![]() |
Cytuj:
signed _/ :) właśnie z powodu takich jak ty drogi psychopato na moim serwerze wszystko co PL hunted @down oczywsice report juz poszedl ale na forum :) |
Cytuj:
Najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj to tez są polaczki. Niestety. Przyganiał kocioł garnkowi. |
Lol, niektórzy chyba do końca nie zrozumieli o co w tej akcji chodzi ;/
|
Mnie też drażnią hasełka nupkuf typu "daj coś" itp... Najlepszym rozwiązaniem jest zignorowanie takich przykrych dzieci (moja lista ignorowanych graczy sporo przewyższa listę VIP'ów). Wszelkiego rodzaju akcje zapopiegawcze tej pladze na forum nic nie dadzą.
|
4x up
a potem płaczesz na forum że hack/ban @3x up dobra gdyniaczku wyjdz @up ignore to dobra opcja ale potem obraz polaka nie tylko w tibi ale w realnym swiecie jest jaki jest ;/ |
@Edit
Dobra ziomek się pomylił ;d |
Moim zdaniem jedynym wyjściem jest wprowadzenie przy zakładaniu konta krótkiego testu IQ oraz testu z znajomości praw Tibii (oczywiście po angielsku).
Wykluczyło by to 90% nobów, bo znają oni jedynie parę słów po "angielskiemu" : Hi, Yes, No, Bye, Buy, Sell, etc. |
10:48 Marcin dargon of ziomek [8]: TIBIA BENDZIE PUKI POLACY SOM!!!!!!!!!!!!!!!
10:51 Marcin dargon of ziomek [8]: MAZ COS DO POLAKUF MAZ COS DO MNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 (on to mówił na serio) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do akcji to ofc popieram chociaz sadze ze gowno da,ale jesli chociaz pare osob zastanowi sie zamiast przed depo bedzie wyc "pls fri itenz" to i tak bedzie sukces. Cytuj:
|
Jak mam wybierać między polaczkiem a botterem, to stwierdzam:
Cytuj:
|
Mam nadzieje, że coś osiągniemy =]
|
Cytuj:
PS. przypomnijcie sobie jak sami zaczynaliście grać w tibia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mwrox_789
No Comment... #Topic Akcje jak najbardziej popieram.Na Harmonii jest pełno taki osób które piszą "plxxx daj cos" Np: Stoje sobie w Venore pod Depo, nagle gość spamuje "dajcie cos" Ja sie go pytam czemu sam nie idzie zbierać na EQ, on na to: "nie chce mi się" Taki ludzi tylko "rzal" i "bul" |
Cytuj:
siedzialem cicho i zwiedzalem mape , napewno nie marnowalem kilku godzin w depo drąc się "frii itanz" bo wieksze prawdopodobienstwo ze nazbieram gp na dany item niz cos wyzebram co mi sie na nic nie przyda |
Ja też popieram tą akcję , ale nie dodam obrazka do podpisu ponieważ nie wiem jak się hostuje obrazki.
|
Nie musisz hostować :)
Wystarczy ze dasz na obrazek PPM i właściwości i skopiujesz link i dasz w [ img ] [ /img ] Te "[]" maja być bliżej :) |
Cytuj:
|
STOP POLMOZGOM !!! STOP SPAMMEROM !!! STOP AUTOROWI !!!
1 dziecko podniecilo sie ze robi usebary to cza zaszpanowac no nie ? 2 sam masz pewnie 13 lvl i plate set latasz po depo i plz daj cos 3 gowno tym osiagniesz 4 spam na forum 5 zal mi cie 6 Kthxbye |
co prawda nic tym nie osiągnie (tak myślę) ale liczą się chęci
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
po co ten post?? |
Hmm czytam i czytam wasze wypowiedzi i odpowiem na kilka z nich:
1) bez "daj cos!!111" Tibia traci klimat! Odp: Widać nie grasz w Tibię zbyt długo... 2) Staram się o zrobienie strony internetowej dla akcji;). 3) @up a może założyć lepiej forum o akcji? Można by tam dawać propozycje, zastrzeżenia itp. - Czekam na wasze propozycje i zamieszczam sondę. (będzie ona w temacie przez tydzień) |
ja tam wolałbym strone ale z możliwością dodawania komentarzy.
|
Cytuj:
|
a ja myslalem ze gelt to dziewczyna rofl
@ akcja nonsensowna... |
jesli z gory zalozymy ze akcja nie ma sensu to oczywscie jest "nonsensowna" tylko po co tak zakladac?
|
Dobrym początkiem akcji może być poradnik o zasadach pisowni, który pojawił się ostatnio w odpowiednim dziale:). To, jak niektórzy nie umieją pisać mnie czasem dobija.
Tekst, który zobaczyłem jakieś 2-3 dni temu: " Oglondasz olimpiade w Hinah? " 8o <---identyczny z tym umieszczonym na stronie z "cytatami z życia codziennego" (nie chcę reklamować :D ) |
Akcja jak najbardziej pomysłowa, ale niestety nie przejdzie bo zawsze znajdzie się paru idiotów, dzieci ;)
na pvp to jeszcze jakoś można, ale na non-pvp to odpada :p |
Co ty chcesz tym osiągnąć? Ludzie pierdolą i pierdolą o "polaczkach" ale tacy ludzie się znajdują w każdych nacjach i to w takim samym stopniu, wiec chill out ; < Myślisz, że jesteś taki pro bo swojego (rodaka) obrazisz? temat powinien być nazwana "Stop Noob'om" a nie polaczkom.
Pozdrawiam, Duda1992 |
@up
Celem moim nie jest obrażanie narodu.Ale niestety mnie do kładzie np kłócisz się z jakimś pajacem (nie wiem np o to że jest noobem i polaczkiem itd.) On się zaczyna drzeć że POLACY ROX itp. a potem: "choc pszetszepie ci skure" - I to mnie kładzie skoro tak bronią że sa honorowymi polakami to by chociaż Pisali poprawnie w j.polskim! i jakoś inne kraje nie są takie noob'skie tylko "polaczki" są takie nadgorliwe. (ostatnio właśnie o to poszło z polaczkiem mojemu koledze), Niestety tibia już straciła swój klimat! Przynajmniej na moim świecie POLACZKI SA WSZĘDZIE, to jest okropne wszędzie możesz się dogadać po polsku a jak zaczynasz miło w jakimś innym języku zaraz ci odwala taki text: PL??. Nie wiem może jestem staro modny i tęsknie do starej tibi albo to tibia schodzi na psy. PS: Co jest pierwszą rzeczą jaką robi dziecko które dopiero co dostało neta? Proste: ściąga Tibie!!! |
Cytuj:
Pozdrawiam, Duda1992 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. Ty masz może jakieś kompleksy na tym punkcie, zrobili Ci coś kiedyś Polacy?? I masz teraz koszmary, budzisz się w nocy, bo Ci się śniło jak stoisz w Dp w Carlin i piszesz do każdego "free item plx" a nikt nie chce nic dać??? |
@autor
Pisze sie "lepsze" nie "leprze" @top Mi tam to tak bardzo nie przeszkadza, polski język bardzo rozbudowany, dlatego te wyjątki, itp nie są konieczne, i trochę błędów może byc, ale podstawy mogli by ludzie niektórzy znac, bo ostatnio słyszałem w tibii zdanie "ja nie haker ty haker, kce to tesz kogos chakne", to już jest chyba lekka przesada? Co do samej akcji jest ona bez szans. |
Cytuj:
jezli z gory zalozymy ze bez szans to tak bedzie. a autor przeprosil za blad 2-3 posty wyzej |
A ja popieram :) podoba mi sie ta akcja ;)
|
Mi się podoba ...
Może coś z tego będzie :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |