Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwsza zapowiedź aktualizacji! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197317)

Vindem 08-11-2008 10:52

Spokojnie, co ma być to będzie. Starej Tibi nie przywrócicie więc spróbujcie zauważyć jakieś dobre cechy czy coś, a nie narzekać na to, na co nie macie wpływu...

Shea 08-11-2008 10:57

...

Ehh mi się nie podoba sposób wprowadzania update przez cipsoft ...
Na 1 wyspie pojawia się od tak nowy teren gdzie wczesniej była woda ....

Ja bym to zrobił tak :p
bo kiedy koncza 1 update planuja juz kolejny i przy kończeniu tego update tam gdzie by miał byc nastepny zrobił bym skały na przez które nie da sie przejsc na 2 czesc wyspy ...
była by to taka zagadka przy 2 update zrobiło by sie wejscie do tego i w opowiesci napisac ze mieszkancy np ankh zrobili przejscie na 2 wyspe ...
i po co opisywac mape z update ...
moby i nowe opcje gry to ok ... ale mape ?
to powinna być zagadka
gdzie te sasrane miasto
żeby dopłynoć do niektórych miast robił bym o ile to możliwe że trzeba wpierw odnaleźć port ...
no ale moje fantazje
Nawet nie bede czytał tego update. :)

Paccliker 08-11-2008 11:01

Moje tłumaczenie na tibia.pl :D:D Tylko jest jedno ale ... Dlaczego nic nie ma napisane, że dziękują zuo jest bardzo zue (mój nick z hunted.pl)? Jakieś tam prawa do tego tłumaczenia chyba mam ...

Michoss 08-11-2008 11:02

Furyeka, to aż taki wysiłek dopasować screeny do tematu?
A tak w ogóle, to brakuje wam jednego screena.
http://img255.imageshack.us/img255/356/machines1ug6.jpg

Otto_Pall 08-11-2008 11:06

WEyglada na fajny przemyślany update :) Miejmy nadzieję ,że nic nie skopia :D
ale to tłumaczenie to takie troszke nie po polsku xD

Opinionator 08-11-2008 11:19

Zapowiedź update'u podoba mi się bardzo.
Szczerze mówiąc to czekałem na nowe tereny już od ponad roku;]
Nareszcie zwiększą się szanse żeby trafić na wolne expowisko:P
Gra stanie się na pewno o wiele ciekawsza.
Jeśli chodzi o boterów to nie wiem na jakim serverze ci niektórzy ludzie wypowiadający się przede mną grają, ale na pewno na jakimś noobowskim gdzie się od booterów odpędzić nie można. Ci którzy narzekają mnie nie obchodzą bo każdy wie że fora mają jedną wadę - każdy nawet największy noob może się na nim wypowiadać.(mimo tego co powiedziałem up to chuj wam w dupe;])

Sry tych których uraziłem. Mam nadzieje że większość ludzi się ze mną zgadza.

Filet 08-11-2008 11:20

Idioci, proszę was... Nie gadajcie, że Tibia 3 lata temu to miała klimat. Po prosty wspominacie stare czasy, kiedy to zapewne rozpoczynaliście grać. Kiedy to nie wiedzieliście co gdzie jest i odkrywanie nowych terenów było interesujące, 'fascynujące', a każdy wbity lvl (nawet taki np. z 14 na 15) cieszył ;) Tibia wam się po prostu znudziła jak każda inna gra. Nie grajcie i tyle.
Tibia bez aktualizacji byłaby jeszcze bardziej nudna. I jakby teraz nagle przywrócili tą starą Tibie to wy byście zaczęli psioczyć, że to do dupy jest itp ;)
Dla was to 'coś' (co zwiecie klimatem) Tibia miała 3 lata temu a dla innych ma teraz ;)

I jak napisał pewien pan ileś tam up. Może napiszcie jakbyście wy zrobili tego upa? Hę?

Mahomet 08-11-2008 11:33

Nie mogę się doczekać nowego update. Ale 1szy screen skojarzył mi się z Atlantydą :D

djbuhos 08-11-2008 11:35

Filet sam jestes gupi nie grałeś wtedy to nie zrozumisz..

Jestem ciekawey jaki bedzie balans profesi aż nie chce myslec co znów zepsujo bo tak jest zawsze.
Co prawda jakaś nowość z tym miastem ale expowisk nie bedzie bo i tak boty tam wejdo zeby wyocic co najlepsze. To samo co z Bog Riderami...

KubusMasterZiom 08-11-2008 11:35

Pytanko

Mam pytanko czy to miasto będzie dla PACC czy dla FACC? :baby:

Shuyah 08-11-2008 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubusMasterZiom (Post 2327047)
Mam pytanko czy to miasto będzie dla PACC czy dla FACC? :baby:

Gdybyś przeczytał artykuł to byś wiedział.
Co do aktualizacji, może i coś, ale i tak pewnie będzie
śmierdzieć komercją, zaje*iste miasto, kup pacc -.-
Co do waszej old tibii 7.4, może było i fajnie, ale pewnie
pamiętacie jak się jaraliście gdy weszła 7.6 z rózgami?
Pamiętam ten spam na forum, a teraz to tylko w złym kierunku idzie?
Każdy update ma swoje wady i zalety, dla poszczególnych profesji także,
zawsze znajdą się na to jakieś bluzgi, trzeba odnaleźć po prostu korzyści.
@buheh nie wbijałem na to forum/tibie z rok? :) chyba znów se pogram,
jak kiedyś na Guardii. Pozdrawiam, Shuyah.

czipsu_flipsu 08-11-2008 11:52

zajebisty będzie ten update nie mogę się doczekac żeby wejśc do tego miasta:):)

lusifer 08-11-2008 12:09

Pozytywnie.

Ametystowec 08-11-2008 12:11

Czy to...KLIMAT RPG?! Update zapowiada sie ciekawie, (a jestem tym typem, ktory mowi, ze dzisiaj tibia sux) aczkolwiek cipsoft nam wszystko zespoiluje newsami - tak bylo chyba zawsze. Co to zabotowania? Mysle, ze to nieuniknione, bo juz widac, ze zrobili tam cos typu banuta/OF/cyclopolis.

A co do tej ukochanej tibii 7.4...mnie by wystarczyl stary system pvp i stare grafiki :>

quack 08-11-2008 12:29

im więcej tym lepiej ,tak więc mi się podoba ;)

MJ27 08-11-2008 12:34

Zapowiada się dobrze, mam nadzieje, że update będzie udany.

grabaa 08-11-2008 12:42

niektórzy to tylko narzekać potrafią, jak się coś nie podoba to nie musicie grać

podoba mi się ta nowa aktualizacją ciekawe co jeszcze będzie

pikczus 08-11-2008 12:44

oO

jak zawsze tylko dla pacc wszystko specjalnie po to by kupowali go

Filet 08-11-2008 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djbuhos (Post 2327044)
Filet sam jestes gupi nie grałeś wtedy to nie zrozumisz..

Nawet nie wiesz od kiedy gram w Tibie ;) Gwarantuje, że na pewno dłużej od Ciebie :)

Pablo134 08-11-2008 12:53

Jak zwykle nie zrobią nic konkretnego na Rookgaardzie:(
Choć bardzo chciałbym się mylić:)

Cazzorel 08-11-2008 13:35

No no no:p
Wkoncu!
I niech nie robia znowu wysp albo potworkow na PACC.Wiem ze musza kase zbierac.xP

Vertiro 08-11-2008 13:46

Lipa na Maxa..jak oni lubią psuć ta Tibie...

Marecki666 08-11-2008 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pikczus (Post 2327145)
jak zawsze tylko dla pacc wszystko specjalnie po to by kupowali go

No co ty, przecież oni wcale nie chcą, żeby kupować pacc...

Mahomet 08-11-2008 13:52

Może być fajny update :p

Ciken 08-11-2008 13:56

Po Pierwszym Teaserze jak dla mnie nie źle, chociaż nie równa się to do wprowadzenia Ankrahmun,Tiquandy i Port Hope.

diwisnia 08-11-2008 14:01

Zapowiada się ciekawie-dobra fabuła, nowe miasto, potworki i "inne" nowości. Jak zawsze narzekacie a i tak grac będziecie. Jestem ciekaw czy w tym roku dadzą coś żeby umilić nam czekanie na update-był już tydzień expa razy 2 i loota razy 2 może czas na tydzień skilla razy 2?? Gra się zmienia, ale jest trochę prawdy w tym, że Tibia straciła dużo ze swojego klimatu-łatwiej się gra, mocne czary obszarowe, zaklęte bronie, słabości na żywioły...Nie wiem jednak czy zauważyliście, że na większości serwerów od jakiś 2 lat liczba graczy spadła od 25% do nawet 50%. Jeżeli płaczecie, że nowe miejsca zajmą "boterzy" to polecam światy pvp-e, może i trudno czasem wyjść z depo, ale te pustki na expowiskach są normalnie piękne(bot nie przejdzie wbije się ktoś i ubije).

PaktofonikA 08-11-2008 15:26

super! nie moge sie doczekac

Fred_Flintston 08-11-2008 15:31

Ble. Czy tylko mi nie podobają się w ogóle scenerie? To będzie chyba najgorszy update pod względem graficznym.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2326982)
Jakie chciałbyś zrobić aktualizacje, żeby to nie pachniało ots-em?? czekam na odpowiedź...

Właśnie. Poza tym, pozbądźcie się stereotypu, że OTS = "PatrykOrszabalOTSx999exp". Są OTS-y naprawdę na poziomie. Ściślej - ma być jeden.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez r4mz3s (Post 2326650)
Śmierdzi Atlantydą ;p

No co Ty?!

djbuhos 08-11-2008 15:31

No ładny k loger barcelonista1092 hsauhsua

KarolDari 08-11-2008 15:38

Wszystko to piekne ale i tak pewnie wszystko bedzie dla pacc (moze poza tymi funkcjami w party). Ale chcialbym chociaz ze 2-3 nowe potworki i 2 questy dla facc.

SepterraCore 08-11-2008 15:58

Powinni wszystko dla Pacc robić :D
Wkońcu dzieki osobom, które kupują Pacc CS sie utrzymuje i wprowadza update'y aby skusić większe rzesze graczy do kupna Pacca ;)
Ogólnie zapowiada sie pozytywnie... ciekawe jak duże bedzie to miasto, bo 9 dzielnic to sporo ;P

Wszyscy, którzy uważają, że Tibia idzie w stronę otsa...
Może i racja, ale jednak ludzie grają. A eventy exp2x,itp. bardziej przypominają ots raczej, a przecież wtedy gra najwięcej ludzi...

Te zombiaki wyglądają jak plastelinowe xD

Czekam na następny teaser :)

Pozdro wszystkim

Uther92 08-11-2008 16:03

Z miasta starożytnych mogliby zrobić lepszy użytek...

Opinionator 08-11-2008 16:17

Kurwa w pizdu z takim forum.
Jak patrze na te posty to mi sie żygać chce.
Pierdole nie wchodze xD.
Bede tylko patrzyl kolejne teasery na temat zajebistego update'u(kazdy i tak byl fajny) i nowinki a forum niech chuj strzeli.

PS(gówno mnie obchodzi ze napiszecie "@up i dobrze 1 nooba mniej)
Good Luck idiots
(oczywiscie nie kieruje tego do wszystkich)

Michoss 08-11-2008 16:23

@Fred Flinston
A do Bravo Girl czasem piszą inteligentne dziewczyny, pozbądźmy się stereotypu że to głupia gazeta.

Lubie stereotypy.

Capality 08-11-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vertiro (Post 2327225)
Lipa na Maxa..jak oni lubią psuć ta Tibie...

jak wam się nie podoba to nie grajcie... jak na razie nie zmieniają starych rzeczy wiec nie mogli nic popsuć ciołku, a że dodają nowe expowiska to źle?

Cery 08-11-2008 16:29

Dziś dopiero mi wpadło do głowy, że może nowa opcja party będzie na zasadzie bicia PvP na non-pvp. Wtedy te kozaczki co 'fragują' na non-pvp będą mogły się wykazać w wojnach w party ; o

Pozdrawiam
Cery.

Prostynick 08-11-2008 16:33

http://img148.imageshack.us/img148/1...eenseenrv8.jpg

Dzik11 08-11-2008 16:37

Update jest coraz gorsze. Tibia straciła swój klimat RPG bardzo dawno temu i umiejętności są w niej zbędne stała się noobowską grą a wbicie w niej danego levela to tylko kwestia czasu kiedyś liczyła się zabawa w tibi a exp nie był nudny tylko ciekawy aż się wtedy chciało grac teraz tylko latasz bijesz potworki i się nudzisz i męczysz się z wbiciem lvl idziesz na expowisko a tam lata z 4 botów czasem to aż żal mi sie robi jak idę na dark katedrę na rotwormy a tam lata 3 botów z 60 lvl mi już tam się ciężko expi na 19 lvl albo idziesz wykonac questa a tam wszystko wybite bo ktoś expi często jest tak że jak expisz na jakimś expie włazi ci większy lvl włącza bota i zabija ci potworki a droga 200 lvla kończy się na Okolir atmosfera jest identyczna jak na ots tylko ci co grali na starszych serverach wiedzą jak fajnie się grało wcześniej a teraz wypowiada się dużo dzieci jakie fajne jest to update bo dodali jakiegoś kwiatka i dziecko ma podnietę a co do update to miasto bardziej przypomina nowoczesnośc

Royal_Michael 08-11-2008 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez linksio (Post 2326829)
skoro tak "pieprzą" to po co w to grasz?
...

Odezwal sie ten ktory w tibie gra rok i nic nie wie o historii tej gry;x
Nie gram. Problemy z czytaniem? look na moje staty i last login.

Shuyah 08-11-2008 17:02

Po co wam wiedzieć kto ile gra? Ogólnie gram 6 lat, ale zbytnio się tym
nie jaram, bo nie oceniam innych po latach gry w grę..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55.