Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi moderatorzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185456)

Terrin 20-07-2008 21:35

Również przyłączę się do gratulacji a więc... gratuluję całej trójce oraz życzę jak najszybszego awansu. :)

Palar 20-07-2008 23:23

Po wesołym i tanecznym weselu wkońcu jestem w domu i mogę jedynie podziękować adminom i moderatorom za pozytywne rozpatrzenie mojego podania, mam nadzieję, że ze swoich obowiązków będę się w miare możliwości wywiązywał :)

Dzięki wszystkim za gratulacje :)

Makuki 20-07-2008 23:26

Gratulacje wszystkim, nowo wybranym moderatorom :)! Specjalnie brawa dla Palar'a.

Pipcio 20-07-2008 23:28

lol ? jak to dziecko imieniem Wieszok mógł zostać moderatorem,ojj :/
reszta oczywiście ok,nowe funkje to + :)

Grue 21-07-2008 00:36

Jako, że moj poprzedni post wsiąkł w innym temacie (zapewne skasowanym) to napisze jeszcze raz.

Gratulacje chłopaki, powodzenia w moderowaniu forum, nie dajcie sie i żeby wam Pepsi/piwa nie zabrakło :) HF i niech Hardstyle bedzie z wami xD!

Pozdro
Grue ;*

Nari 21-07-2008 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pipcio (Post 2190634)

To miał być sarkazm?

Vasudanin 21-07-2008 01:05

Chyba oznaka zazdrości.

MlodyPL 21-07-2008 04:03

No wkoncu jacys nowi moderatorzy, pierw najlepiej zajmijcie sie tematem Luminera w zdjeciach! Bo jest masakra.

X-Zero 21-07-2008 07:16

Gratuluję... Ale troszeczkę się jeszcze rozpiszę.

Ehh... Sądzę że ta trójka nie wyrobi się w dziale multimedia, gdzie jedno forum to spam postów pokroju "nieźle, jedziesz dalej! 10/10 piękne fotki!!!", a drugie to znów miejsce keyloggerciuff :* ... Zostają jeszcze fake'i, które oczywiście będą olewane, bo tamte fora są bardziej "zue"... No, ale zobaczymy jak to będzie... Później...

neopostman 21-07-2008 10:47

wyniki miały być zaskakujące, a takie nie są ; ). Tą trójkę obstawiała połowa kandydatów, zresztą nic dziwnego, w końcu się na to stanowisko nadają. Kongratulejszyn ^_^.

Nebula_Player 21-07-2008 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2191010)
wyniki miały być zaskakujące, a takie nie są ; ). Tą trójkę obstawiała połowa kandydatów, zresztą nic dziwnego, w końcu się na to stanowisko nadają. Kongratulejszyn ^_^.

Wieszok i Tompior tak ale mpalara pierwszy raz widze ;o

Rybzor 21-07-2008 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Co do pozytywnych aspektów, od siebie mogę tylko dodać, że mam nadzieje, że wybory pomogą na dłużej, że nie będzie to jakieś prowizoryczne wyjście i jakieś zmiany prócz dodania kilku niebieskich zajdą. Pozytywny jest fakt, iż wśród masy nędznych podań znaleźć można osoby które na prawdę zasługują na tą posadę i mają duże szanse się sprawdzić, dla mnie są to m in; Neopostman (chodź jest wrednym nubem i nie potrafi tłumaczyć niusów ), Kshaq (za całokształt), mPalar (j/w), Tompior i może jeszcze parę osób które posiadają jakąś skazę. W każdym razie moderatorzy mają taki wybór, który powinien pozwolić im na wybranie właściwych do tego stanowiska osób.

Innymi słowy, wyniki - jak dla mnie bardzo zadowalające ;)

Wybrani to jak dla mnie bardzo zasłużeni "dawni userzy". Są jednymi z tych, których szanuje na forum, a i z niektórymi miałem większy kontakt, niż tylko czytanie postów (zwłaszcza Palarkowi fajnie wsiadają bańki w CSie :baby:). Jedynie Tompiora znam wyłącznie z jego całkiem niezłej postawy na forum.

To chyba tyle, nie ma co się rozwodzić, pokładam nadzieję, w Was - nowych. Moderatorzy nie dali ciała i wybrali na prawdę dobre osoby na te stanowiska, mam też nadzieję, że one WYSTARCZĄ ;)

P.S Slythia, mam nadzieję, ze będziesz kontynuować swoją pracowitość w supporcie, którą zaczęłaś po dwóch latach, na wieść o wyborach :x Tibia pl na tym zyskuje!

(no nie mogłem sie powszczymać ;<)

Druga część niusa - zmiany. Część widziałem - część to dla mnie nowość - a to dobrze świadczy, że tam u góry nie próżnują! Na pewno to pozytywne info, zobaczymy jak to się rozwinie, oby na dobre :)

@down
s - oj mam, mam!
g- tobie już powiedziałem ;)

Avallach 21-07-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pipcio (Post 2190634)

Samo twoje miejsce zamieszkania sie zle kojarzy, wiec po co dogadujesz innym?

Slythia 21-07-2008 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2191889)
P.S Slythia, mam nadzieję, ze będziesz kontynuować swoją pracowitość w supporcie, którą zaczęłaś po dwóch latach, na wieść o wyborach :x Tibia pl na tym zyskuje!

(no nie mogłem sie powszczymać ;<)

Jeśli masz coś do mnie to zachowaj się chociaż raz jak dojrzały i inteligentny człowiek i mi to napisz wprost, nie musisz krytykować mnie tam, gdzie tylko się da, nie mając nawet żadnych podstaw.

Przepraszam za offtopa.

Btw, jakim cudem dwa lata, skoro rok to ja na forum jestem?

Gonzo 21-07-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2191968)
Jeśli masz coś do mnie to zachowaj się chociaż raz jak dojrzały i inteligentny człowiek i mi to napisz wprost, nie musisz krytykować mnie tam, gdzie tylko się da, nie mając nawet żadnych podstaw.

Przepraszam za offtopa.

Rybie żal dupę ściska z pewnego powodu, myślę, że wszyscy wiedzą czemu, więc się nie przejmuj. ;)

Emok 21-07-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2192113)
Rybie żal dupę ściska z pewnego powodu, myślę, że wszyscy wiedzą czemu, więc się nie przejmuj. ;)

Dokładnie. ;>

Atimcia 21-07-2008 22:24

Cytuj:

jak widać masz rację:) i można to na głos powiedzieć, liczył kiedyś na modka do dziś go nie dostał- między innymi za takie swoje akcje.
Ryba przestań obrażać innych a tym bardziej prowokować do kłótni.

Rybzor 21-07-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atimcia (Post 2192144)
jak widać masz rację:) i można to na głos powiedzieć, liczył kiedyś na modka do dziś go nie dostał- między innymi za takie swoje akcje.
Ryba przestań obrażać innych a tym bardziej prowokować do kłótni.

Dobrze, już nie będę!

Zastanawiające macie informacje, zaiste.

@down
Ten człowiek ma racje. Ale skończmy tą dyskusje, to do niczego nie prowadzi ; p (poklikajcie se na blogach, czy coś, tam można sobie pisać chyba na takie tematy)

GargoinX 21-07-2008 22:30

Cytuj:

Z tego co pamiętam to Ryba nie kandydował do tych wyborów. Nie żebym trzymał jego stronę, bo po części macie rację, ale nie dokońca.

Snagoth 21-07-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargoin_rtn (Post 2192156)
Z tego co pamiętam to Ryba nie kandydował do tych wyborów. Nie żebym trzymał jego stronę, bo po części macie rację, ale nie dokońca.

Nie kandydowal bo wiedzial ze to nie ma sensu.

Vasudanin 21-07-2008 22:46

Znaczy... Mógł startować

Atimcia 21-07-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 2192179)
Nie kandydowal bo wiedzial ze to nie ma sensu.

przestańcie już spamować odnośnie Ryby bo ten temat nie jest od tego!

eerion 21-07-2008 22:51

A ja kandydowałem i dzięki wielkiej miłości Droma się nie dostałem.
Na następne wybory, zgodnie z eerionowym rytuałem też złożę kandydaturę
Live is funny, don't waste time on sad things

PS - A Dromie zgodnie z dromowym rytuałem mnie obleje. Yay ^^

Edit:
@Vasuadin:
For Fun.
Już w komentarzach do zgłoszeń o tym pisałem.
Jestem realistą, wiem, że się nie dostanę.
Więc po prostu czerpię przyjemność z takich pierdółek.
No i... Wyborów na moda dawno nie było. Od razu poczułem isę kilka lat młodszy
Bo... Czemu Dobo jesteś taka menda? ;)

y ^^

Vasudanin 21-07-2008 22:53

Aj Miśq Miśq, więc po co startujesz?
@down
Taaa, już warna od niego złapałem. =D

Scartex 22-07-2008 01:01

Tompior juz dziala i bardzo dobrze!

Gratuluje nowym moderatorom!
Mam nadzieje ze ten zapal do pracy nie zniknie

Gonzo 22-07-2008 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atimcia (Post 2192188)
przestańcie już spamować odnośnie Ryby bo ten temat nie jest od tego!

Droga Atimciu, sam się pcha pod młot w pewnym sensie ubliżając Slythii, którą osobiście szanuję za jej pomoc każdemu na forum, no i dwa BARDZO nie lubię, kiedy ktoś ma nieuzasadnione pretensje do kobiet (osobiście od roku widzę, że Slythia jest bardzo aktywna - szczególnie w pomaganiu newbie).

Emok 22-07-2008 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2192411)
Droga Atimciu, sam się pcha pod młot w pewnym sensie ubliżając Slythii, którą osobiście szanuję za jej pomoc każdemu na forum, no i dwa BARDZO nie lubię, kiedy ktoś ma nieuzasadnione pretensje do kobiet (osobiście od roku widzę, że Slythia jest bardzo aktywna - szczególnie w pomaganiu newbie).

Tak, ale otrzymać warna za spam, przy poście napisanym w dobrej intencji jest bolesne.

Gonzo 22-07-2008 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 2192418)
Tak, ale otrzymać warna za spam, przy poście napisanym w dobrej intencji jest bolesne.

Być może, ale nie odeszliśmy od określonego tematu rozmowy - po prostu sam temat tak się rozwinął (lub ewoluował, jak kto woli)... :)

Pokromca_dragonuw 22-07-2008 01:52

Każdy kto zostanie modem będzie podjarany może nawet kilka miesięcy, ale wiecie jak to później bywa zwłaszcza robiąc porządek za free.

http://img339.imageshack.us/img339/2...chajmm5wn9.gif

Vasudanin 22-07-2008 01:58

@up
OWN3D
@top
Wracając do tematu, cieszę sie z nowych modków, a z Tamponem*, sry Tompiorem idzie się nawet dogadać, co więcej, mam już jednego warna od niego. =D
*-No offence, poprostu twój nick dobrze napiszę, jeśli najpierw pomyślę jak się pisze tampon. =-D

Pokromca_dragonuw 22-07-2008 02:06

Etoric dzielny szeryf chyba odejdzie na emeryturę bo nowi sierżanci robią czystkę z bandytami keylogerarzami :/

Wylansowany 22-07-2008 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2192453)
*-No offence, poprostu twój nick dobrze napiszę, jeśli najpierw pomyślę jak się pisze tampon. =-D

"Ty zdemoralizowany dzieciaku; won z forum!" :p

@topic
A mam pytanie: Czy "szanowna komisja" brała pod uwagę, że mimo to, że (kotfa, ile tych "że"?) nowi moderatorzy dobrze działają, to w Zdjęciach i Wydarzeniach ze Światów dalej jest syf, bo "rąk" do pracy jest za mało?

@down
A po 2 nie wytrzymają ;]

Dragon-Fly 22-07-2008 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2192674)
@topic
A mam pytanie: Czy "szanowna komisja" brała pod uwagę, że mimo to, że (kotfa, ile tych "że"?) nowi moderatorzy dobrze działają, to w Zdjęciach i Wydarzeniach ze Światów dalej jest syf, bo "rąk" do pracy jest za mało?

Spoko oko, daj im tydzień, niech się rozkręcą.

Rothes 22-07-2008 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2192674)
@topic

Te działy potrzebowałaby nadzoru 24/7, i to więcej niż jednej osoby, aby zapanował tam ład i porządek. Nic na to nie poradzisz, że większość tamtejszych użytkowników to dosłownie tibijska hołota.

Capality 22-07-2008 13:55

a starzy modkowie dalej się opierniczają

@Down:
W sumie racja, ale ja bym sobie z chęcią pobył chociaż przez tydzień modkiem

Vasudanin 22-07-2008 13:58

Znaleźli nowych murzynów, dziwisz im się?
@down
A jaki miałbym mieć w tym interes? Poza tym, ja byłem pewny, że moda nie dostanę, wiek robi swoje. ^^

Emcess 22-07-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2193071)
Znaleźli nowych murzynów, dziwisz im się?

probujesz byc fajny bo Cie nie wybrali?

ErAgOg 22-07-2008 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2193066)
a starzy modkowie dalej się opierniczają

@Down:
W sumie racja, ale ja bym sobie z chęcią pobył chociaż przez tydzień modkiem

Chyba każdy by chciał, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę ta 'robota' byłaby nudna. Właściwie to nawet na krótszą metę...

Duke Dran 22-07-2008 21:12

Im ich więcej tym mniej plejt setów wpadnie w łapska podjaranych pro evul hakierów.

Befsztyk 22-07-2008 22:42

Moim zdaniem ci nowi moderatorzy są za bardzo nadgorliwi. Karają za byle co, usuwają posty. Chcą się przypodobać Adminom i pokazać swoją wyższość nad przeciętnym użytkownikiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49.