![]() |
Cytuj:
@Topic: I bardzo dobrze, że przypominacie. Porządek musi być :] |
Cytuj:
Zaczynam sie smiac jak czytam ten temat... jeszcze nie dawno narzekaliscie brak jakiejkolwiek oznaki zycia ze strony 'grupy trzymajacej wladze' a gdy teraz sa osoby ktore staraja sie ogarnac ten burdel, narzekacie i mowicie ze nowi niebiescy sa zbyt surowi. Zdecydujcie sie czego chcecie na tym forum... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To co się tu teraz dzieje jest sytuacją conajmniej skrajną! Dlaczego gracz z 3 letnim stażem dostaje bana forever za to że wstawił link do speedy share zamiast zwyczajnie dostać jakieś ostrzeżenie lub cokolwiek innego. Dla mnie regulamin jest zwyczajnie mocno nie dopracowany. Na równi traktuje się zasłużonych użytkowników z ludźmi którzy tworzą konta każdego dnia żeby tylko pohakować. Prawda jest taka że nie macie żadnego błyskotliwego pomysłu jak zaradzić sytuacji na forum i wymyślacie że przestrzeganie regulaminu aż do bólu da oczekiwany efekt. Hakerzy dalej będą tworzyć konta a normalni userzy po prostu odejdą |
Nie no co wy. To na tym forum jest coś takiego jak regulamin?
Skoro moderatorzy go nie przestrzegają to ja sram na niego. Możecie mnie banować ile tylko chcecie razy, możecie nawet mnie nazwać trollem, dzieckiem neo, ale powiem to wprost - mam gdzieś regulamin, bo tutaj moderatorzy czyli ci którzy powinni świecić przykładem spokojnie go olewają. :baby: |
Modek, którego lubią użytkownicy?
Modek, który nie wykonuje swoich obowiązków. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kapelusz pewnie zaraz ban ;]
|
Cytuj:
Wybacz, że staram się odwalać swoją robotę... postaram się naprawić swój błąd. Cytuj:
Cytuj:
@down: a możesz powiedzieć, o co chodzi ci tym razem w tej metaforze? bo ja jakoś nie widzę w niej sensu... Co to ma do twoich pierwszych zażaleń?... |
Cytuj:
Posługując się kolejną metaforą powiem ci że człowiek który użył noża ale nie zabił zostanie skazany na dożywocie, czyli tyle samo co człowiek który dosięgnął ciosem swoją ofiare. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Moze to i dobre, ale czy karanie kogos za uzycie slowa 'morda' jest konieczne? Czy to wulgaryzm?..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ponieważ link do strony speedy share nie zawierał keyloggera a mimo to kara była taka sama jakby ten keylogger tam był. Dostać bana za niewinność. Rozumiem 15 pktów karnych bo strona zakazana jest lub coś, ban na miesiąc ok, ale żeby kasować konto? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli znasz jakieś inne rozwiązanie problemu, tak by nie było potrzebnych 20 moderatorów do sprawdzania każdego zamieszczonego pliku to się nim z nami podziel. Aktualnie regulamin tak wygląda jak wygląda. |
Cytuj:
Pozdrawiam-----------> Wasz Kapelusz ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
„Dura lex sed lex” hę? |
@up, było minęło.
Proszę spojrzeć na datę. Popełnił przestępstwo w świetle praw państwa polskiego, ale może już nie robi tego. Jeśli dalej hackuje to.. nieładnie. Edit. @up, to nie było tylko do Ciebie... Gdybym pisał tylko do jednej osoby napisałbym to wprost. Teraz pasuje? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@ Dwimenor Nie wiem jak inni, ja nie mam nic do żadnego z moderatorów. Może dlatego że od ponad 2 lat nie dostałem warna. Ale to trzeba być porządnym użytkownikiem i mieć szczęście bo zdarzają się także nieporozumienia. @ Kapelusz Forum jest po to żeby coś móc wnieść do dyskusji. Nie musi się na dyskusji kończyć i każdy może mieć pomysł który może przysłużyć się stronie i innym użytkownikom. Z twojej wypowiedzi wnioskuje iż jesteś egoistą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Proponuje żeby "mistrzowie utrzymania ładu" poczytali ze źródeł co dokładnie oznacza hasło "forum". Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mam nadzieję ,że któryś z was to przeczyta i zmieni swoje zachowanie o 180 stopni. Być może wasza pycha i tak duże mniemanie o sobie zlekceważą ten post. Szczerze mówiąc mam to we .... Pozdrawiam Dziundzior. |
Niektórym to sie przyda xD
|
Boze! Regulamin przypominaja jak to nic nie pomoze. Nikt sie do tego nie stosuje, a to forum okreslam mianem "burdelu". Jedyne po co tutaj wchodze to dzial 'zdjecia' i o 'wszystkim i o niczym' bo reszta to syf i dzieci neo. Ogolnie ten pseudo regulamin na tym forum to okreslam: 'Tu jest regulamin'? Bo wystarczy sie przejsc po wiekszosci dzialow i wszedzie spotykam sie z niskim poziomem dyskusji. Ahh.. bym zapomnial napisac, ze teraz ta plaga tych hakerow/hakera coraz bardziej syfi to forum i coraz rzadziej odwiedzam je. W wiekszosci zgadzam sie z 'kapeluszem'...
@edit Ja sadze, ze wystarczylo sie wziasc kilka lat temu za to, zwiekszyc kadre, dopracowac regulamin i dzis nie bylo by takiej plagi dzieci neo i hakerow. Bo to forum idzie tak jak cipsoft. Przez kilka lat byly uhy, dobry system leczenia, expienia itd to cipsoft doslownie wjebal jakies kałowe poty, dodal wieksze hity, vis na dystans itd i myslal, ze jedna zmiana zrobi dobrze. To samo na tym forum, przez kilka lat byla samo wolka, a teraz wielce modki biora sie za trzymanie wladzy i mysla, ze swiat przewroca wchodzac ze swoja 'bronia' i rozwala ten syf. A prawda jest taka, ze ten syf jest tak wielki i populacja ciagle rosnie, ze tego nie mozna tak szybko usunac : ). Pytanie czy w ogole mozna to rozwalic, a jak znam zycie to mody powojują troche i znowu bedzie samo wolka. @edit2 Jak tak patrze za co ludzie dostaja te warny to naprawde mi sie slabo robi. Tak jak szanowny Pan dziun_retired napisal, ze wiekszosc warnow dajecie bo humorek sie poryl. Jak dawac to logicznie, a nie bo mi sie tak widzi i wychodzi z tego, ze osoba, ktora powinna dostac to nie dostaje, a ten co nic nie zrobil wlasnie dostal. Co do pisania komentow w dziale zdjecia to smiech na sali. Proponuje zrozumiec pojecie forum i wymiana pogladow. Poczekaj bede sie wpier*alal (trace cierpliwosc) do czyjegos tematu z fota zeby napisac komenta bo bez tego dostane warna (Nie no Gz). Ten regulamin to jest jakis nie logiczny i wlasnie takim punktom jak ten o zdjeciach przeczycie sobie, a raczej nazwie 'forum'. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |