Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Następny mały patch. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=189019)

Andrealfus 14-08-2008 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi (Post 2228646)
a my kiedys na gsy narzekalismy :D hahaha to teraz juz nawet na soldiera na moscie ;D dobrzy ci ludzie :D tibia idzie w złą strone ;D

dokladnie, kiedys byl ten dreszcz emocji... bedzie gs/dl/drag przy moscie czy nie... albo wszystko naraz XD

@topic

patche sa dobre, mogli by wydawac je codziennie aby boty nie dzialaly, nawet nie musza nic zmieniac byle by boty byly eliminowane

Milten Magician 14-08-2008 17:13

Z tymi pachami wystarczylo by tylko zeby zmienial sie numer wersji klienta i juz by unieruchomilo wiekszosc botow...

Bialy2303BP 15-08-2008 18:41

E ja was nieczaje o co chodzi z tymi pucharami xD to jakies po*****e zmienili ten resp a by lepiej zrobili jak by pk-erow w klatki zamykali bo za mna dzisiaj pomykali jak pomykalem z thais do carlin po kumpla ale dzieki time ring udalo mi sie uciec dla tych leszcze dobra rada zawsze miej przy sobie chociaz 1 time ring xD i Bohy to jest cos

Nari 15-08-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 2228686)
dokladnie, kiedys byl ten dreszcz emocji... bedzie gs/dl/drag przy moscie czy nie... albo wszystko naraz XD

@topic

patche sa dobre, mogli by wydawac je codziennie aby boty nie dzialaly, nawet nie musza nic zmieniac byle by boty byly eliminowane

Haha Cipsoft się musiał zastanowić poważnie nad tym problemem po 12-tu zlurowanych GS pod dwarf bridge ; P.

Andrealfus 15-08-2008 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2230258)
Haha Cipsoft się musiał zastanowić poważnie nad tym problemem po 12-tu zlurowanych GS pod dwarf bridge ; P.

nom i takie cuda byly :D

a co do topicu

tez nie widze tych pucharow w ofercie wiec nie mam pojecia :D

Ujo 15-08-2008 22:43

buuuuu teraz ludzie grające na otsach muszą szukać starego klienta :(

a teraz na temat pewnie przez te puchary 40lv będzie mógł udawać że zrobił arene na poziomie warlord :P.chyba że inaczej wyglądają.
nie no up dobry i tyle. widać że coś robią.

Nari@
kiedyś kiedy nie było anti luringu czy jak to się nazywa to podróż z Thais do Venore to by koszmar dla malłych lv zlurowane gsy,dragi,huntery do tego blokery którzy zrobią wszystko aby zdobyć twoje przedmioty

a teraz nie ma się czego obawiać chyba że pk czy old window ale on pojawai się bardzo rzadko i praktycznie zabija się go na pohu.

zgadzam się z ludzmi co pisali że potrzeba wiecej takich upów to by zmiejszyło liczbe boterów o 70%.
wiadomo gdyby co tydzień robili takie upy boterzy mieli by poważne zmiany a cipsoft by wprowadzał małe zmiany bo po co robić update z 8.2 odrazu na 8.3?? skoro można robić 8.22 na 8.23 i tak cały czas.

Bimmber 15-08-2008 23:09

Szanowni gracze nie mają może wrażenia, że częstotliwość wypadania wartościowszych rzeczy z dragów (woi, d-shield etc.) została minimalnie zmniejszona po tym patchu?

Andrealfus 16-08-2008 11:02

@up
ja tam nie zauwazylem zadnej roznicy

@2x up

puchary wygladaja tak samo jak te z areny tylko jak cos sie na nich napisze to widac kto wykonal ten napis, bynajmniej ja na starym przed updatowym silver goblecie mam nasapiany nick tego kto dodawal

Masive114 18-08-2008 12:56

@Bimmber

wedlug mnie wypadanie przedmoitów sie nie zmieniło. Przynajmniej ja tego nie zauwarzyłem.

@topic

I co to komu da ze wprowadza puchary to jedynie ozdoba, lepiej by bylo jakby pozbyli sie botterów z darashi albo z ankh na scarabach... ja 20 minut po update juz botterow tam widzialem wiec raczej to duzo nie dalo:(

Juchasek 18-08-2008 14:01

Dlaczego patche miały by denerwować graczy, skoro mi się nawet pasek nie pojawił przy ściąganiu przez klienta, a może mignął? Nie wiem nawet go nie zauważyłem... Takie patche to dobre rozwiązanie, ja proponowałem kiedyś też taki myk jak w grze Goonzu, że co jakiś czas pojawiał się taki demonik z nickiem na przykład Rotworm. Gdy nieświadomy niczego bot zaatakuje go umiera automatycznie... Takie stworki pojawiały się na każdym spawnie, a co najzabawniejsze tam nikt nie bocił ;)B)

Masive114 18-08-2008 23:45

Ale to nie byla tibia :confused: nawet jakby cos takiego zrobili to i tak to by byl jakis boss a nie normalny monstr bo to by normalni ludzie padale tez

MCWolf 19-08-2008 14:29

X(Moim zdaniem powinni robić jeden i porządny update,bo bez przerwy przez te patche trzeba ściągać od nowa X(

neopostman 19-08-2008 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MCWolf (Post 2235069)
X(Moim zdaniem powinni robić jeden i porządny update,bo bez przerwy przez te patche trzeba ściągać od nowa X(

I bez przerwy chciałbyś grać w zbugowaną grę ? Nie znasz jej od strony technicznej to się nie wypowiadaj.

Masive114 21-08-2008 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MCWolf (Post 2235069)

Pomyśl przez chwile ... czy jak robili by jeden update na rok to by nie bylo booterow jak robia 2 "pożadne" update na rok a i tak po 20~ minutach botterzy sa na miejscowkach... wiec nie gadaj ze 1 by wystarczyl na rok -.-:baby:

milanello75 23-08-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2226870)
Właśnie nie ma ich na liście po wpisaniu trade ; ).

wiem ze napewno mozna je kupic w kazo w banku :p sa na liscie trade :p brazowy 2k srebrny 3k zloty 5k

Andrealfus 23-08-2008 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masive114 (Post 2238316)
Pomyśl przez chwile ... czy jak robili by jeden update na rok to by nie bylo booterow jak robia 2 "pożadne" update na rok a i tak po 20~ minutach botterzy sa na miejscowkach... wiec nie gadaj ze 1 by wystarczyl na rok -.-:baby:

po ostatnim patchu przez 2 dni nie widzialem zadnego na lb na rotach jak gralem druga postacia a zawsze 5-7 osob biega

Namko 24-08-2008 03:29

Tez Miałem Problem Ale Całkiem Inny... Ale Podołałem Z Tym,
New Pach Jest Super :D Gratulacje :]

Masive114 26-08-2008 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 2241585)
po ostatnim patchu przez 2 dni nie widzialem zadnego na lb na rotach jak gralem druga postacia a zawsze 5-7 osob biega

To mogles sie przejsc na roty na darashie albo na scaraby w ankh ...

Mydelniczek 29-08-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 2241585)

Blackd z tego co pamientam, działało na starej wersji, po 1 dniu była wersja pod 8.22, a w nastepnych dniach pare poprawek, jednoczesnie wiekszosc nie boci po paczu na starej wersji bota, bo cipy czasami wprowadzaja cos, co ma na celu wykrywanie go (jak np. auto-relog podczas ssa-ban) wiec, jakby ktoś chciał, to może bocić i odrazu po patchu.

Thar~

Savierus 30-08-2008 21:12

ogolnie rzecz biorac to ta giera znudzila mi sie :d za malo nowosci chyba :d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44.