![]() |
Cytuj:
@down Raczej czegoś w stylu: Ńe znarz sięm.!!1 |
1)
Cytuj:
1.2) Wolisz 'Orcus The noobek fake', albo inne tego typu? 2) Cytuj:
2.2) Jeśli bardzo wam zależy, możecie założyć taką grupę. Własny fanklub doda mi +5 do multipliera Pro-watości na forum. 3) Ogłaszam wszem i wobec, że w Karpaczu otwarty został pierwszy Preclański kościół. http://img370.imageshack.us/img370/4...iprecelrb1.jpg (zdjęcie oryginalne z knajpy na rogu) |
Żadnych pierdół o drużynie pierdziela, my chcemy Precla!!!
A po drugim parcie spodziewałem się czegoś więcej. Inteligentnego humoru dla całej rodziny w stylu: -która godzina? -twój stary |
o jacie jurz jezd kosciul precla ahaauauhauhauhfusvb nbnvcjbdvnhjkl;qwertyuiop
|
Jak tak dalej będzie to niedługo powstanie Ku-Klux-Precelklan, będą palić wszystkie paluszki i talarki, które na drodze spotkają.
@edit Cytuj:
|
Kamyki i grzyb to ewidenta aluzja do Żwirka i Muchomorka!
Kiedy dasz następny odcinek? A co do obrazku z preclem na rogu to: Muahsahshasahhsasasa. |
Cytuj:
|
Swoich psiapsiułow, niedouczona samczyco ; o!
|
Czyżby Gelt nazwała mnie psiapsiułą Michossa? Pure Own3d
@down :confused: |
@up
Skoro się tak poczuwasz..: x |
To ja proponuje zakończyć spamik i dać next parta ^^
|
popieram...
Michoss weź sie do roboty i dawaj next part , bo się tu zanudzę na śmierć! |
Smoothas z ciebie.
Robie mniej-więcej 1nego parta na 2-3 dni, co za tym idzie, nie moge dawać codziennie nowego. |
Prezydent Kaczyński na wieść o Preclu II:
Spieprzaj Dziadu :P:P |
Drew Carey o wiadomości nadchodzącego Precla II:
"Oh my God! I can't believe!" : D By the way, rób Precelka i wrzucaj, a nei się leniwisz :< |
Precel 2 Będzie początkiem Końca!
Nastąpi Muskogedon i wszyscy zjedzą sobie nawzajem Muski, a Precel będzie się cieszył. Nawet Narrator straci Musk! Za to Precel będzie nadgryziony przez potężniejsze Stworzenia Kulinarno-podobne. P.S. Niektóre komenty powalają... :D |
Rany boskie...
Szybciej! Ja chcieć więcej! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Sry za offtop... @up Niewidac ze napisalem "sry za zbedny offtop"? Heh, ale niema to jak na**********e bezsensownych postow, no nie? |
Teraz precel będzie miał okruchy soli na się? Tego mi w nim brakło
|
Nie spamujcie, lepiej komccie. Chwalcie Precla pod niebiosa itp. Jak ktoś chce tu mu zrobię juzerbara ; [].
|
Ja cem! Ja cem! Precel rox :> z dopiskiem Precel Fan ;>
Czekam na next parta, w 2 parcie zamiast tylko jest tylo (ZMIENIĆ NARRATORA!) Z ub i next partem się pośpiesz P[_IX0r |
http://img364.imageshack.us/img364/6246/userbar1mi8.png
Parta dam po północy, o ile ktoś napisze jeszcze posta (żeby nie było doubla, ó!). |
Chcesz - masz oto twój post!
Czekamy. |
:d
Pre-cel Pre-cel!!! PREEEECEEEEL!:D
|
Ale muszę was ostrzec, robiąc ten odcinek miałem atak BezPointozy xd
|
Nie pisz już nic, bo my chcemy parta, ty nie chcesz doubla, a modki nie chcą spamu. Masz tylko dać ten odcinek ^^ [bez urazy ofc, nie chciałem być nie miły ;p].
@Edit: Aj... ty już go dałeś... skucha xd Chyba jestem umysłowo chory, bo parta nie rozumiem xd |
Znów aluzja z LotR'a? Oo xD
Szczerze to ja też nein rozumiem. |
heh humor jest przedni ale w najnowszym parcie brzydko wklejona ta dziura 8.5/10
|
michoss, zapomniales cytatu od sówki O RLY?
Cytuj:
|
Nowy precel nowe gówno i tyle?
Byłe jestem i umrę jako anty fan precla nić śmiesznego |
@up
SATANGHAAN!111 @michos Dodaj jeszcze ten cytat albo powiem że jesteś niedorozwinięty Cytuj:
Cytuj:
|
mordka lazer na wieść o preclu dwa
Przepraszam, kto? :D |
O ja pier***
Jeszcze mi tego czegoś brakowało. Kolejny dowód na to że te forum sie zeszmaciło |
@Nadrill
Ignoruj Oroga, szkoda na niego oczu. |
Zaprawdę nie mogę wyrazić swej niezmiernej radości z powodu kontunuacji Sagi Precel:p:p:p
Wen Łi ken si nekst part???/?? |
Cytuj:
|
Druga część jest na poziomie pierwszej
a to oznacza, że: brak takiego tematu > taki temat No, ale Michoss postanawia kontynuować tą swoją szmirę i niestety będziemy mieli okazję obserwować kolejną szmirę na tym i tak już umierającym (jeśli chodzi o poziom fake) forum |
nadrill - bardzo sławny murzyn pojawiający sie na twarzach innych ludzi i strzelający niebiesko podobnym stopem energetycznym który powalił by nawet wszystkie naby w tibi. Dziękuje.
michoss - kłamczysz. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |