Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Inne] 317ms pada w trapie na NON PVP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=198089)

BaxCrow 16-11-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoda_ (Post 2338244)
@up
Bax jest ziom i go lubię ; * xF

@Topic
Fakt, że koleś zlamił się totalnie, ale to chyba nie temat i miejsce na obrzucanie się mięchem ?

Ja też Cię Yoda lubie XD :*.

Najbardziej mnie rozwala jak ludzie dostają takiego orgazmu, bo padł jakiś h lvl xD. Przecież to tylko pixele... 317 czy 117 co to za różnica? Padł i R.I.P proste.

Xr3 16-11-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2338593)
robek-idz sie naucz angielskiego,bo obecnie kiepsko z tym stoisz ;)

biedny yoozus,tak jak reszta ownerow na .de bedzie bronic teraz roya bo megajdno jest super pr0 i koksy ;[
po raz kolejny widac jak bardzo megajdno w ktorym od zawsze 'KASA LEVEL DAWAJ ITEM ALBO WJAZD NA CHATE KIJE SAMOBIJE BUUUUU DEDAAASZ'

xr3,jestes zalosny-sluchasz sie jakis idiotow ktorzy nie naleza do reconu i wedlug nich wypowiadasz sie dlaczego roy padl.
roy padl za ogol-gdy jeszcze gralem na celescie od zawsze w*****al mnie jego sharing na potege z cardinalem,botowanie na warlockach,quarach,frostach a najbardziej jego kozackie posty na forum-nigdy nie botowalem,nie sharowalem,jestem zajebisty nie do zabicia,moj elfbot > wy
sam swiety nie jestem,ale nigdy jakos zajebiscie nie ukrywalem ze robie co robie.
ktostam wspominal o botach.
gdyby nie boty,70% megiddo nie mialoby 130+,recon mialby mniej czasu online ,w tarnowie nie byloby 70 lv,a roy nawet by z rooka nie wyszedl.

filmu nie bylo,moze bylo wiecej ssow,ja dostalem te 2 w celu rozprowadzenia :* czekam na kolejne,zalosne proby ratowania dupy kolejnego zalosnego czlonka 'gp albo wpierdol' aka megiddo
jak ktos jest w stanie utrzymac ten caly syf 180 ms'em,dawac sobie looka na cialo i strzelac foteczki tylko po to zeby cos udowodnic jakiemus idiocie ktory ma gp zamiast oczu-to fajnie ma.
wierzcie sobie komu chcecie-pierdolnie niektorych nie zmieni faktu ze recon ma na koncie najwyzszego fraga na non pvp/najwyzszego lv na celescie/najwyzszego msa w tibii

pozdro&pocwiczcie megiddo,pocwiczcie ;*

Pół biedy, że boci. Bardziej mnie irytują wasze pro-antysemickie komentarze.

Illuzjon 16-11-2008 19:12

Cytuj:

filmu nie bylo,moze bylo wiecej ssow,ja dostalem te 2 w celu rozprowadzenia :*

Nie było nie?:D
Dziwne bo Corronius na innym forum napisał że są obcięte ssy ( nie całe) bo są robione z filmu i tam godzina była inna itd!;]
Hm ty w rekonie czy jakoś tak robisz za tragarza czy jakoś tak bo coś tam o rozprwadzaniu mówisz? Każdy ma swoją funkcje czy coś w tym stylu;p

I nie megidjano czy jak tam sobie piszesz naucz się w końcu MEGIDDO. :)

Chai Renn 16-11-2008 19:14

Jeśli Roy padł od tego trapa to niech recon wstawi filmik na forum a nie tylko obcięte ss . Połowa liże im dupe a jak by recon miało możliwość to by ich ujebała

Monouth 16-11-2008 19:17

Crorronius napisał był film ale go dać NIE MOGĄ

FAIL

od razu widać ze ściema

Dremoth 16-11-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2338599)
idz na swoje pvp

'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'

'SPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII POSZEDL ZYD DO PIECA HAYUAUAHUAHAUHAU WYGRYWAMY ZIOOOOOOOOOOOOOM'

a tutaj,specialnie dla yoozka ale inni tez moga obejrzec-CAM!

http://www.makemesuper.com/index.htm...le&name=Joseph

Jestem i będę na swoim "PVP ZYD DO PIECA HEHSYHYEHSHE WYGRYWAMY ZIOM" i nigdzie się nie ruszam. ^.-

@Topic
Fail xd

Klingos 16-11-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 2338212)
To co już doznaliście orgazmu bo padł jakiś noob z non-pvp? Ma 317 poziom i padł od 4 śmiesznych mobów, z których Behemota ma na jakieś 5 sd? Padłby Behemoth i on już może uciekać, tylko trzeba umieć ogarniać, a teraz już mało kto ogarnia, Ci którzy zaczeli grać w Tibie 2 lata temu nie wiedzą co to PvP. Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów, takich botów jak teraz. To jest śmiech na sali.
Możecie po mnie jechać, ale ja i tak wiem, że mam rację, a kłócić ze mną się będą właśnie Ci, którzy grają w Tibie od 2 lat. Ciekawe jak ta super gildia Recon poradziłaby sobie bez hotów i botów? Nigdy by go nawet w trapa nie złapali.

To tyle. Tibia teraz to syf. [Tibia 7.6 4ever]

Ty 2 lata temu miałeś 15 lat i pewnie srałeś jak dostałeś m wallem na bugach. ;]

Chai Renn 16-11-2008 19:30

Nie wiem nawet po co jest ten temat jak tu połowa ludzi która sie wypowiada nie gra na celescie i nie wie jaka jest sytuacja na tym serwie .

-Thug- 16-11-2008 19:31

@Super Joseph
twoje 'failowanie', na każdym forum, w każdym poście na temat Recon, wywołuje u mnie śmiech na twarzy

ogółem, prawie każdy twój post wygląda schematycznie:
<pisanie bajek>
<mam giepie, jestem polack, jebne cie bejsbolem>
<failowanie>
<bajki cd>
<iksdedede megido rox a Recon sukz>

@down
xd

Mydelniczek 16-11-2008 19:33

@Pele
Dodałbym do tego

<wjazd na chate czinkueczentem>

BaxCrow 16-11-2008 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klingos (Post 2338662)
Ty 2 lata temu miałeś 15 lat i pewnie srałeś jak dostałeś m wallem na bugach. ;]

Naprawdę dobry żart :) Miałem to szczęście i nadal je mam, że w przeciwieństwie do Ciebie nie ukrywam swojego wieku i od dobrych 5-6 lat wiem, że to tylko głupia gra, a jeżeli nie wiesz jaki byłem to najlepiej się nie wypowiadaj. A ty tak jak powiedziałem kłócisz się ze mną, więc pewnie masz te swoje 16-18 lat i udajesz kozaka zza monitora, a w Tibie grasz mniej więcej 2 lata.

Pozdro. BaxCrow

Ps. 2 lata temu to ja już w Tibie grałem dla zabicia nudy, a ty wtedy uczyłeś się jak wchodzić po drabince. Pozdro & Poćwicz.

Pss. Popatrz na moją datę dołączenia na to forum, a na swoją, to już świadczy, że masz mniej niż 16 lat nawet.

Psss. Tak na potwierdzenie moich słów, że lałem na tą gre od dawna. Film na youtube.com. To było rok temu, ale już 2 lata wcześniej miałem gdzieś tą gierke, a tak właściwie to mam ją gdzieś od kiedy weszła Tibia 7.8 i nadeszła era ludzi twojego pokroju.
http://www.youtube.com/watch?v=iRQoqhhOKOU

robek 16-11-2008 19:43

Cytuj:

robek-idz sie naucz angielskiego,bo obecnie kiepsko z tym stoisz ;)

on twierdzi ze jesli zostałby zbanowany nie moze ukryc swoich danych (chodzi o to za co, kiedy itd.) podczas bana, a ja sie z tym nie zgadzam... sam miałem bana, wlaczona opcje 'hide' i w zakładce characters nic nie bylo widac o banie.

ty sobie pocwicz angielski, cya

btw. przeczytaj 5x co napisalem w poprzednim poscie.

Xr3 16-11-2008 20:00

Cytuj:

Możecie po mnie jechać, ale ja i tak wiem, że mam rację, a kłócić ze mną się będą właśnie Ci, którzy grają w Tibie od 2 lat.
Uważam, że popadasz w skrajność kolego. Oceniasz skill i ogarnięcie gracza po tym, na jakim serwerze gra. Uogólniasz każdego z NoN-PvP i próbujesz go zniżyć do poziomu nooba, kierując się tylko jednym czynnikiem. (Gram od około 9 lat (nie biernie) i byłem z tą grą przez ten czas prawie na bierząco.)

Voromexim 16-11-2008 20:04

Corronius offline, no to chyba bana dostał chłopak........

Loth123 16-11-2008 20:19

@Xr3

wiec mówisz ze grasz w tibje od ósmego roku RZycia??? 8o8o

Kluska_ziom 16-11-2008 20:25

@
a chocby i gral od 6 i tak jest najnormalnieszym uzytkownikiem na tym forum :S [lizedupe]

Biohazardd 16-11-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loth123 (Post 2338743)
@Xr3

wiec mówisz ze grasz w tibje od ósmego roku RZycia??? 8o8o

Już wiele ludzi zadawało mu to pytanie gdy powtarzal ze gra od 9 lat i nikomu jescze nie raczyl odpowiedziec

Bamp 16-11-2008 20:27

Dzosef

Get some life:)
Recon_/

"Megidno Didnt happend"

Xr3 16-11-2008 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2338754)
Już wiele ludzi zadawało mu to pytanie gdy powtarzal ze gra od 9 lat i nikomu jescze nie raczyl odpowiedziec

Odpowiadałem. Nie pieprz głupot.

@Topic
Rasizm.

Loth123 16-11-2008 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2338767)
Odpowiadałem. Nie pieprz głupot.

@Topic
Rasizm.

To powiedz nam jeszcze raz, najwyraźniej nie pamietamy.

Piotrek Marycha 16-11-2008 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 2338212)
Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów

były były...

Biohazardd 16-11-2008 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2338788)
były były...

a no byly byly .. boty
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli

MuoDy_CWKS 16-11-2008 20:48

Haha, ładna robota ;D

Mydelniczek 16-11-2008 20:54

Cytuj:

@Topic
Rasizm.

Idz puakać

Xr3 16-11-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mydelniczek (Post 2338802)
Idz puakać

Czemu większość, dzieci hip-hopu, potrafi tylko pyskować bez sensu i przeważnie nie potrafi skleić konstruktywnej wypowiedzi... (rozkmin ten, wysnułem w oparciu o jego wcześniejsze wypowiedzi)

@Loth123
Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7.

Dromek 16-11-2008 21:46

Szkoda ludzi :<:D

BaxCrow 16-11-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2338711)
Uważam, że popadasz w skrajność kolego. Oceniasz skill i ogarnięcie gracza po tym, na jakim serwerze gra. Uogólniasz każdego z NoN-PvP i próbujesz go zniżyć do poziomu nooba, kierując się tylko jednym czynnikiem. (Gram od około 9 lat (nie biernie) i byłem z tą grą przez ten czas prawie na bierząco.)

Źle mnie zrozumiałeś, jeśli przeczytasz mój pierwszy post, będziesz dobrze wiedział, że napisałem, że w Tibii 7.6 i na Non i na światach PvP było całkiem inaczej niż jest teraz. I nie chodzi mi o to kto gdzie gra, tylko po prostu widać, kto od kiedy gra. Teraz 85% graczy to boterzy, dzieci spearów, hotkeyów i innego badziewia, a ludzie podniecają się bo padł jakiś 317 MS i co z tego? Padł i tyle. Skoro grasz tak długo pamiętasz np. że ktoś dawał SS jak padła Buble, albo Cachero? Ja nie, więc o to właśnie mi chodzi. Ludzie teraz patrzą na te pixele, jakby to było coś wielkiego, jakby to było ich całe życie, a to tylko marne pare pixeli. Co do światów NON-PvP, sam grałem na Calmerze na początku swojej drogi z Tibią, a to było ponad 5 lat temu i grałem tam przez 3 lata, to dlaczego sądzisz, że mam zamiar ubliżać ludziom, którzy tam grają? Ja tylko twierdze i powtórzę to jeszcze raz. Teraz na Non-PvP oprócz tych starych graczy grają sami botterzy. I jak wbijają 100 poziom to uważają się za panów wszechświata, a tak naprawdę są nikim. Bo to jakim się jest pokazuje nasza osobowość, a nie parę pixeli.

Pozdro. BaxCrow

Piotrek Marycha 16-11-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biohazardd (Post 2338791)
a no byly byly .. boty
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli

powoli by sie to zmieniło, do tego stopnia co jest teraz, hotkeye - nie bede sie wdawal w dyskusje czy potrzebne czy nie - mimo wszystko zmniejszyly liczbe botow (nie liczac cavebotów)

PsiakoS 16-11-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2338825)
Czemu większość, dzieci hip-hopu, potrafi tylko pyskować bez sensu i przeważnie nie potrafi skleić konstruktywnej wypowiedzi... (rozkmin ten, wysnułem w oparciu o jego wcześniejsze wypowiedzi)

@Loth123
Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7.

bo słuchają złego HaipeHaopu!

a ja myślałem że to Guardia śmierdzi :<

-Thug- 16-11-2008 22:47

Cytuj:

bo słuchają złego HaipeHaopu!
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...5&postcount=45

a i zapomniałbym
tak, guardia śmierdzi a ty wraz z nią

Xenaox007 16-11-2008 23:06

Popieram Xr3 Czemu jesli ktos jest br'em albo jest czarny albo ma wiekszy lvl od polaka dlatego ma tracić ?

!Rasizm! szkoda tylko że ludzi zza granicy pozniej mowia tylko czego to polak nie zrobil ;/

Mydelniczek 16-11-2008 23:15

@Up
Dla zabawy.

Xr3 17-11-2008 13:20

@up
W takim razie ja, dla zabawy, powinienem podejść do ciebie na ulicy i strzelić ci w mordę, bo mi się nie podoba twoja ideologia i np. to, że jesteś drechem. Znowu dajesz do zrozumienia, że nie świadomie jesteś fanatycznym wyznawcą zasady "Kali ukraść krowę - dobrze. Kalemu ukraść krowę - źle."

@Topic
Cel uświęca środki. W tym przypadku, wasz cel jest wyjątkiem. Banda dzieciaków, które myślą, że jak powyzywają żydów, to są fajnymi kolesiami, którzy z założenia mają budzić swego rodzaju respekt... (chociaż żaden z nich w życiu żyda na oczy nie widział.)

@down
To, jakie ktoś ma podejście do innych w świecie wirtualnym, w większości przypadków rzutuje na to, jaki jest za szklanym ekranem.

-Thug- 17-11-2008 13:36

@up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne.

szkapamujwruk 17-11-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2338696)
on twierdzi ze jesli zostałby zbanowany nie moze ukryc swoich danych (chodzi o to za co, kiedy itd.) podczas bana, a ja sie z tym nie zgadzam... sam miałem bana, wlaczona opcje 'hide' i w zakładce characters nic nie bylo widac o banie.

ty sobie pocwicz angielski, cya

btw. przeczytaj 5x co napisalem w poprzednim poscie.

napisalem tepy kretynie,ze jak masz bana nie mozesz zmienic statusu konta z hidden na unhidden czy odwrotnie.

xr3 uwazalem cie za jednego z tych co maja mozg na tym nazwijmy to,forum ale widze ze cos sobie ubzdurales i pierdolisz farmazony.
gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja.

Xr3 17-11-2008 14:55

@up
A jeśli tak, to co?

Cytuj:

gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja.
Do oceny sytuacji, wystarczą mi dziecinne posty memberów Recon i ich dupolizów z forum.

Schweppes 17-11-2008 16:05

AHHAHA, caly teamt TO SHAME! wyjebali was z jednego forum to teraz na drugim wciskacie ludziom kity? :> zal. Roy padl 10 min pozniej i to nie od waszego trapa :) fake robicie i sie podniecacie. Jaka jest prawda? taka ze 3/4 Recon zazdrosci tego ze nie jest na tyle ogarnieta zeby pokazac skila na bosach/questach. Nie mowie ze wszyscy bo jest paru ktorzy sa naprawde wporzadku. Idzcie razem za kalolelem na inny serv bo tu po raz 14 dostanie deleta i zrobi nowego 200+ no life~ konczy z tibia? pewnie tak.

Shoneq 17-11-2008 16:49

jeden Wielki Fejk A Tak Po Za Tym Recon Juz Nie Istnieje !

Mydelniczek 17-11-2008 16:50

@Up
Idz expić.

Bamp 17-11-2008 17:34

Ravan

My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.

Ravan.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14.