![]() |
Cytuj:
dokladnie, kiedys byl ten dreszcz emocji... bedzie gs/dl/drag przy moscie czy nie... albo wszystko naraz XD @topic patche sa dobre, mogli by wydawac je codziennie aby boty nie dzialaly, nawet nie musza nic zmieniac byle by boty byly eliminowane |
Z tymi pachami wystarczylo by tylko zeby zmienial sie numer wersji klienta i juz by unieruchomilo wiekszosc botow...
|
E ja was nieczaje o co chodzi z tymi pucharami xD to jakies po*****e zmienili ten resp a by lepiej zrobili jak by pk-erow w klatki zamykali bo za mna dzisiaj pomykali jak pomykalem z thais do carlin po kumpla ale dzieki time ring udalo mi sie uciec dla tych leszcze dobra rada zawsze miej przy sobie chociaz 1 time ring xD i Bohy to jest cos
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do topicu tez nie widze tych pucharow w ofercie wiec nie mam pojecia :D |
buuuuu teraz ludzie grające na otsach muszą szukać starego klienta :(
a teraz na temat pewnie przez te puchary 40lv będzie mógł udawać że zrobił arene na poziomie warlord :P.chyba że inaczej wyglądają. nie no up dobry i tyle. widać że coś robią. Nari@ kiedyś kiedy nie było anti luringu czy jak to się nazywa to podróż z Thais do Venore to by koszmar dla malłych lv zlurowane gsy,dragi,huntery do tego blokery którzy zrobią wszystko aby zdobyć twoje przedmioty a teraz nie ma się czego obawiać chyba że pk czy old window ale on pojawai się bardzo rzadko i praktycznie zabija się go na pohu. zgadzam się z ludzmi co pisali że potrzeba wiecej takich upów to by zmiejszyło liczbe boterów o 70%. wiadomo gdyby co tydzień robili takie upy boterzy mieli by poważne zmiany a cipsoft by wprowadzał małe zmiany bo po co robić update z 8.2 odrazu na 8.3?? skoro można robić 8.22 na 8.23 i tak cały czas. |
Szanowni gracze nie mają może wrażenia, że częstotliwość wypadania wartościowszych rzeczy z dragów (woi, d-shield etc.) została minimalnie zmniejszona po tym patchu?
|
@up
ja tam nie zauwazylem zadnej roznicy @2x up puchary wygladaja tak samo jak te z areny tylko jak cos sie na nich napisze to widac kto wykonal ten napis, bynajmniej ja na starym przed updatowym silver goblecie mam nasapiany nick tego kto dodawal |
@Bimmber
wedlug mnie wypadanie przedmoitów sie nie zmieniło. Przynajmniej ja tego nie zauwarzyłem. @topic I co to komu da ze wprowadza puchary to jedynie ozdoba, lepiej by bylo jakby pozbyli sie botterów z darashi albo z ankh na scarabach... ja 20 minut po update juz botterow tam widzialem wiec raczej to duzo nie dalo:( |
Dlaczego patche miały by denerwować graczy, skoro mi się nawet pasek nie pojawił przy ściąganiu przez klienta, a może mignął? Nie wiem nawet go nie zauważyłem... Takie patche to dobre rozwiązanie, ja proponowałem kiedyś też taki myk jak w grze Goonzu, że co jakiś czas pojawiał się taki demonik z nickiem na przykład Rotworm. Gdy nieświadomy niczego bot zaatakuje go umiera automatycznie... Takie stworki pojawiały się na każdym spawnie, a co najzabawniejsze tam nikt nie bocił ;)B)
|
Ale to nie byla tibia :confused: nawet jakby cos takiego zrobili to i tak to by byl jakis boss a nie normalny monstr bo to by normalni ludzie padale tez
|
X(Moim zdaniem powinni robić jeden i porządny update,bo bez przerwy przez te patche trzeba ściągać od nowa X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po ostatnim patchu przez 2 dni nie widzialem zadnego na lb na rotach jak gralem druga postacia a zawsze 5-7 osob biega |
Tez Miałem Problem Ale Całkiem Inny... Ale Podołałem Z Tym,
New Pach Jest Super :D Gratulacje :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Thar~ |
ogolnie rzecz biorac to ta giera znudzila mi sie :d za malo nowosci chyba :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |