![]() |
Moja licealna metoda na stres: godzinka gry w Gunz dziennie (w miarę możliwości) i już lżej na żołądku.
|
Cytuj:
http://img379.imageshack.us/my.php?i...nuj0001jw2.jpg Cytuj:
|
Cytuj:
Edit A, supersamiec! @down Nie pacz już na niego!; /// |
Odnosze wrazenie, że jestescie chorzy xD
@Iles tam up Taa, mi to pomaga Cs 1.6 (zombie-mod) lub CS:S :) @Up Fajny avatarek :) @Down Taa Silownia to dobry pomysł... Po co wyzywac sie na scianie jesli mozna troche podpakowac? :) |
Muza na full, lub siłownia
|
Cytuj:
A wracając do tematu: Muzyka pomaga. Dlatego pewnie jak ide i wracam ze szkoły to muzyka na słuchawkach leci codziennie. |
Cytuj:
|
Stres = założenie munduru 8kg sprzetu 3kilogramowa broń do łapy i idymy sie postrzelać ;f
znaczy sie tak rozładowuje stres ;d |
e tam i tak najlepiej jest spuścić niewinnej osobie srogi wpierdol - najlepszy sposób na stres :>
|
Słucham muzyki jak nie na kompie to w telefonie czy też mp3 i zapominam o stresie :confused:
|
Przestaję przejmować się tym, że się stresuję i zajmuję się tym co do mnie należy. Efekt murowany.
OCZYWIŚCIE IDE TESZ BIĆ SWE W TIBJI. |
Najlepsza jest godzinna rundka w Painkillera. : >
|
minuta z panienką, dwie minuty w toalecie i trzy minuty sam na sam z połówką Bolsa. Pomaga.
|
Rower :) ...........
|
Cytuj:
Ja osobiscie wlaczam jakas muze typu "ektomorf - fuck u all" albo czasem ide sie najebac, zeby zrobic reset.Tylko rano sie budze, nie wiem co robilem a stres wraca jesli to cos powaznego xd Ale ogolnie chyba przesadnie sie w zyciu nie stresuje. @xoz jako pro evul szatanowiec na katechezie powinienes rysowac tzw. czarne pentagramy a nie biale... |
Stres? A co to?
Bardzo rzadko się stresuję. Prawie w ogóle. Wystarczy odpowiednie podejście do problemów, terminów, itp. |
Moja metoda na stres? Skateboarding. Nie potrzebuję do życia niczego więcej.
Może jeszcze mocna wiśnia wypita w doborowym towarzystwie;). @xoz Mam to samo, tyle że dochodzą do tego odwrócone krzyże. Tak poza tym to czemu rysujesz pentagram ramionami do dołu? |
Bo taki pentagram jest git, a taki odwrócony jest stresogenny!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trzeba mieć szczęście to nic nikomu się nie stanie :D Ja na lekcjach (Wszystkich oprócz matematyki) śpię. Bardzo odstresowujące ;d |
Cytuj:
|
Moim zdaniem isc spac :P
i zapomnisz w koncu o tym czym sie stresowales |
Cytuj:
|
Cytuj:
xD! ''Moim zdaniem isc spac i zapomnisz w koncu o tym czym sie stresowales'' W moim przypadku jest odwrotnie, z reszta trudno mi zasnac. |
Ja jestem człowiekiem bez stresu. Czasami się stresuję i wtedy poprostu wyżywam się na czymś. Ale zwykle wszystko olewam i stresu nie ma. xd
|
Ja oglądam gołe baby to mi pomaga
|
Patrz optymistycznie i przed siebie ^^
|
Cytuj:
Bez obrazy ofc. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ down stary, porównujesz mnie do penisa : O !? |
Cytuj:
|
Co tam, że szybki, a wiecie jaki w tym dobry..?<3
|
u mnie tibia odpada bo mam do wyboru:
1. skillowanie 2. sorca, na ktorym sie jeszcze bardziej stresuje, jak kogokolwiek zobacze zawsze paluszki na ctrl + L |
@up
a co na infernie grasz ? |
@up
nie, po prostu 4 razy pod rzad (co prawda nie tak od razu, troche czasu bylo pomiedzy deadami) padlem w manashopie w thais :< |
Cytuj:
|
Kiedyś alkohol lub weed. Dopóki nie zrozumiałem, że to żaden sposób na odstresowanie. Teraz albo rozmawiam ze znajomymi, albo robię sobie herbatkę z melisy i słucham muzyki. Jeśli jestem zdenerwowany na kogoś, drukuję jego zdjęcie, i rzucam lotkami.
Działaaa. :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
U mnie pomaga je...cie ręką o byle co albo idę w coś postrzelać - stres od razu przechodzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |