![]() |
Cytuj:
Najbardziej mnie rozwala jak ludzie dostają takiego orgazmu, bo padł jakiś h lvl xD. Przecież to tylko pixele... 317 czy 117 co to za różnica? Padł i R.I.P proste. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwne bo Corronius na innym forum napisał że są obcięte ssy ( nie całe) bo są robione z filmu i tam godzina była inna itd!;] Hm ty w rekonie czy jakoś tak robisz za tragarza czy jakoś tak bo coś tam o rozprwadzaniu mówisz? Każdy ma swoją funkcje czy coś w tym stylu;p I nie megidjano czy jak tam sobie piszesz naucz się w końcu MEGIDDO. :) |
Jeśli Roy padł od tego trapa to niech recon wstawi filmik na forum a nie tylko obcięte ss . Połowa liże im dupe a jak by recon miało możliwość to by ich ujebała
|
Crorronius napisał był film ale go dać NIE MOGĄ
FAIL od razu widać ze ściema |
Cytuj:
Jestem i będę na swoim "PVP ZYD DO PIECA HEHSYHYEHSHE WYGRYWAMY ZIOM" i nigdzie się nie ruszam. ^.- @Topic Fail xd |
Cytuj:
|
Nie wiem nawet po co jest ten temat jak tu połowa ludzi która sie wypowiada nie gra na celescie i nie wie jaka jest sytuacja na tym serwie .
|
@Super Joseph
twoje 'failowanie', na każdym forum, w każdym poście na temat Recon, wywołuje u mnie śmiech na twarzy ogółem, prawie każdy twój post wygląda schematycznie: <pisanie bajek> <mam giepie, jestem polack, jebne cie bejsbolem> <failowanie> <bajki cd> <iksdedede megido rox a Recon sukz> @down xd |
@Pele
Dodałbym do tego <wjazd na chate czinkueczentem> |
Cytuj:
Pozdro. BaxCrow Ps. 2 lata temu to ja już w Tibie grałem dla zabicia nudy, a ty wtedy uczyłeś się jak wchodzić po drabince. Pozdro & Poćwicz. Pss. Popatrz na moją datę dołączenia na to forum, a na swoją, to już świadczy, że masz mniej niż 16 lat nawet. Psss. Tak na potwierdzenie moich słów, że lałem na tą gre od dawna. Film na youtube.com. To było rok temu, ale już 2 lata wcześniej miałem gdzieś tą gierke, a tak właściwie to mam ją gdzieś od kiedy weszła Tibia 7.8 i nadeszła era ludzi twojego pokroju. http://www.youtube.com/watch?v=iRQoqhhOKOU |
Cytuj:
ty sobie pocwicz angielski, cya btw. przeczytaj 5x co napisalem w poprzednim poscie. |
Cytuj:
|
Corronius offline, no to chyba bana dostał chłopak........
|
@Xr3
wiec mówisz ze grasz w tibje od ósmego roku RZycia??? 8o8o |
@
a chocby i gral od 6 i tak jest najnormalnieszym uzytkownikiem na tym forum :S [lizedupe] |
Cytuj:
|
Dzosef
Get some life:)
Recon_/ "Megidno Didnt happend" |
Cytuj:
@Topic Rasizm. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli |
Haha, ładna robota ;D
|
Cytuj:
Idz puakać |
Cytuj:
@Loth123 Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7. |
Szkoda ludzi :<:D
|
Cytuj:
Pozdro. BaxCrow |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ja myślałem że to Guardia śmierdzi :< |
Cytuj:
a i zapomniałbym tak, guardia śmierdzi a ty wraz z nią |
Popieram Xr3 Czemu jesli ktos jest br'em albo jest czarny albo ma wiekszy lvl od polaka dlatego ma tracić ?
!Rasizm! szkoda tylko że ludzi zza granicy pozniej mowia tylko czego to polak nie zrobil ;/ |
@Up
Dla zabawy. |
@up
W takim razie ja, dla zabawy, powinienem podejść do ciebie na ulicy i strzelić ci w mordę, bo mi się nie podoba twoja ideologia i np. to, że jesteś drechem. Znowu dajesz do zrozumienia, że nie świadomie jesteś fanatycznym wyznawcą zasady "Kali ukraść krowę - dobrze. Kalemu ukraść krowę - źle." @Topic Cel uświęca środki. W tym przypadku, wasz cel jest wyjątkiem. Banda dzieciaków, które myślą, że jak powyzywają żydów, to są fajnymi kolesiami, którzy z założenia mają budzić swego rodzaju respekt... (chociaż żaden z nich w życiu żyda na oczy nie widział.) @down To, jakie ktoś ma podejście do innych w świecie wirtualnym, w większości przypadków rzutuje na to, jaki jest za szklanym ekranem. |
@up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne. |
Cytuj:
napisalem tepy kretynie,ze jak masz bana nie mozesz zmienic statusu konta z hidden na unhidden czy odwrotnie. xr3 uwazalem cie za jednego z tych co maja mozg na tym nazwijmy to,forum ale widze ze cos sobie ubzdurales i pierdolisz farmazony. gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja. |
@up
A jeśli tak, to co? Cytuj:
|
AHHAHA, caly teamt TO SHAME! wyjebali was z jednego forum to teraz na drugim wciskacie ludziom kity? :> zal. Roy padl 10 min pozniej i to nie od waszego trapa :) fake robicie i sie podniecacie. Jaka jest prawda? taka ze 3/4 Recon zazdrosci tego ze nie jest na tyle ogarnieta zeby pokazac skila na bosach/questach. Nie mowie ze wszyscy bo jest paru ktorzy sa naprawde wporzadku. Idzcie razem za kalolelem na inny serv bo tu po raz 14 dostanie deleta i zrobi nowego 200+ no life~ konczy z tibia? pewnie tak.
|
jeden Wielki Fejk A Tak Po Za Tym Recon Juz Nie Istnieje !
|
@Up
Idz expić. |
Ravan
My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.
Ravan. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |