awansu. :)
|
Po wesołym i tanecznym weselu wkońcu jestem w domu i mogę jedynie podziękować adminom i moderatorom za pozytywne rozpatrzenie mojego podania, mam nadzieję, że ze swoich obowiązków będę się w miare możliwości wywiązywał :)
Dzięki wszystkim za gratulacje :) |
Gratulacje wszystkim, nowo wybranym moderatorom :)! Specjalnie brawa dla Palar'a.
|
lol ? jak to dziecko imieniem Wieszok mógł zostać moderatorem,ojj :/
reszta oczywiście ok,nowe funkje to + :) |
Jako, że moj poprzedni post wsiąkł w innym temacie (zapewne skasowanym) to napisze jeszcze raz.
Gratulacje chłopaki, powodzenia w moderowaniu forum, nie dajcie sie i żeby wam Pepsi/piwa nie zabrakło :) HF i niech Hardstyle bedzie z wami xD! Pozdro Grue ;* |
Cytuj:
|
Chyba oznaka zazdrości.
|
No wkoncu jacys nowi moderatorzy, pierw najlepiej zajmijcie sie tematem Luminera w zdjeciach! Bo jest masakra.
|
Gratuluję... Ale troszeczkę się jeszcze rozpiszę.
Ehh... Sądzę że ta trójka nie wyrobi się w dziale multimedia, gdzie jedno forum to spam postów pokroju "nieźle, jedziesz dalej! 10/10 piękne fotki!!!", a drugie to znów miejsce keyloggerciuff :* ... Zostają jeszcze fake'i, które oczywiście będą olewane, bo tamte fora są bardziej "zue"... No, ale zobaczymy jak to będzie... Później... |
wyniki miały być zaskakujące, a takie nie są ; ). Tą trójkę obstawiała połowa kandydatów, zresztą nic dziwnego, w końcu się na to stanowisko nadają. Kongratulejszyn ^_^.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybrani to jak dla mnie bardzo zasłużeni "dawni userzy". Są jednymi z tych, których szanuje na forum, a i z niektórymi miałem większy kontakt, niż tylko czytanie postów (zwłaszcza Palarkowi fajnie wsiadają bańki w CSie :baby:). Jedynie Tompiora znam wyłącznie z jego całkiem niezłej postawy na forum. To chyba tyle, nie ma co się rozwodzić, pokładam nadzieję, w Was - nowych. Moderatorzy nie dali ciała i wybrali na prawdę dobre osoby na te stanowiska, mam też nadzieję, że one WYSTARCZĄ ;) P.S Slythia, mam nadzieję, ze będziesz kontynuować swoją pracowitość w supporcie, którą zaczęłaś po dwóch latach, na wieść o wyborach :x Tibia pl na tym zyskuje! (no nie mogłem sie powszczymać ;<) Druga część niusa - zmiany. Część widziałem - część to dla mnie nowość - a to dobrze świadczy, że tam u góry nie próżnują! Na pewno to pozytywne info, zobaczymy jak to się rozwinie, oby na dobre :) @down s - oj mam, mam! g- tobie już powiedziałem ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przepraszam za offtopa. Btw, jakim cudem dwa lata, skoro rok to ja na forum jestem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak widać masz rację:) i można to na głos powiedzieć, liczył kiedyś na modka do dziś go nie dostał- między innymi za takie swoje akcje. Ryba przestań obrażać innych a tym bardziej prowokować do kłótni. |
Cytuj:
Zastanawiające macie informacje, zaiste. @down Ten człowiek ma racje. Ale skończmy tą dyskusje, to do niczego nie prowadzi ; p (poklikajcie se na blogach, czy coś, tam można sobie pisać chyba na takie tematy) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znaczy... Mógł startować
|
Cytuj:
przestańcie już spamować odnośnie Ryby bo ten temat nie jest od tego! |
A ja kandydowałem i dzięki wielkiej miłości Droma się nie dostałem.
Na następne wybory, zgodnie z eerionowym rytuałem też złożę kandydaturę Live is funny, don't waste time on sad things PS - A Dromie zgodnie z dromowym rytuałem mnie obleje. Yay ^^ Edit: @Vasuadin: For Fun. Już w komentarzach do zgłoszeń o tym pisałem. Jestem realistą, wiem, że się nie dostanę. Więc po prostu czerpię przyjemność z takich pierdółek. No i... Wyborów na moda dawno nie było. Od razu poczułem isę kilka lat młodszy Bo... Czemu Dobo jesteś taka menda? ;) y ^^ |
Aj Miśq Miśq, więc po co startujesz?
@down Taaa, już warna od niego złapałem. =D |
Tompior juz dziala i bardzo dobrze!
Gratuluje nowym moderatorom! Mam nadzieje ze ten zapal do pracy nie zniknie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Każdy kto zostanie modem będzie podjarany może nawet kilka miesięcy, ale wiecie jak to później bywa zwłaszcza robiąc porządek za free.
http://img339.imageshack.us/img339/2...chajmm5wn9.gif |
@up
OWN3D @top Wracając do tematu, cieszę sie z nowych modków, a z Tamponem*, sry Tompiorem idzie się nawet dogadać, co więcej, mam już jednego warna od niego. =D *-No offence, poprostu twój nick dobrze napiszę, jeśli najpierw pomyślę jak się pisze tampon. =-D |
Etoric dzielny szeryf chyba odejdzie na emeryturę bo nowi sierżanci robią czystkę z bandytami keylogerarzami :/
|
Cytuj:
@topic A mam pytanie: Czy "szanowna komisja" brała pod uwagę, że mimo to, że (kotfa, ile tych "że"?) nowi moderatorzy dobrze działają, to w Zdjęciach i Wydarzeniach ze Światów dalej jest syf, bo "rąk" do pracy jest za mało? @down A po 2 nie wytrzymają ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a starzy modkowie dalej się opierniczają
@Down: W sumie racja, ale ja bym sobie z chęcią pobył chociaż przez tydzień modkiem |
Znaleźli nowych murzynów, dziwisz im się?
@down A jaki miałbym mieć w tym interes? Poza tym, ja byłem pewny, że moda nie dostanę, wiek robi swoje. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Im ich więcej tym mniej plejt setów wpadnie w łapska podjaranych pro evul hakierów.
|
Moim zdaniem ci nowi moderatorzy są za bardzo nadgorliwi. Karają za byle co, usuwają posty. Chcą się przypodobać Adminom i pokazać swoją wyższość nad przeciętnym użytkownikiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |