![]() |
Cytuj:
Cytuj:
widzisz roznice? |
Cytuj:
Wiesz dlaczego tak mowisz ? Dlatego ze jest to twoja obecna profesja a tak jak wspomnial kolega wyzej "za darmo" to najtem na rotach oraz goblinach moze sobie po expic |
Jak wam do h*ja nie podoba kina to na h*j nim gracie >.<X(:baby:
|
w ogóle, po co taki temat... knajtowie narzekają, że jacy to oni biedni a w innych tematach aż roi sie od rad "bierz najta, bo lepszy od paladina" i na odwrót... zal dupe ściska...
|
"knight moze pomarzyc o takiej sredniej na podobnym skilu (80 dist ~ 75 melee skill)"
A gdzie ja powiedziałem że mam taką średnią na 80 skillu? Na 80 mam mniejszą... "za darmo to moze sobie "leciec" na rotach" Za darmo = nie płaci za hity jakbyś nie zrozumiał "kto ci kaze skilowac? mozna sie bez tego obyc, i tak z samego expa zrobisz normalny dist" Super, będę miał 80 skill na 100lvlu, w dodatku żeby wbić ten lvl będę musiał siedzieć 150% tego czasu który spędziłem na skilowaniu i wbicu tego poziomu wyskilowanym charem. "Wiesz dlaczego tak mowisz ? Dlatego ze jest to twoja obecna profesja a tak jak wspomnial kolega wyzej "za darmo" to najtem na rotach oraz goblinach moze sobie po expic" Twój koment mnie zabił, wybacz ale idę do sąsiedniego pokoju się pośmiac (przepraszam za take cytowanie ale mam problemy z przeglądarką i piszę w notatniku i nie chce mi się quotować) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dlatego Rp to profesja,,,, 80 lvl jaki wyglada pgie ? Ass , waste niech bedzie te 150 ass/h <- z taki waste to knajt expi normalnie i bez pgie ,wiec przestan mowic ze palek ma dobrze bo prawda boli |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
wbicie srednich skillow - 400-500 godzin treningu, spedzenie tego na byle jakich rotach owocuje wbiciem przynajmniej 1/3 skilla ktory by sie przez ten czas wytrenowalo i do tego paru milionow expa. Spedzenie tego na zolwiach daje ci w tym czasie kilkadziesiat leveli zamiast wariantu "0 expa i same skille". Cytuj:
|
Cytuj:
Wbilem knightem 95 lvl i jakoś dobrze mi się nim grało a oprócz tego zarobiłem przy tym w chuj kasy. |
Cytuj:
i wiecej mi niepierdol ze za hity nie place jesli niewiesz to sie poprostu nieudzielaj |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Nie mówię o skilowaniu do 90/90 ale na przykład 75/75 co nie pochłania aż tyle czasu i jeśli to robimy na niskim poziomie to nie stracimy za wiele expa, a w dodatku będziemy mieli większą przyjemność z grania i będziemy mogli bić nieco lepsze potworki a co za tym idzie szybciej expimy... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
napisalem ZALOZMY
|
Knight ma w sroc kasy (expo na slabych potworach/hunty hydr z sio)
a pall nie jest taki dobry ;:evul: |
Cytuj:
|
@up
no to faktycznie lipa trzeba go pogorszyc;] |
Cytuj:
|
@up
jaki knight lubi masakryczne waste? poza tym nieda rady 4 hyder myslisz ze tak latwo leczyc sie, manasowac i jednoczesnie walic z e grana exhaused plx? idz knightem i wes te 4 hydry co sie lecza czasem jak szalone -.- |
Cytuj:
Czasami schodzi mi ok 8-12mp zanim ubije hydre w tym czasie moj kumpel palek na nizszym lvl wbija z assstarkami i spokojnie sobie expiac z profitem o ktorym ja moge pomazyc, jesli tak mowicie ze knight jest dobry bo ma duzo kasy, na chuj mi kasa jak ja od zarania dziejow bije jedno i to samo , potwtwory po 255exp max, drag mi sie nadal nie oplaca, wyjdzie mi z 2-3k na plus a bd na spawn czekal 4-6h dotego jesli caly czas mialbym jechac exura/exana zamiast leczenia, bo sio sie nikomu nie chce to bym zbankrutowal |
Cytuj:
ZWYKLYexp ( tylko sie leczysz) I jezeli uwazasz ze Ek jest najbogatsza profesja... to podaj jakis konkret, tylko rzeczy ktore sa legalne bez bocenia ,na zowliach ,maplach ,helheim ,lizardach Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tylko idiota gra najtem z botem i jaka kolwiek inna prof.
|
Cytuj:
|
na chuja w to grasz jesli uzywasz bota co?
1. jest to nielegalne 2. nie chce ci sie grac? nie graj, chyba ze masz juz tak psychike pojezdzona ze nie mozesz wytryzmac bez exp w gore |
Jak zrobiles swojego smiesznego eka bez bota to Gz rl life ;S
Ja boce ponieważ im większy lvl tym lepszy char do pvp / lepsze potworki moge bić no i zawsze przy można coś zarobić. |
ten smieszny ek jest robiony od 2003r. i nikt mi kurwa nie kazal wbijac 100lvl jak najszybciej, mam ochote to gram, nie mam to nie gram, proste, a jak bys gral na moim serwie to bys juz ze 3-4 razy spal za bota
|
co sie martwisz, niech sie ciesza wyboconym EK z 150 levelem, przy ktorym na dzien dzisiejszy paluja sie co najwyzej dzieci z piaskownicy.
Zreszta nikt jak na razie nie odpowiedzial na argument, ze zamiast wogole sie logowac lepiej pojsc do roboty i gotowego chara na allegro kupic za grosze, zeby lepiej sie sprawowal w "pvp i biciu lepszych stworkow". |
Wiesz w pracy trzeba cokolwiek robić, wkładać wysiłek, posiadać troszkę umiejętności oraz oczywiście chęci. Robota to nie Piksele, nie ustawisz sobie tam bota i kasa nie będzie wpadała sama Tobie do kieszeni, gdy Ty będziesz tymczasem myślał o zupełnie czymś innym.
@ down Jeżeli uważasz, że grając w tą grę tracisz czas w pikselowym świecie to odpowiedź sama sie nasuwa - daj sobie z nią spokój. Nie będziesz przeszkadzał innym dla których jest to w pewnym stopniu rozrywka oraz możliwość oderwania się od rzeczywistości. Piszę to z perspektywy gracza, który loguję się rzadko i dla którego Tibia jest tylko grą w którą od czasu do czasu można pograć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak btw.mam wybotowanego ED nie eka :\ |
@up
gz bota ^^ sam niepotrafisz rozwinac postaci? zreszta co to za przyjemnosc wybotowac sobie postac? chyba ze tibia jest jak real life i musisz miec to co inni badz szybko wbijac lvl bo ten i tamten tez wbili |
Cytuj:
|
Taki troche maly spamik sie zrobil :<
|
Cytuj:
@EM'K Ty! |
Cytuj:
EDICIK : a jeżeli wolisz za*******ac kołka po cave zaznaczajac kolejnego potworka i zbierając kolejnego gp a potem chwalic sie na forach ze umiesz sam postac rozwinac to jesteś naprawdę niepelnosprawny umysłowo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |