![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tak to nie wiem po co kogos takiego przyjeli przeciez to mialbyc talent a nie dziecko z mistrzostw ktore cos osiagnelo juz. Widac matka jego chce wiecej kasy |
Cytuj:
|
Nie powiem, byłem fanem Kamila. Podobał mi się taniec (podoba się dalej) i.. skromność. Niestety skromny to on już nie jest.. Nie piszcie takich rzeczy typu "dziecko mistrzostw", bo to tylko pokazuje jak bardzo zazdrośni jesteście: D Jest bardzo dobry w tym co robi, ale musi się zmienić jako człowiek.
|
Mi najbardziej podobaly sie wystepy tych 2 mlodych dziewczyn, jedna spiewala 'dlon' a druga niemena... piekna piosenka + piekne wykonanie = łzy w oczach
i wcale sie tego nie wstydze ;) a co do tego chlopaka.. to przyjdzie w zyciu na niego czas, gdzie nic nie bedzie szlo dobrze i wtedy dopiero nauczy sie zycia, bo narazie nie wie co to jest. |
A co ten chłopak robił ?
|
Cytuj:
Kamil Kucharzewski w You Can Dance http://pl.youtube.com/watch?v=cIBu_WTh63k |
Teraz ten chłopak to pół biedy,gorzej co się z nim stanie w gimnazjum(bo teraz jeszcze w 6 klasie jest) jak zacznie na dzieńdobry szpanować"talentem"
.Talent może i ma-przyznam,ale za szybko go matka wypchała na konkursy i go zepsuła.Dobrze powiedział któryś z jurorów "chowa się na młodego micheala jacksona"(któremu palma odbiła ze sławy),z tym chłopakiem będzie podobnie jak go matka nie przystopuje(w co wątpie) to taki mały offtop. @topic Mi się podobał dziadzio grający na liściach(bo z mojego regionu :P),fly cube,i taki chór chłopaków w habitach co śpiewali.ale jakbym miał wybierać to bym obstawiał na "liściastego grajka" |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mi się najbardziej podobał Blady Kris. Wiecie, że Mystlich ma tam występować (a może już wystąpił) ze swoim super talentem, czyli śpiewaniem (twierdzi, że potrafi śpiewać dziewczęcym głosem).
Edit: Kurde, tak właśnie myślałem, że ten dzieciak to Mystlich... A tym gówniarzem co taczył elektric bugy zajeła by się matka, bo faktycznie z nim jest nie dobrze... Po za tym pytanie - "masz jakichś znajomych?", <regulamin> cisza... |
Cytuj:
|
a mugł by ktoś dać mi link jak ta taka baba ś[iewała że wojewudzkiego zatkało
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
MIREK LANGER- może śpiewa jak ostatni debil ale tym jednym słowem pokazał że jest kimś i ma swojo wartość
|
Cytuj:
@top: mi się chyba najbardziej All Sounds Allowed podobało. |
@Maggic
Sorry, źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź. Ale dla mnie nikt nie może się nawet porównywać do Fredka : ) |
Ten co śpiewał Falset był słodki :*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jego 'taniec', poza dwoma momentami był naprawdę cienki. Ale to imo. Moim faworytem, jak i kilku innych osób tutaj, jest blady kris. W środowisku jest ceniony, czemu miałby nie wypłynąć na głębsze wody? |
Ale co to niby jest :\ Połowa ludzi, którzy przyszli do tego programu już mają dyplomy, nagrody i inne osiągnięcia. Dla mnie Mr. Electric-Boogie nie powinien się dostać dalej. Why? :) Tam maja odkrywać talenty, a nie pokazywać co "mistrz" potrafi.
|
Ale nie zapominajcie o naszym małym Neo, którego Wojewódzki ładnie zgasił :P
|
Matka tego electric boogie dancera
http://pl.youtube.com/watch?v=8AgVnu...feature=relate Jakieś pytania? :> |
Cytuj:
\/@Nie ssak, kikłeś mnie dziś na CSie, nie wybacze! :<<<<<<<<<<<<<<<<< |
Cytuj:
Zawiewa pustką : | |
Snake i tak wygra! :D
|
;o! Dziewczyna, która zaśpiewała "Dłoń" była naprawdę fajna. Tzn. chodzi mi o wykonanie, bo z wyglądem jest troszkę gorzej, ale to nie to się tu liczy ;)
Szczerze, specjalnie wszedłem na stronę programu, żeby posłuchac sobie, jak ona śpiewa. |
a ta która śpiewała niemena strasznie fałoszowała moja koleżanka z klasy ładniej na apelu śpiewała.i wdg. mnie wygra ta babka z i'm ready for love.
|
Cytuj:
może da mi ktoś prawdziwy link, niestety pszegapiłem ten odcinek;(. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dart Vejder (star wars0700) Znawca się znalazł? Wyczuwam, że nie masz więcej niz 12lat. (bez obrazy dla innych) Audiofeels o/ |
Cytuj:
|
Fajny był ten co na liściał grał xD
|
mm... akrobaci byli tez niezli w poprzednim odcinku...z dedykacja dla nich ;*
|
Ja jestem juz ZUY. Po co biorą ludzi, którzy w swojej dziedzinie coś osiągnieli... Po co biorą ludzi ktorzy spiewaja... Do idola zapraszam. Czyżby tak samo jak w Ameryce?
|
Mi jakoś do gustu przypadli panowie w habitach i akrobaci. Facet grający na liściach też całkiem fajny, to jest prawdziwy talent xD.
|
Czekam, aż będzie odcinek z Double Vaginal-Double Anal Intercourse :mag: Albo jak przyjdzie jakaś kobiecina, i walnie squirta na jury ;>
|
Cytuj:
|
Lol xD ciekawe czemu. A moimi faworytami są Fly Cube robią wszystko co inni akrobaci, szkoda, że wszystko na raz a nie po kolei, byłby lepszy efekt.
---------------- Now playing: System of a Down - ATWA via FoxyTunes |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |