![]() |
A mnie najbardziej wkurzyła kiedyś taka akcja. Siedzę sobie, oglądam bodajże Władcę Pierścieni (na TVN'ie), a tu BUM reklama. Widzę napis "Tylko jedna reklama", to myślę sobie - chj zostanę. Chyba nie muszę mówić, co sobie pomyślałem po 10 minutach (czyli po ~15 reklamach)...
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic TVN i Polsat, nie widzę różnicy. Właśnie, było coś takiego w TVNie - ''tylko jedna reklama'', o co w tym chodzi? Bo przecież jednej reklamy nie było.Można to tak kłamać widzów? |
www.peb.pl
www.dvhk.pl www.nedds.pl I parę innych....i świat jest lepszy - chce film? godzinka i mam :> Film zaczyna się w tv? coby się nie wkur... reklamami ściągam sobie własny i oglądam, czasowo wychodzi na to samo :) |
Cytuj:
|
Pamiętam jak dziś. Druga edycja Ju Ken Dens. Puścili prgoram przedstawili uczestnników, pyk reklama zaczęła się tak gdzieś 9-45. A trwała do 10-15 lub 10-20. Cały czas puszczali ejden cykl reklam (w tym cały czas 3-4 zapowiedzi tych samych filmów) Po reklamach oświadczyli, że mają "awarię" sprzętu i przełożyli program na czwartek.
:cup: dla tvn |
Cytuj:
|
@Up
Wiadomo xD Ale czasami czegoś nie ma to inne też się przydają xD |
Cytuj:
|
Zdecydowanie TVN bo jak zaczynają się reklamy to tylko mówić dobra to ja idę do kolegi(np. na drugim końcu miasta). :P
|
TVN choć na Polszmacie też jest dużo. A 'najlepsze' jest to jak oglądam film.. jest reklama a po reklamie 5 minut filmu >_<
|
premium na rapidshare + www.darkwarez.pl i mata co chceta
|
Cytuj:
@topic A MTV? Podczas south parku puszczają reklamy gdzieś z 3 razy <3 Mam bekę z reklamy Kardashianów xDDD MOM MOM MOM '__' ! |
Po co pracować jak można kraść? Sam nie wiem.
złodziej |
Telewizji nie oglądam od około 2 lat.
Ale z tego co pamiętam to TVN z reklamami wymiata xD |
Na TVN'ie są często w uj... Na Polsacie za to są długie ( dwa bloki reklamowe + zapowiedzi między nimi O_o )...
|
Cytuj:
Albo jak na MTV leci "Co na to tato?", to gdy pierwszy koleś puka do drzwi od razu puszczają reklamę. =D K.Jay |
co racja to racja ale widze ze na rowno idze tvn z polsatem :D
|
@all up: Hahaha, wyście chyba nie widzieli TV4. raz przeglądając To i Owo (dają tam oryginalny czas filmu i ile trwa film puszczany na danym programie) zobaczyłem film oryginalnie trwający 60 minut, a na TV4 trwał z goła 150 minut 0.0, to była jazda (dobrze że nie oglądałem xD).
|
.
W Kanale Gliwickim sporo reklam pływa :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |